Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/

<< < (13/26) > >>

Andres:
To se časovno sovklaplja z ustanovitvijo Združenih narodov.  Tajne združbe so imele večino delegatov, torej je EU strategija tajnih združb, ne pa potreba posameznih narodov. Nič čudnega če hočejo imeti Španci spet Pezeto.

Andres

Tita:
Sem že jaz odgovorila pred parimi posti. Sem napisala za EU, ki jo poznamo danes. Za idejnega očeta pa imajo Schumana (fr. zun. minister), ki je že leta 1950 predstavil načrt (9.05.1950), na podlagi katerega je bila potem ustanovljena Evropska skupnost za premog in jeklo.

Tita:

--- Quote from: Andres on July 27, 2009, 03:07:37 PM ---To se časovno sovklaplja z ustanovitvijo Združenih narodov.  Tajne združbe so imele večino delegatov, torej je EU strategija tajnih združb, ne pa potreba posameznih narodov. Nič čudnega če hočejo imeti Španci spet Pezeto.

Andres

--- End quote ---

To s pezeto bi pa mogoče lahko pogledali s sprejemom evra kot valuto......prve bankovce in kovance so dali v obtok 1.01.2002.

Andres:
Tvojega posta se pa spomnim Pikica. Zelo lepo opisano.  Zanimivo bo opazovati dogodke ki nam sledijo.  Mislim, da mednarodni monetarni fond igra vlogo rablja.  Na srečo se Hrvati otepajo pomoči te instucije, ki velja kot židovsko lastništvo. Po nekem viru nobena država kamor so prišli ni napredovala. V Islandskem primeru gre za izsiljevanje in grožnjo Britancev skozi IMF.

Andres

Tea:
Hvala vam za tele datume.
Upam da najdem čas, da se bom s tem malo pozabavala.

Andres, če se ne motim, smo Islandski horoskop že obravnavali. A je bilo to še na starem forumu?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version