9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kot pomnim se ni še nobena spomnila narest potice, se je pa zgodilo, da ste neke piškotke omenjale. Žarek vam je dal lepo vzpodbudo zato bi bilo spodobno narediti nekakšno velikonočno potico. Andres
Potico delam vsako leto, ampak letos res ne vem če mi bo uspelo, delam nadure ???
Quote from: Jane on April 14, 2014, 09:16:48 PMPotico delam vsako leto, ampak letos res ne vem če mi bo uspelo, delam nadure ??? Maaa, kok maš pa ti zaj* šefa
Pri nas bo pa tašča spet pekla potico, jo vrže kar v krušno peč skupaj s kruhom.
Quote from: sasa on April 15, 2014, 09:42:16 AMPri nas bo pa tašča spet pekla potico, jo vrže kar v krušno peč skupaj s kruhom.Evo. Točno to je Marie Antoinette imela v mislih, pa so ji šli glavo odsekat...
Quote from: Jernej on April 15, 2014, 10:05:34 AMQuote from: sasa on April 15, 2014, 09:42:16 AMPri nas bo pa tašča spet pekla potico, jo vrže kar v krušno peč skupaj s kruhom.Evo. Točno to je Marie Antoinette imela v mislih, pa so ji šli glavo odsekat... Pa če narod ne razume
ja jaz ne bom sekala glave nikomur
ne vem kaj komplicirate. Saj Jezus je menda tud z dvema hlebcema puno lačnih nasitil
Evo zamesla za potico - zdaj sem pa ugotovila, da nimam jajc za nadev