Author Topic: Live. Člani se predstavijo članom.  (Read 152884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Live. Člani se predstavijo članom.
« Reply #30 on: January 17, 2007, 08:53:56 PM »
Hehe potem pa bolje, da najprej nastopim v uvajalnem programu  ;D mogoce se bo iz moje moke kaj kruha  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: January 17, 2007, 09:54:54 PM »
Seveda je vse to možno.  Nikoli namreč ne izključujem bogatega potenciala, ki ga nosi posameznik. Niti ni obvezno, da znaš samo metlo goniti :), toda nekje je treba začeti, saj druga delovna mesto so ti naše članice po večini že pobrale.
Sicer pa. Kot čistilka boš nedvomno imela boljši imunski sistem kot pa če bi bila tajnica.  Ves prah, ki se ga bi v tem primeru naužila ti slednjega le še utrdi, medtem, ko tajnici ki ima delo kot v epruveti je celo na slabšem kot čistilka. Vsaj kar zdravja zadeva. In na vse to ni pomislila niti ena, ki je hotela imetu v starem in novem hotelu sedeče delo.  Morda vam je sedaj tudi jasno zakaj imam toliko prahu v portirnici in seveda zakaj si leče od daljnogleda ne počistim.  Zaradi imunskega sistem kajpak. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #32 on: January 18, 2007, 01:23:58 AM »
Samo malo... A to pomeni, da sem na zavodu, ali bova 2 čistilki, mogoče napredovanje zame  ;) ???
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #33 on: January 18, 2007, 02:11:33 AM »
Nikakor nisi na zavodu Tejka. To bi bilo sramoten pogled z mojim daljnogledom in še steklo bi se mu zarosilo.
Napredovanja žal še ne bo, čeravno priznam, da metlo goniš zelo dobro :). Za tabo ne le da ne ostaja pajčevina, celo navelik vhodni  tepih si se spomnila. 
Verjetno nisi sledila kadrovske debate zato naj te spomnim za nazaj, da smo iskali  dve čistilki, saj ena bo nadomeščala tudi Teo, ki je pri nas kot veš sobarica. Ti kot prva si že tu nekaj časa, kar ti je lahko v poseben ponos. Glede na tvoje delovno mesto bi ti dal prednost na obeha masažah.  Navadni, kot erotični.  Helena je nekam tiho ratala, saj je obljubila, da bo dala raport.  Bržkone ni to nič drugega kot dober znak.

Lahko ti prišepnem Tejka. Nič ni lepšega kot iti na masažo, navadno seveda, a se nekje na sredini  pravzaprav vidi, da gre za pravo erotično. Ti rečem  Tejka od strasti se lahko zgodi, da maserko za joške primeš. Imamo pa tudi maserja. In to erotičnega povrhu.  Le Heleno vprašaj kako je bilo. :) :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #34 on: January 18, 2007, 08:10:04 PM »
Seveda je vse to možno.  Nikoli namreč ne izključujem bogatega potenciala, ki ga nosi posameznik. Niti ni obvezno, da znaš samo metlo goniti :), toda nekje je treba začeti, saj druga delovna mesto so ti naše članice po večini že pobrale.
Sicer pa. Kot čistilka boš nedvomno imela boljši imunski sistem kot pa če bi bila tajnica.  Ves prah, ki se ga bi v tem primeru naužila ti slednjega le še utrdi, medtem, ko tajnici ki ima delo kot v epruveti je celo na slabšem kot čistilka. Vsaj kar zdravja zadeva. In na vse to ni pomislila niti ena, ki je hotela imetu v starem in novem hotelu sedeče delo.  Morda vam je sedaj tudi jasno zakaj imam toliko prahu v portirnici in seveda zakaj si leče od daljnogleda ne počistim.  Zaradi imunskega sistem kajpak. 

Andres

Za svoje zdravje pa moram res poskrbeti  ;D kdaj bo razpis? Imamo kak topic na to temo?  :D Predlagala bi, da se kader poveca - torej se vec prostih mest, kaj novega. S tem bi se lahko kvaliteta dela povecala in s tem tudi zadovoljstvo delavcev  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #35 on: February 16, 2007, 03:08:59 AM »
Kader se nekako slabo povečuje, saj opazno je, da je samo en zaposlen  v hotelu Spletni simbol oddal svoj video v predstavitev širši publiki.  A bo bolje, saj tačas je okolica zaznala da je odpadlo neka ometa na fasadi in nekateri hitimo vse to adaptirat.  :) 

Vaš portir:

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline teja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #36 on: May 30, 2007, 07:02:31 AM »
Šele sedaj sem ugledala 'predstavitveni kotiček', ne da bi koga prej pozdravila sem kar padla na forum...Pozdravljeni torej vsi in vse dobro!!!

teja

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #37 on: September 30, 2007, 09:50:41 PM »
Pozdravljeni forumovci,

Že 2 meseca sem sicer formalno "vpisana" na forum, prebiram članke in izmenjavo mnenj, je pa malo dlje trajalo (sem globoko zajela sapo), da sem se končno "opogumila" in se vam pridružujem še v pisni obliki.
Saj mi običajno ni težko kaj napisati, tukaj pa je občutek enostavno drugačen. Ob prebiranju vseh tem in vaših komentarjev človek dobi občutek, da vse skupaj funkcionira kot zelo složna družina, čutiti je neko posebno, pozitivno energijo in v tako homogeno družbo je težko vpasti kar z neba.
Danes sem med brskanjem po raznih temah odkrila tudi tole, ki se mi za moj prvi korak zdi več kot primerna.
Toliko za začetek.

Pozdrav, Nensi

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #38 on: September 30, 2007, 10:19:24 PM »
Uau, kako lepo si to napisala, nensi. Dobrodošla med nami. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #39 on: October 01, 2007, 01:05:49 AM »
Pozdravljeni forumovci,

Že 2 meseca sem sicer formalno "vpisana" na forum, prebiram članke in izmenjavo mnenj, je pa malo dlje trajalo (sem globoko zajela sapo), da sem se končno "opogumila" in se vam pridružujem še v pisni obliki.
Saj mi običajno ni težko kaj napisati, tukaj pa je občutek enostavno drugačen. Ob prebiranju vseh tem in vaših komentarjev človek dobi občutek, da vse skupaj funkcionira kot zelo složna družina, čutiti je neko posebno, pozitivno energijo in v tako homogeno družbo je težko vpasti kar z neba.
Danes sem med brskanjem po raznih temah odkrila tudi tole, ki se mi za moj prvi korak zdi več kot primerna.
Toliko za začetek.

Pozdrav, Nensi

Lepa predstavitev Nensi. Mislim, da jih ni veliko, morda bi jih prešteli na prste ene roke tiste, ki so se predstavili podobno kot ti. In to v prvem postu. 
Forum kot družina praviš? Veseli me, če je tako videti, obenem je tudi res, da nam kdo uide. Oboje, nalašč ali po zaslugi stranskih okoliščin.
Kaj naj dodam? Kot Portir v hotelu Spletni simbol ti podeljujem dobrodošlico čeravno kakor praviš že lep čas pregleduješ forum kot gostja. Sicer pa imamo na voljo tudi še kakšno delovno mesto v hoteli.

Tvoj Portir:  Andres

« Last Edit: October 01, 2007, 01:12:47 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: October 01, 2007, 05:44:08 AM »
Pozdravljeni forumovci,

Toliko za začetek.

Pozdrav, Nensi

Dobrodošla Nensi

Me veseli, da si se nam pridružila.  ;D In kot vidim, ti Portir že ponuja delo. Ko spremljam preko dneva dogajanje na forumu, vidim, da imamo kar veliko gostov, ki hodijo /berejo naš forum/ po našem hotelu, zato je delovne sile vedno premalo. Uh, grem še naprej pospravljat po sobah.  ;D

Dobrodošla
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #41 on: October 01, 2007, 12:16:43 PM »
Hvala lepa vsem trem za tako lepo dobrodošlico.
Delo v hotelu? Seveda, z veseljem, ob današnji brezposelnosti so take ponudbe več kot dobrodošle, delati v prijetni družbi pa še sploh.
Torej Andres, da vidim, kaj konkretnega si mi namenil?

Pozdrav, Nensi

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #42 on: October 01, 2007, 12:48:03 PM »
Dobrodošla nensi tudi z moje strani. Upam, da ti bo tukaj všeč :)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #43 on: October 01, 2007, 03:47:52 PM »
Nensi. Seznam zaposlenih in  s tem tudi prostih delovnih mest je na prvi strani v tej temi, http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,180.0.html ta hip pa je na voljo eno delovno mesto. No, pri nas gledamo na sposobnosti in ne na kvalifikacijo, tako da problema menim, da ne bo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #44 on: October 01, 2007, 08:15:48 PM »
Dobrodošla nensi tudi z moje strani. Upam, da ti bo tukaj všeč :)
lp
T.

Hvala za dobrodošlico Tejka. Izgleda obetavno.
Pozdrav, Nensi