9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Majci, te lahko prosim za en splosen vpogled, kaj rabim vedet trenutno? Hvala ti :*
Maja, če bo čas prosim za vpogled.Katera oseba govori resnico?oseba A - C.A.oseba B - M.Č.
Quote from: Azeleja on October 22, 2022, 10:25:17 AMMaja, če bo čas prosim za vpogled.Katera oseba govori resnico?oseba A - C.A.oseba B - M.Č.Oseba A: Svet. Oseba B: 7 diskov.Ne bi rekla, glede na tole, da ena izmed teh res samo govori resnico in druga laže, ampak zdi se, da ima oseba B še nekaj v rokavu, ta ti ni povedala vsega.
Maja, bi prosila za vpogled.Moram pocakati, da ona naredi prvi korak?
Quote from: sanjalka on October 24, 2022, 08:06:24 PMMaja, bi prosila za vpogled.Moram pocakati, da ona naredi prvi korak?Ne, v bistvu ni treba. Čakanje na korak z nasprotne strani te postavlja v vlogo mučenika, malo verjetnost je, da se bo kaj zgodilo brez tvoje iniciative.
Quote from: Maja on October 24, 2022, 08:14:44 PMQuote from: sanjalka on October 24, 2022, 08:06:24 PMMaja, bi prosila za vpogled.Moram pocakati, da ona naredi prvi korak?Ne, v bistvu ni treba. Čakanje na korak z nasprotne strani te postavlja v vlogo mučenika, malo verjetnost je, da se bo kaj zgodilo brez tvoje iniciative. Hvala Maja.
Quote from: sanjalka on October 24, 2022, 08:45:43 PMQuote from: Maja on October 24, 2022, 08:14:44 PMQuote from: sanjalka on October 24, 2022, 08:06:24 PMMaja, bi prosila za vpogled.Moram pocakati, da ona naredi prvi korak?Ne, v bistvu ni treba. Čakanje na korak z nasprotne strani te postavlja v vlogo mučenika, malo verjetnost je, da se bo kaj zgodilo brez tvoje iniciative. Hvala Maja.Tak odgovor sem nekako pricakovala, saj glede na njen karakter, si mislim da bom morala ta korak narediti jaz. Ceprav za najin odnos to verjetno ne bo najbolje.Bi imela se eno vprasanje.V to zgodbo je vpletena se 3 oseba (otrok) in najbolj me zanima kako ona to situacijo dozivlja?
Quote from: sanjalka on October 24, 2022, 08:56:00 PMQuote from: sanjalka on October 24, 2022, 08:45:43 PMQuote from: Maja on October 24, 2022, 08:14:44 PMQuote from: sanjalka on October 24, 2022, 08:06:24 PMMaja, bi prosila za vpogled.Moram pocakati, da ona naredi prvi korak?Ne, v bistvu ni treba. Čakanje na korak z nasprotne strani te postavlja v vlogo mučenika, malo verjetnost je, da se bo kaj zgodilo brez tvoje iniciative. Hvala Maja.Tak odgovor sem nekako pricakovala, saj glede na njen karakter, si mislim da bom morala ta korak narediti jaz. Ceprav za najin odnos to verjetno ne bo najbolje.Bi imela se eno vprasanje.V to zgodbo je vpletena se 3 oseba (otrok) in najbolj me zanima kako ona to situacijo dozivlja?Doživlja svoji mentaliteti primerno, cele situacije ne vidi tako kot odrasli. Ni videti, da bi zaradi tega imela kakšne posledice na dolgi rok, zadevo bo interpretirala po svoje, k sreči precej stvarno.
Draga Maja, še jaz bi lepo prosila za en vpogled. Nekaj zanimivega se je zgodilo ob srečanju z eno osebo. Me zanima, če je nad tem kaj višjega.