Author Topic: Tarot, XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 93452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot, XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #210 on: April 09, 2021, 07:14:56 PM »
Molim skledo.  :D
Eno splošno, prosim. Hvala!  :-*

Nek občutek nemoči je zaznati. Prizadevanja brez rezultatov v pričakovanem obsegu, vendar samo trenutno. Vse je samo odloženo na kasnejši čas, ne pa propadlo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #211 on: April 09, 2021, 07:24:28 PM »
Prosim tudi jaz. Kaj poreče tarot, kaj moram vedeti v teh časih? Ali je precej skritega?
Hvala🥰

Cvetka, ne vrzi puške v koruzo. Je nadležno obdobje, ampak zberi moči in ga prebrodi. Lahko ne bo, treba se bo boriti, tvoji dnevi bodo čisto izven želene rutine. Ne bi rekla, da je veliko skritega. Kar je, je usekalo na dan nenadno in z veliko silo. Naj ti bo v tolažbo, da karte zaokrožijo napoved z informacijo, da se boš znašla in dočakala lepše čase.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #212 on: April 09, 2021, 07:48:48 PM »
Molim skledo.  :D
Eno splošno, prosim. Hvala!  :-*

Nek občutek nemoči je zaznati. Prizadevanja brez rezultatov v pričakovanem obsegu, vendar samo trenutno. Vse je samo odloženo na kasnejši čas, ne pa propadlo.

Hvala, Maja. :-*
Prislužila si si dodatno vprašanje. :D Lahko ga pa koristiš po želji (neobvezno). :D

No, če boš pri volji, bi zgornje vprašanje razdelila na dva dela.
Prvi je fakultetni.
Drugi je privatni.
Hvala že vnaprej! :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #213 on: April 09, 2021, 08:09:50 PM »
Prislužila si si dodatno vprašanje. :D Lahko ga pa koristiš po želji (neobvezno). :D

Prvi je fakultetni.
Drugi je privatni.

Prvi: Tu nimaš dovolj informacij. Nanje bo treba počakati. Pridejo kmalu.
Drugi: Precej stresno. Te pa to področje bolj obremenjuje kot prvo oz. so strahovi večje. Kar je dobro, si tu manj odvisna od zunanjih dejavnikov a.k.a. stvari lahko v večji meri urediš sama.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #214 on: April 09, 2021, 09:08:04 PM »

Prvi je fakultetni.
Drugi je privatni.

Drugi: Precej stresno. Te pa to področje bolj obremenjuje kot prvo oz. so strahovi večje. Kar je dobro, si tu manj odvisna od zunanjih dejavnikov a.k.a. stvari lahko v večji meri urediš sama.

Hvala. :-*
Enkrat ob priliki prosim še za izid prvega in drugega. Hvala! :-*

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #215 on: April 09, 2021, 09:37:10 PM »
Hvala Maja. Se bom potrudila, da bi bili izidi pozitivni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #216 on: April 10, 2021, 08:45:00 AM »
Pa dajmo ne splošno, kako mi kaže kaj april? Kaj posebnega, kakšni izzivi? Ali samo lepo?  ;D ;D ;D

Ukvarjala se boš z revizijo življenja in vrednotenjem trenutnih razmer. Razmišljanje o novih projektih zaznamujejo pretekli zaključki, ki še znajo zamahniti z repom. Obdobje razmišljanja, v kolikšni meri si zadovoljna z doseženim, začinjeno z upi za prihodnost in propadlimi sanjami. Tuja mnenja so ti lahko v korist ali škodo, odvisno od tega ali nekaj vidiš kot novo ali izgubljeno priložnost, zato bodi pri iskanju nasvetov previdna.

Ha! To pa zelo lepo sovpada z včerajšnjimi dogodki, ki so napovedali tudi par drugih stvari.  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #217 on: April 10, 2021, 09:02:29 AM »

Prvi je fakultetni.
Drugi je privatni.

Hvala. :-*
Enkrat ob priliki prosim še za izid prvega in drugega. Hvala! :-*

Prvo: Po novem začetku vse lepo steče naprej. Boš imela priložnost nadaljevati, kjer se je ustavilo.
Drugo: Tudi tu podobna slika in spet namig, da stvari konkretno vzameš v svoje roke.

Oboje OK.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #218 on: April 10, 2021, 09:30:50 AM »
Hvala, Maja!  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #219 on: April 10, 2021, 09:38:09 AM »
Prosim tudi jaz. Kaj poreče tarot, kaj moram vedeti v teh časih? Ali je precej skritega?
Hvala🥰

Cvetka, ne vrzi puške v koruzo. Je nadležno obdobje, ampak zberi moči in ga prebrodi. Lahko ne bo, treba se bo boriti, tvoji dnevi bodo čisto izven želene rutine. Ne bi rekla, da je veliko skritega. Kar je, je usekalo na dan nenadno in z veliko silo. Naj ti bo v tolažbo, da karte zaokrožijo napoved z informacijo, da se boš znašla in dočakala lepše čase.
Maja hvala. Je to trs opis mojega stanja. Puske v koruzo ne bom vrgla, delam na tem, da pridejo lepši časi🥰

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #220 on: April 10, 2021, 10:07:51 AM »
Preizkusimo, če tarot še deluje?

Sem na voljo za vprašanja.

Jaz pa sem na voljo da postavim vprašanje , heheheee ;D ... itak, vedno... če pa sem radovedna ko "baba"  ;D

Torej... kaj se kuha v službi v glavi nekoga?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #221 on: April 10, 2021, 10:31:19 AM »
Jaz pa sem na voljo da postavim vprašanje , heheheee ;D ... itak, vedno... če pa sem radovedna ko "baba"  ;D

Torej... kaj se kuha v službi v glavi nekoga?

Ta nekdo je zelo družabna oseba. Človek, ki ga je povsod dovolj in zna najti prave besede in publiko. Da bi kaj posebnega kuhal ali imel kakšne skrite namene, ni videti. Je tip, ki živi za trenutek in v vsakem se želi imeti dobro. Bo dobra družba, znata se v redu razumeti in bo neka popestritev delovnika.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #222 on: April 10, 2021, 10:34:20 AM »
Maja,
se ti opravičujem, da tako na veliko gnjavim, bom vesela, če boš utegnila še en vpogled.
Danes sem prejela telefonski klic, zaradi katerega me zdaj precej skrbi. Vsebina ni zvenela nič vzpodbudno.
Lepo te prosim, če lahko pogledaš, kako kaže. Se bodo stvari slabšale ali lahko upamo na izboljšanje? Je potrebno ukrepanje? Kaj svetujejo karte?
Hvala ti!.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #223 on: April 10, 2021, 10:44:12 AM »
Maja,
se ti opravičujem, da tako na veliko gnjavim, bom vesela, če boš utegnila še en vpogled.
Danes sem prejela telefonski klic, zaradi katerega me zdaj precej skrbi. Vsebina ni zvenela nič vzpodbudno.
Lepo te prosim, če lahko pogledaš, kako kaže. Se bodo stvari slabšale ali lahko upamo na izboljšanje? Je potrebno ukrepanje? Kaj svetujejo karte?

Poglejva.

Malo mešano. Ne bom sadila rožic, da bo vse OK. Novica te je zelo očitno konkretno razburila in zamajala tvoj občutek varnosti, nekaj se je porušilo. Vse se ne bo uredilo in spravilo v prejšnje stanje, žal je videti, da se boš morala določenim stvarem ali upom odreči in jih pustiti za seboj. Čez čas se zna izkazati, da izgubljeno ni edino pravo in najbolje v vseh pogledih, čeprav se trenutno zdi tako. Pusti, naj gre, kar mora iti, kljub temu, da bo izgubljati težko. Po čistki se odpirajo nove priložnosti, ki obetajo boljše rezultate.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #224 on: April 10, 2021, 10:53:26 AM »
Maja,

Poglejva.

Malo mešano. Ne bom sadila rožic, da bo vse OK. Novica te je zelo očitno konkretno razburila in zamajala tvoj občutek varnosti, nekaj se je porušilo. Vse se ne bo uredilo in spravilo v prejšnje stanje, žal je videti, da se boš morala določenim stvarem ali upom odreči in jih pustiti za seboj. Čez čas se zna izkazati, da izgubljeno ni edino pravo in najbolje v vseh pogledih, čeprav se trenutno zdi tako. Pusti, naj gre, kar mora iti, kljub temu, da bo izgubljati težko. Po čistki se odpirajo nove priložnosti, ki obetajo boljše rezultate.

Hvala, Maja.
Ti pošljem zs.