Že kar precej časa sem v obdobju, ko se mi pojavljajo nekatere nenavadne številke. Zato sem postala pozorna nanje. Začela sem iskati razlage, kaj naj bi pomenile.
Zakaj se nam pojavljajo te nenavadne številke je razlaga, da nam angeli preko sinhronicitete želijo predati sporočilo, ki je namenjeno ravno nam. Številke se mi ne pojavljajo vedno, včasih dalj časa ne. Se pa pojavljajo vedno, ko sem v določeni situaciji. Sporočila angelov, ki so veljala npr. za število ki se mi je prikazalo, na katerega sem postala pozorna, so mi dala osnovo za razmišljanje, kaj in kako naj si pomagam. Meni dajejo pomoč pri razumevanju sebe, moralno podporo, ...
Zato sem pogledala tudi številki, na katere si postala pozorna tudi ti.
Odgovore sem poiskala, kot če bi šlo zame, seveda pa moraš to oceniti ti, s tvoje situacije.
10:32:56 >
10 = Bog si želi, da bi o danem položaju razmišljali v sveti luči, saj se bo vse izteklo v najboljšem smislu. Prosite Boga, naj vam pomaga ohraniti optimizem, saj s svojim razmišljanjem odločno vplivate na končni razplet.
32 = Vnebovzeti mojster vas opominja, da v življenju takoj uporabite njegovo afirmacijo o moči vere (»Z vero je vse mogoče!«).
56 = Medtem, ko ste priča spremembam v družinskem okolju, na delovnem mestu in v odnosih, se ne pozabite posvečati svoji duhovni rasti. Poiščite blagoslov v vsaki spremembi, ki jo doživljate.
12:32:56 >
12 = Naj bodo vaše misli o prihodnosti vedre, saj s svojim razmišljanjem krojite svojo prihodnost. To sporočilo vas nagovarja, da se oprimete trdne vere in upanja, saj sta to v tem trenutku odločujoča dejavnika.
Lepo bodi Cvetka 🤗