IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on October 19, 2019, 02:40:06 PMQuote from: Jane on October 19, 2019, 01:40:58 PMHvala Pika rumeno oranžna je ena mojih ljubših barv O super, Jane. Drugače si pa verjetno prebrala v mojih prejšnjih postih, da (najverjetneje) s tabo kot tako moje zaznave nimajo veze in bi nek drug sinestet vse skupaj videl drugače.Ja vem o čem je govora. Sej v bistvu ima vsaka zadeva-beseda svojo barvo, samo naši možgani je ravno ne zaznajo, ti imaš to sposobnost. Jaz sem nekaj časa zaznavala recimo aure ljudi oziroma samo neke odseve ali pa luknje na tistem delu avre, kjer so imeli problem. To je seveda drugače kot tvoje.
Quote from: Jane on October 19, 2019, 01:40:58 PMHvala Pika rumeno oranžna je ena mojih ljubših barv O super, Jane. Drugače si pa verjetno prebrala v mojih prejšnjih postih, da (najverjetneje) s tabo kot tako moje zaznave nimajo veze in bi nek drug sinestet vse skupaj videl drugače.
Hvala Pika rumeno oranžna je ena mojih ljubših barv
Pika, brala sem besedo po besedo in si skušala v glavi naslikati in predstavljati vse kar si opisala. No, skoraj mi je uspelo Hvala Mimogrede... rojena sem na četrtek
Quote from: Jane on October 20, 2019, 10:47:10 PMQuote from: Pika on October 19, 2019, 02:40:06 PMQuote from: Jane on October 19, 2019, 01:40:58 PMHvala Pika rumeno oranžna je ena mojih ljubših barv O super, Jane. Drugače si pa verjetno prebrala v mojih prejšnjih postih, da (najverjetneje) s tabo kot tako moje zaznave nimajo veze in bi nek drug sinestet vse skupaj videl drugače.Ja vem o čem je govora. Sej v bistvu ima vsaka zadeva-beseda svojo barvo, samo naši možgani je ravno ne zaznajo, ti imaš to sposobnost. Jaz sem nekaj časa zaznavala recimo aure ljudi oziroma samo neke odseve ali pa luknje na tistem delu avre, kjer so imeli problem. To je seveda drugače kot tvoje. Kaj se je zgodilo, da jih ne zaznavaš več?Kako bi opisala, na kakšen način si jih zaznavala? Drugače besede imajo barvo, zvok, okus, otip in vonj.
Quote from: Pika on October 21, 2019, 09:15:18 PMQuote from: Jane on October 20, 2019, 10:47:10 PMQuote from: Pika on October 19, 2019, 02:40:06 PMQuote from: Jane on October 19, 2019, 01:40:58 PMHvala Pika rumeno oranžna je ena mojih ljubših barv O super, Jane. Drugače si pa verjetno prebrala v mojih prejšnjih postih, da (najverjetneje) s tabo kot tako moje zaznave nimajo veze in bi nek drug sinestet vse skupaj videl drugače.Ja vem o čem je govora. Sej v bistvu ima vsaka zadeva-beseda svojo barvo, samo naši možgani je ravno ne zaznajo, ti imaš to sposobnost. Jaz sem nekaj časa zaznavala recimo aure ljudi oziroma samo neke odseve ali pa luknje na tistem delu avre, kjer so imeli problem. To je seveda drugače kot tvoje. Kaj se je zgodilo, da jih ne zaznavaš več?Kako bi opisala, na kakšen način si jih zaznavala? Drugače besede imajo barvo, zvok, okus, otip in vonj. Utrujena sem, samo to haha. Prej sem imela več časa, spočita sem bila in sem videla barve okrog ljudi. Zdaj če se potrudim pa res koncentriram bom videla, trenutno sem pa z glavo čisto drugje in niti ne opazim več. zaznavam pa drugače, včasih kdo stoji zraven mene, pa točno vem kje ma težave od kje prihajajo.
jaz sem se pa s svojo dvanajsto hišo navadila, da se odklopim, ker če ne bi tud preveč vidla in posrkala
Hmmmmmmm oranžna Jane. Saša je garant zelena Moja malenkost pa meglena