Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Rena on May 19, 2021, 03:36:51 PMQuote from: Pika on May 18, 2021, 09:27:08 AMA lahko še jaz malo zažuram s tarotom? Prosim za vpogled, ali bo izid po (mojih ) željah.Že vnaprej hvala! Sam Papež ma te rad Svečenik. Mislim, da je karta pozitivna za izid. Bodi pozorna na način izvedbe, nič umetniškega in izzivalnega, lepo na konvencionalen, tradicionalen način. Morda v okviru kakšne institucije. Rena draga, hvala ti! Si razlagam, da bo treba spoštovati sistem in se ravnati po njegovih pravilih.
Quote from: Pika on May 18, 2021, 09:27:08 AMA lahko še jaz malo zažuram s tarotom? Prosim za vpogled, ali bo izid po (mojih ) željah.Že vnaprej hvala! Sam Papež ma te rad Svečenik. Mislim, da je karta pozitivna za izid. Bodi pozorna na način izvedbe, nič umetniškega in izzivalnega, lepo na konvencionalen, tradicionalen način. Morda v okviru kakšne institucije.
A lahko še jaz malo zažuram s tarotom? Prosim za vpogled, ali bo izid po (mojih ) željah.Že vnaprej hvala!
Danes je v bistvu odločilni dan, ravno v tem trenutku smo še zadnjič pri Papežu. Feedback torej čez nekaj dni.Bi pa imela še eno prošnjo, drugo področje. Četrtek.Kako visoko se bo letelo in kje bo pristanek?Že vnaprej hvala!
Jaz bi eno poletno vprašanje, če bo kera pri voljime zanima kako kaže na določenem področju čez poletje...bo ali
Quote from: Gloria82 on June 29, 2021, 06:44:50 PMJaz bi eno poletno vprašanje, če bo kera pri voljime zanima kako kaže na določenem področju čez poletje...bo aliJUDGEMENT
Quote from: Pika on May 31, 2021, 09:43:18 AMDanes je v bistvu odločilni dan, ravno v tem trenutku smo še zadnjič pri Papežu. Feedback torej čez nekaj dni.Bi pa imela še eno prošnjo, drugo področje. Četrtek.Kako visoko se bo letelo in kje bo pristanek?Že vnaprej hvala! Zdaj je že mimo...Še letiš ali je bil pristanek? Prijeten ali trd?
Renčica moja zlata HVALA TI
Rena draga,rezultat je bil vrhunski, a vseeno ni popolnoma izpolnil pričakovanj in posledično je bilo nekaj razočaranja. Aha še to. Papež me ima pa rad.
Quote from: Pika on July 01, 2021, 10:10:18 PMRena draga,rezultat je bil vrhunski, a vseeno ni popolnoma izpolnil pričakovanj in posledično je bilo nekaj razočaranja. Aha še to. Papež me ima pa rad. No super, se pravi, da je pristanek vseeno bil nežen. Kaj pa s Papežem, greš že v penzijo?
Bi malo obudili Tarot?
Dolgo ga že nismo metali. Ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo in pri volji. Ne bo dolgo trajalo.