9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Maja bi se eno prosila na isto temo.Kaj res misli o meni?
Quote from: sanjalka on November 02, 2022, 07:14:19 PMMaja bi se eno prosila na isto temo.Kaj res misli o meni?Ima te za samoumevno, morda ima od tebe tudi določene koristi. Zdi se mi precej taktna pri svojem početju, zna pokazati neko prijaznost, pripadnost, ki pa se ne sklada vedno z dejanji.
Maja...pliiis. Kaj je tukaj v ozadju? Me sovraži?
Quote from: Gloria82 on November 04, 2022, 10:06:22 AMMaja...pliiis. Kaj je tukaj v ozadju? Me sovraži?Ta oseba ni tako zelo vpletena v vajino situacijo, kot si ti. Ne bi rekla, da gre tu za sovraštvo, bolj za pomanjkanje truda oz. zanimanja.
Maja, mam lahko še eno podvprašanje?A z dovolj truda lahko spremenim to pomankanje zanimanja nasprotne strani?
Quote from: Gloria82 on November 05, 2022, 11:20:46 AMMaja, mam lahko še eno podvprašanje?A z dovolj truda lahko spremenim to pomankanje zanimanja nasprotne strani?Bolj bi rekla, da s kvaliteto kot količino truda. Če se boš trudila preveč, lahko dosežeš kontra učinek.
Maja bi te spet prosila za vpogled…Kaksen bo koncni rezultat te trenutne situacije?
Tudi jaz bi še prosila, Maja. Kaj moram vedeti in kaj lahko pričakujem od te situacije?Hvala.❤