Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 65. del.  (Read 44485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 65. del.
« Reply #300 on: October 15, 2019, 09:14:00 AM »
Morda pa zaznavaš t.i. aure ljudi?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #301 on: October 15, 2019, 09:15:15 AM »

Ne, mislim, da to s tem nima veze.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #302 on: October 15, 2019, 10:32:56 AM »

Si si z odgovorom pridelala lep čas.
A te lahko poprosim še za videnje moje barve? :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #303 on: October 15, 2019, 10:55:21 AM »

Si si z odgovorom pridelala lep čas.
A te lahko poprosim še za videnje moje barve? :-*

Draga Cvetka,
tvoje ime in pisanje vidim v svetlih, toplih tonih. Svetlo oranžna z dodatki rumenih in svetlo pastelnih (natur) elementov, pojavlja se tudi zelena, oblika je okrogle barve oz. v obliki horizontalne elipse, rahlo grudasta na zgornji površini; kot nekakšen gost oblak, ampak čvrst, kompakten, iz čvrste materije, vendar ne trde.
Zvok je okusa in barve nekakšne mlade jagode. Otip je osvežujoč. Zaznam tudi okus breskve. Večkrat se mi pojavi slika rečnih kamnov.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #304 on: October 15, 2019, 12:32:56 PM »
Pika, hvala hvala. Tisto o rečnih kamnih pa moram potrdit. V moji zdajšnji pisarni/kuhinji je kar nekaj šalčk, napolnjenih s kamni. Eni so iz kranjske Kokre, eni iz morja, eni pa celo iz Grčije. Mi je res lep pogled nanje. Sedaj dobivajo tudi drugo uporabno vrednost, saj jih dveletni vnuk prav rad pri mizi nalaga na svoje igralne avtomobilčke, prehrana tako mine 1-2-3.
Tudi glede barv, moja oblačila so svetla, črne barve v moji omari ni, tudi čevlji niso nikoli črni. Materije sem pa res čvrste, na zunaj in na znotraj.  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #305 on: October 15, 2019, 12:34:45 PM »
Zanimivo, vprašanje sem ti postavila ob 10:32:56, povratno informacijo pa ob 12:32:56  :o

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #306 on: October 15, 2019, 01:06:34 PM »
Pika še jaz skledim ;D
V kakšnih barvah vidiš mene?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #307 on: October 15, 2019, 03:45:53 PM »
Že kar precej časa sem v obdobju, ko se mi pojavljajo nekatere nenavadne številke. Zato sem postala pozorna nanje. Začela sem iskati razlage, kaj naj bi pomenile.
Zakaj se nam pojavljajo te nenavadne številke je razlaga, da nam angeli preko sinhronicitete želijo predati sporočilo, ki je namenjeno ravno nam. Številke se mi ne pojavljajo vedno, včasih dalj časa ne. Se pa pojavljajo vedno, ko sem v določeni situaciji. Sporočila angelov, ki so veljala npr. za število ki se mi je prikazalo, na katerega sem postala pozorna, so mi dala osnovo za razmišljanje, kaj in kako naj si pomagam. Meni dajejo pomoč pri razumevanju sebe, moralno podporo, ...
Zato sem pogledala tudi številki, na katere si postala pozorna tudi ti.
Odgovore sem poiskala, kot če bi šlo zame, seveda pa moraš to oceniti ti, s tvoje situacije.

10:32:56 >

10 = Bog si želi, da bi o danem položaju razmišljali v sveti luči, saj se bo vse izteklo v najboljšem smislu. Prosite Boga, naj vam pomaga ohraniti optimizem, saj s svojim razmišljanjem odločno vplivate na končni razplet.

32 = Vnebovzeti mojster vas opominja, da v življenju takoj uporabite njegovo afirmacijo o moči vere (»Z vero je vse mogoče!«).

56 = Medtem, ko ste priča spremembam v družinskem okolju, na delovnem mestu in v odnosih, se ne pozabite posvečati svoji duhovni rasti. Poiščite blagoslov v vsaki spremembi, ki jo doživljate.

12:32:56 >

12 = Naj bodo vaše misli o prihodnosti vedre, saj s svojim razmišljanjem krojite svojo prihodnost. To sporočilo vas nagovarja, da se oprimete trdne vere in upanja, saj sta to v tem trenutku odločujoča dejavnika.

Lepo bodi Cvetka 🤗

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #308 on: October 15, 2019, 04:09:12 PM »
Pika še jaz skledim ;D

Sanjalka draga,
pri tebi pa se vse dogaja v blagem valovanju. Barve so v modro-zelenkastih tonih, vtis je nekako pšeničen.
Videz je tak, kot bi se širok snop ravnih, gostih las, pomešanih z dolgimi žitnimi stebli, vodoravno potegnil skozi zrak.
Odtenki modre in zelene so drugačni kot npr. pri Maji, že zato, ker potekajo v drugačni smeri in skoznje prosevajo pšenični odtenki.
Material je podoben svili, otip je gladek. Prevladuje en val, v katerem je zaznati neko silhueto ženskega obraza, ki gleda v levo. Izraz je umirjen, okus ima blag nasmeh.
Zanimivo pa, da ko pomislim na tvoje pravo ime, se snop rahlo nakodra in vanj se zlije nekaj rdečih odtenkov, ki jih doprinese črka "Š". :)

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #309 on: October 15, 2019, 09:29:26 PM »
Jaz pa si tebe Pika, predstavljam v dotiku dlani z brezovim lubjem. Pa kašo v leseni skledi, čezenj pa jabolka, cimet in karamelni preliv. Pa violinski ključ nekje na dnu črtovja.
Majo bi pa opisala kot mahagonij, na otip gladek, a prožen, če lice nasloniš nanj, prijetno hladi. Zraven pa strele in vonj po dežju ...  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #310 on: October 15, 2019, 09:41:04 PM »
Renica draga, ja, si me našla, imam sinestezijo.  :-*
Enako moj brat in enako moja hči, že nekaj let pa sanjarim, da bi v zvoke, otip in vonj obarvala svoj doktorat.
Pred mnogimi leti npr. nisem vedela, da za to zadevo obstaja celo strokoven izraz.
O tem sem npr. kot študentka govorila s svojimi profesorji, o tej moji "multisenzoričnosti", niso poznali, jaz sem pač razlagala npr. kakšnega okusa je moj vzorec.  :D Zdelo se jim je nadvse zanimivo.
Pojav je najpogostejši med glasbeniki in je relativno redek.
Zaradi te posebnosti sem npr. vsrkavala snov za izpit bistveno hitreje od kolegov; ker so se mi je med učenjem aktiviralo toliko čutov, da sem se na izpitu spomnila npr. zvena ali barve neke kemijske formule ali imena in mi je to pomagalo, da sem se podatkov hitreje spomnila.

Čeprav tisti ples sabelj, ki sem ga zadnjič omenjala, s tem nima zveze. To je še dodatno zraven. :laugh: Preobčutljivost na dražljaje, ki pa je včasih izrazitejša, včasih šibkejša.
Sinestezija je pa prisotna stalno (pojenja s staranjem), zato si ti vedno lepo oranžna, z vmesnimi rdeče-rjavkastimi odtenki.  :-*

Sem te že dalj časa imela na sumu  :D

Iiiii, kak mi je fajn, da sem takšno razpravo sprožila. Evo, ti ne rabiš kart, ne fižolčkov ali drugih pripomočkov. Všeč sem si takšne barve  8) Sem ravno zadnje dni razmišljala, kako sem kot kozorogec zemljica, rdeče rjave barve in hkrati sem v luni in ascendentu ognjena. In odkar sem v meni, so mi nadvse ljube od marelične do oranž, pa barve zemlje. Na to se lepo sklada ayurvedska doša, prevladuje kapha (zemlja, voda) in naslednji je ogenj... Vse se lepo pokriva, prekriva, nadgrajuje, dopolnjuje...

Pa nekak, v družini, oče bil oven, luna oven. Ascendent strelec, oba sinova strelca. Mama bila dvojček, najboljša frenda dvojček...Imam na sumu, da imamo družine, prijatelji, skupno pot skozi inkarnacije in verjetno nas vežejo energije, ki so sozvočne (ali popolnoma antizvočne)....

Mah, zdaj sem šla že predaleč...skratka...rjavo rdeča oranžna...Ja ja... Ni čisto taka, ampak tale mi sedaj sede:

https://www.google.com/search?q=autumn&client=firefox-b-d&tbm=isch&tbs=rimg:Cahy7cSKVM3eImB5ftsSnNzMVQt6qrnxD-GG5HBc_1AjfuvheG97Lca7VzNtIyE5r0rakpbPNVDEmBB81VN40gAcNxmcgh3sOXhV8wzgax66HVYPlT2-FFN-U_17m5bAq8ZtZ91ZpfGACa7aMqEgl5ftsSnNzMVREXjOYtadfJBCoSCQt6qrnxD-GGEYvjgi3VNA5UKhIJ5HBc_1AjfuvgRLVHxLlDl648qEgleG97Lca7VzBFud7BNLrmOyCoSCdtIyE5r0rakEZyQPgFTQRptKhIJpbPNVDEmBB8RHo-oCRlm0ZYqEgk1VN40gAcNxhEREQqnF-03bioSCWcgh3sOXhV8EZromBAGq4PeKhIJwzgax66HVYMRlsOnjUpcLtAqEgnlT2-FFN-U_1xGJp1XOxxRt-CoSCbm5bAq8ZtZ9EdB2-vwTYYYrKhIJ1ZpfGACa7aMRay51MKVFeU0&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwiT3tr8gZ_lAhUREVAKHZKVCeAQrnZ6BAgBEBQ&biw=1366&bih=654&dpr=1#imgrc=qHLtxIpUzd4DPM:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #311 on: October 16, 2019, 08:57:21 AM »
Pika še jaz skledim ;D

Sanjalka draga,
pri tebi pa se vse dogaja v blagem valovanju. Barve so v modro-zelenkastih tonih, vtis je nekako pšeničen.
Videz je tak, kot bi se širok snop ravnih, gostih las, pomešanih z dolgimi žitnimi stebli, vodoravno potegnil skozi zrak.
Odtenki modre in zelene so drugačni kot npr. pri Maji, že zato, ker potekajo v drugačni smeri in skoznje prosevajo pšenični odtenki.
Material je podoben svili, otip je gladek. Prevladuje en val, v katerem je zaznati neko silhueto ženskega obraza, ki gleda v levo. Izraz je umirjen, okus ima blag nasmeh.
Zanimivo pa, da ko pomislim na tvoje pravo ime, se snop rahlo nakodra in vanj se zlije nekaj rdečih odtenkov, ki jih doprinese črka "Š". :)

Pika :-*
V resnici imam takšne lase kot si jih opisala, in res so raho nakodrani, v katere se zlije nekaj rečih odtenkov  ;)
In veš kaj je še zanimivo, da se navadno postavim ali vsedem tako, da gledam v levo :o Ne vem sicer zakaj, ampak to sem že opazila pri sebi.
Dobro zaznavaš energije in jih znaš očitno tudi zelo dobro interpretirati ;)
Hvala :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #312 on: October 16, 2019, 08:58:00 AM »
Jaz pa si tebe Pika, predstavljam v dotiku dlani z brezovim lubjem. Pa kašo v leseni skledi, čezenj pa jabolka, cimet in karamelni preliv. Pa violinski ključ nekje na dnu črtovja.
Majo bi pa opisala kot mahagonij, na otip gladek, a prožen, če lice nasloniš nanj, prijetno hladi. Zraven pa strele in vonj po dežju ...  ;)

Vesta :-*
Jaz pa tebe vidim v zimsko skrivnostnih barvnih odtenkih, s pridihom zelenkaste, ki spominja na barvo islandskega lišaja. V notranjosti je temno vijolična, ki je kot neko jedro vsega, potem navzven zeleni na na koncu preide v modrikaste in zelenkaste beline.
Smer gibanja je od desne proti levi in se ustavi, ko pomislim na tvoje pravo ime in priimek. Takrat se okus okrepi, od hrustljavo-zračnega preide v sočno viskoznega. Otip potemni oz. se zgodi, kot bi Vesto povleklo v globino. Zgodi se ta gib, premik, ki ni hiter, temveč se zgodi nek "počasni posnetek" nenadnega hrbtnega "skoka" v vzporedni prostor, ki je nekje malo bolj na desni, vendar neposredno pred mano. Prehod je prijeten in se ne konča, čeprav je v stalnem potovanju, je kot gibanje ne mestu. "Tvorba", ki nastane ob srečanju obeh svetov, spominja na sadež z eterično-puhastim ovojem in sočno sredico.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #313 on: October 16, 2019, 09:11:11 AM »
Pika še jaz skledim ;D

Sanjalka draga,

V resnici imam takšne lase kot si jih opisala, in res so raho nakodrani, v katere se zlije nekaj rečih odtenkov  ;)
In veš kaj je še zanimivo, da se navadno postavim ali vsedem tako, da gledam v levo :o Ne vem sicer zakaj, ampak to sem že opazila pri sebi.

Aha pa še tole.
Modro zelena ter svilnat in gladek otip bi povezala z mojo astrološko dinamiko, 3 planeti (mars, sonce, venera) v raku in vladarica luna v tehtnici.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #314 on: October 16, 2019, 09:25:45 AM »
Pika še jaz skledim ;D

Sanjalka draga,

Me veseli, Sanjalka. :-*
Bi pa poudarila, da tukaj ne gre za zaznavanje energij. Vsaj mislim, da ne. Gre za občutke, ki se aktivirajo pri tem, ko npr. preberem neko ime, vidim neko obliko in slišim zvok.
Nekdo drug s sinestezijo bo lahko isti zvok videl popolnoma drugače. Ravno zato, ker to nima veze s samim zvokom, temveč z osebo, ki zaznava.
Tako npr. jaz "ponedeljek" vidim v rdečih, moj brat pa v čisto drugih tonih.
Ker pa gre za aktivacijo več čutov, ne izključujem možnosti, da se na koncu "končna tvorba" pri dveh sinestetikih sestavi v soroden rezultat, ki mogoče celo ima nekaj veze z resničnostjo, v smislu, da neka oseba dejansko poseduje lastnosti, ki jih je zaznal sinestetik.
Spet pa, na primer, te zaznave niso plod domišljije. Gre za način delovanja možganov, pri katerem se aktivira več čutov in je zato podatek o nečem kompleksnejši.
Bogata domišljija je posledica te multisenzoričnosti, ne pa razlog zanjo.
Da bi si drznila preko teh zaznav "soditi" oz. delati zaključke o človeku, mi ne pride na kraj pameti.
Vzemimo ta "zadetek" v povezavi s tvojimi lasmi za splet naključij, vsaj zaenkrat. :)