Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/
Mojzes:
A STE VIDL, HAA, kak buta tale RetroM prej, prejle, pred datumom", res, zgodil se je, dogaja se, se kregate dost, se kontrolirate,jaz si ze pišem kaj je tega toliko, podvrzeNEga, srečno vsem v tem obdobju ang: :)
klarus:
u r. merkur je...srečala 2 osebi, ki jih nisem vidla že 15 let...najbolšga prijatla je kontaktirala sestra po 17h letih (facebook)
v glavnem še bo zanimivo :P
Andres:
Nocoj sem se v emeferidah prakticiral. Ti zapisi so meni neznani ker nikoli nisem te stvari odpiral, kar pomeni, da logično sklepam. 2. oktobra se konča ta R Merkur in potem bo še eno, ali koliko stopinj še v senci? Je tako?
Andres
Tea:
Retrogradnost Merkurja se konča 29.9.
Andres, poglej kdaj se ob zapisu stopinj postavi črka D
Potem pa je astrološki termin STACIONAREN, torej je še nekaj dni ko stoji na isti stopinji, ko se bo začel gibati direktno, torej bo to 2.10 ....
Termin v svoji senci se uporablja pred retrogradnostjo .... ki jo v efemeridah razbereš ko je poleg stopinje črka R
Andres:
Hvala za razlago Tea. Tistega D niti videl nisem, oziroma sem le gledal stopinje kako gredo nazaj. Logično mi je bilo, da ko gredo se obrne spet v pravo smer. Sem mislil, da je senca pred in po začetku retrogardnosti. Itak je tudi naša lastna senca ob vzhodu in zahodu sonca. :D
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version