Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mogoče še kakšen čez devetnajst mesecev. In kdaj boste vi meni privoščili vašega? Zanimivo, da bi se veliko našega osebja odzvalo na TV pred kamero sedet. Za naše delovno mesto pa očitno nihče ni pripravljen REC pritisniti. Andres
A ne? Res je to bolj gorenjski ane, katerega se nič ne trudim odpraviti. A ne? Andres
Quote from: Andres on April 03, 2009, 06:33:20 PMA ne? Res je to bolj gorenjski ane, katerega se nič ne trudim odpraviti. A ne? Andres ful si dober, ane. Vsak naslednji video je bolji . Hvala za dozo smeha.
Andres, mene pa zanima katero muziko mas vedno v ozadju. Kot kak tao meditation se slisi.
Quote from: Kali on April 06, 2009, 08:52:46 PMQuote from: Andres on April 03, 2009, 06:33:20 PMA ne? Res je to bolj gorenjski ane, katerega se nič ne trudim odpraviti. A ne? Andres ful si dober, ane. Vsak naslednji video je boljši . Hvala za dozo smeha.Quote from: Azra on April 06, 2009, 09:40:04 PM Andres, mene pa zanima katero muziko mas vedno v ozadju. Kot kak tao meditation se slisi. Azra. V ozadju imam vedno znova kakšno glasbo od AGT. Kar pride pač. Od afriške do balkanske. Na enem videu, ki je sicer na Youtube sem dal celo gor Druže tito mi ti se kunemo. Kali.. Vsak naslednji video? No, če bi jih dodajal tako pogosto bi se lahko preimenovali iz hotel in forum Spletni simbol, kar v studio Spletni simbol. Da bo nekoč tako, čakamo s tvojim studijskim prispevkom tudi vaju, torej tebe Kali in Azro. Če ga data gor, bo moj naslednji brez gat. Za mojo besedo kajpak vednos tojim. Andres
Quote from: Andres on April 03, 2009, 06:33:20 PMA ne? Res je to bolj gorenjski ane, katerega se nič ne trudim odpraviti. A ne? Andres ful si dober, ane. Vsak naslednji video je boljši . Hvala za dozo smeha.