Author Topic: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.  (Read 98701 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maša

• Novinec
  • *
Re: THETA HEALING - izkušnje, vprašanja II.
« Reply #60 on: November 20, 2008, 12:51:55 PM »
Bom še jaz povedala svoje mnenj in izkušnje....
Od nekdaj sem verjela v Kreatorja in vedno sem se z njim pogovarjala in mu govorila kaj naj naredi ( s svojim besedami seveda in vedno je bilo tako kot je bilo v moje najvišje in najboljše dobro, čeprav se morda nisem tega v danem momentu zavedala). Na svoji poti, da naredim nekaj na sebi in se rešim določenih travm sem preizkusila 100 in eno metodo, hodila sem od Poncija do Pilata in ko sem našla Theta, sem si rekla YESSSSS, to je to. Prej, ko sem hodila h terapevtom, me je vedno motilo to, da nisem vedela kaj dejansko mi delajo. Saj počutje je bilo na kratki rok OK, potem pa se je dosti tega vrnilo. In res je theta je to kar sem skozi počela, le da sem tokrat še dobila potrditev od zunaj, da dejansko nekaj takšnega obstaja.
In seveda, ko sem bila na theta seminarju, sem bila še slab mesec čisto v zraku...navdušena, entuziastična, polna vseh vtisov..le de na to, da sem bila pred dvemi leti v prvi skupini theta praktikov v SLO, se mi je zdelo vse to super. Imela sem tudi to srečo,da sem šla na seminar v Rim, kjer nas je imel Guy Stibal ( Viannin mož), ki je bil meni osebno največji blagoslov,. saj ta seminar ni bil klasičen ( zopet sem imela priložnost, da sem bila na seminarju, ki ga je omenjeni gospod bil na nek način prisiljen izpeljet in to prvič v njegovi karieri). Guy je človek, ki je meni osebno dal toliko med vrsticami prebranih napotkov, kot mi jih ni dal še nihče. Še posebej na temo, da je theta orodje s katerim si lahko pomagamo in da to ni neka čarobna palčka, ki nam izpolnjuje želje. Theta mi je predstavil na zelooo prijeten način. Moram pa priznati, da se sama njegovih napotkov nisem držala ravno 100% in sem padla na celi črti. V theta sem pol leta delala na sebi 120%, vsak dan, kar je bilo pretiravanje. Sploh ne vem kako sem funkcionirala v službi, ker itak nisem bila prisotna tukaj, ampak sem bila skoz nekje v zraku..nekje..Po pol leta sem zapadla v tako krizo, da sem mislila, da je z mano konec. Takšni glavoboli, slabo počutje, vrtoglavice ipd, da tega res nikomur ne privoščim. Delala sem vse kar se je dalo, da to mine, ampak en teden je bil zame katastrofa. Kreatorju sem obljubila, da en mesec sploh ne grem v theta, samo naj mi odstrani ta glavobol. In je šel...in jaz en mesec sploh nisem šla v theta.
Kar se meni zdi premalo poudarjeno je to, da je theta smo orodje, ko se prepuščamo življenju in stvari čistimo v skladu z Božansko časovno usklajenostjo. Na tehta seminarju pa dobiš ogromno informacij in dobiš občutek, da bi lahko celo svoje življenje razrešil v enem tednu. Še posebej ko zveš kaj vse se s to tehniko da početi. In potem bi samo čistil in menjal in delal ...zgodi pa se, da ljudje pozabijo potem, da smo tukaj na Zemlji z namenom. Enostavno nismo več v trenutku prisotni. Poznam kar nekaj ljudi, ki so bili na Theta in jih je odneslo. Prizemljitev pa je nato zoprna zadeva....Ker koneckonecv se zopet znajdeš tukaj na planetu Zemlja z vsemi izzivi, ki te čakajo. Temu se pač ne moreš izognit.
Kolikor se jaz pogovarjam s Kreatorjem mi vedno pravi naj ljudi usmerjam tako, da si bodo znali pomagati sami. Da jim pokažem kaj je tisto kar jim lahko olajša življenje in soočanje s samim seboj.Ne maram zdravilcev, ki delajo ljudi odvisne od sebe. To je zame manipulacija in sistem, matrica iz katere naj bi vsi izstopili in stopili vsak na svojo pot razvoja. To je smisel življenja. Vsak na svoji poti in še vedno ob boku z ostalimi. Zatorej me vedno zmoti nekaj kar se skriva in mastno plačuje. Koneckonecv smo ljudje tukaj, da si med seboj pomagamo in en drugemu širimo obzorja.

Mah sem zabluzila...pa vseeno Theta je zakon in hvala Vianni, da nam je podala to znanja..samo malce manj komercilano bi lahko to bilo in bi vsaj zame imelo veliko večjo težo...Ata meni skoz govori..vzemi samo tisto kar ti rabi in hodi po svoji poti..vezanost je bolezen današnjega časa, ki se je je priporočljivo osvoboditi...

Z ljubeznijo in objem,

Nena
Ja, sva bile z Neno poleti skupaj v tej godlji odzemljenosti. Res je bila kriza... Sem tudi na forumu podelila svojo izkušnjo.
Res je pomembno, da smo tukaj in zdaj, prisotni temu kar se nam dogaja. Da se zavedamo, da je to, da smo se rodili na zemlji blagoslov, da smo za to hvaležni, in da znamo to cenit in uživat v tem.
Lahko rečem, da od kar sem bolj na zemlji (kar je bilo zame velika trauma :-\) se mi življenje čist drugač odvija. To spremembo sem najbolj čutila v službi, iz katere bi prej najraje kar zbežala. A me je zavedanje, da pred samo ne morem nikamor zbežat, da bom vse svoje haklčke, težave,... nesla v naslednjo službo, obdržalo tukaj v tej službi. Zadovoljna sem, da sem lahko to izkusila na svoji koži, kajti to je bilo zame veliko spoznanje. Sedaj vem, zakaj so sodelavci hodili mimo mene kot, da sem megla???Saj sem  tudi bila megla, saj me dejansko ni bilo med njimi. V glavnem sedaj smo res dober tim, poln sodelovanja, smeha, zadovoljstva,...Ja, tukaj sem res najbolj ozavestila kaj pomeni biti na zemlji.
Še vedno se mi dogaja, da tudi če hočem kaj več delat s Theta, mi Kreator, angelčki,...in ne vem kdo še vse me čuva  :-* ,  enostavno ne dovolijo, me enostavno odrežejo. Pritisk na zadnjem delu glave mi vse pove... Dovolj...živi v trenutku
Theta mi je res zakon, full dobro orodje, a se mi zdi, da premalo vemo o njej. Ni čarobna palčka, ki nas bo odrešila vseh tegob, nam pa lahko pomaga, da jih lažje predelamo in zaživimo v radosti. Zaradi nevednosti pa lahko zabredemo v še večje težave???
Ne vem, če je lih naš namen tukaj na zemlji, da traumiramo, da nam je hudo in težko???Ne vem, kako je Kreatorju ko nas gleda takšne  :'(  Mislim, da smo se rodili zato, da smo srečni, da je to naš namen. Kako pa priti do tega, ja pa izbira posameznika.

objemček  :-*
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #61 on: November 20, 2008, 01:10:39 PM »
Na mojih seminarjih jih je vedno 3/4 brez da plačajo, najmanj toliko.

A sem jaz na škodi - ali oni ni dobijo potrebnega znanja

Ma me bolj zanima, če mora biti to ravno tisti trenutek. Saj ti oseba lahko nekaj da prej ali potem ..... ali ker enostavno rečeš da je to tisti procent, ki bi ga sicer dal v dobrodelne namene od svojega dohodka.

A mora biti to tako natančno definirano ....

Moje mnenje je, da za delo more bit izmenjava. Ni nujno, da je lih denar...včasih je ok, tudi samo objem ;) Vedno se najde neka izmenjava. Itak pa začutš, kdaj je potrebno narediti tudi kaj za Boga ;) Meni se zdi, da je to tudi odraz koliko cenimo sebe in svojo energijo. Patudi ljudje drugač cenijo kar dobijo...Vsi poznamo ta štos koliko npr. otroci cenijo avtomobil, ki ga dobijo od staršev ali pa če si ga sami prislužijo??? Meni se zdi, da so te stvari na energetskem nivoju zelo močne.
Jaz si nisem mogla prit k sebi, zakaj sem po masažah v salonu tako zdelana, kot cunja  ??? Pol pa eno jutr prav priblisk, saj ni prave izmenjave, saj  vendar delaž masaže za 7€, (vsi vemo kakšne so drugač cene). Šefica se je takoj strinjala z mojim predlogo, da se dvignejo cene masaž.
Delat zastoj, da boš sprejet od drugih :-\ ta je res močen. Pri meni je bil močan tudi ta, da zdravitelji ne smejo računat, da jim ni divoljeno, da ni ok (mama mi je vedno to govorila). Ja, veliko jih je...

Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline sonce134

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #62 on: November 20, 2008, 02:37:48 PM »
Nena in Goga,

bom poskusila in sporočim kako mi je uspelo. ;)

lepo bodita :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #63 on: November 20, 2008, 02:46:32 PM »
Mene je tudi malo Kreator ustavil. Sem se že spraševala, ka mi je bilo treba tega, da sem se začela ukvarjati s pripravo programa učenja angleščine v alfa stanju, za kar porabim ves svoj prosti čas in ga bom še nadaljnih nekaj tednov. Ampak je očitno treba dati theto malo na stranski tir in ozavestit vse, kar se mi dogaja.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #64 on: November 20, 2008, 04:44:12 PM »
Tudi jaz bi zapisala nekaj misli kar se thete tiče.
Res je čudovita tehnika za samopomoč in pomoč drugim. Vendar je mene kot mnoge druge skoraj odneslo  v navdušenem pohajanju tam gor. Včasih se mi je zdelo, da sem kot tisti v manični depresiji. Včasih par metrov nad zemljo, včasih pa par metrov pod njo. Niso se čudili samo vsi okoli mene, tudi meni ni bilo več prav jasno kaj se dogaja. Odgovor je bil preprost, pretiravala sem na celi črti. Tudi moja služba je bila v nevarnosti, enostavno nisem hotela več sprejemati ničesar in nikogar. Doma sem iskala miren kotiček, da pobegnem tja gor, kjer je tako blaženo.
Saj sem naredila veliko dobrega zase.......a sem krepko pretiravala.To je bilo takoj po obeh seminarjih in nekaj časa sem rabila, da sem nekako uravnovesila vse skupaj. Tako, da jaz bi rekla, da bi bilo potrebno majčkeno opozorilo "frišnim" praktikom, da bi se zagnali malo manj zagnano. In pa kako delati s prepričanji časovno.
Hotela sem se podati tudi v svoja prejšnja življenja, a mi je bilo to nekako odsvetovano in morala sem priti do tega, da kar še nisem rešila prej, imam pač zdaj to možnost, v zdajšnjih situacijah, v tem času in v tem prostoru. To sem popolnoma sprejela, ker se mi zdi tudi najbolj logično in prav. A to je le moje mišljenje in zase čutim, da je tako prav.
Imam pa sedaj res dobro povezavo s kreatorjem. Ko ni čas za potovanja tja gor, mi že naloži kaj drugega ;D
 Ko se za kaj odločam ali pa morda ne vem kaj storiti, prosim kreatorja za pomoč in se popolnoma prepustim. In vedno me vodi tako, da me zaščemi na vrhu glave ........takrat vem, da je vse dobro. Sicer še nisem čisto prepričana včasih za kaj gre, ker se mi vmeša razum, a če mi uspe se popolnoma prepustiti, se zadeve vedno odvijejo prav neverjetno.

Malo me mika spoznavati šesti nivo, a se mi zdi, da še premalo vem. Bom morala prej na temeljit pogovor :D

Drugače, pa sem zelo, zelo vesela, da sem se spustila  v Theto, saj resnično pomaga. Le zmernost je potrebna :D

Objem vsem.
ThetaHealing Practitioner™

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #65 on: November 21, 2008, 10:20:23 AM »
Živjo tetke,
gre katera ta vikend k Edmondu na Theta seminar zunajčutne zaznave? Obljublja bolj prizemljeno varianto ;) tko, da me prav zanima kako bo ???

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #66 on: November 21, 2008, 10:36:55 AM »
Bom počakala kar na tvoje poročilo. Jaz grem jutri na delavnico "Veščine sprememb" k Varji Kališnik. Se pripravljam že eno leto, da spoznam njen način dela in eccola zdaj je prišel ta trenutek, ko sem priprvaljena... ;) :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #67 on: November 21, 2008, 10:46:39 AM »
Bom počakala kar na tvoje poročilo. Jaz grem jutri na delavnico "Veščine sprememb" k Varji Kališnik. Se pripravljam že eno leto, da spoznam njen način dela in eccola zdaj je prišel ta trenutek, ko sem priprvaljena... ;) :-*

Tudi mene zanimajo tvoji vtisi s te delavnice. Ma fajn poglede na življenje...

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #68 on: November 21, 2008, 11:13:56 AM »
Jap, jap...redno prebiram njeno kolumno in je odlična. Čist po mojem jusu ;)
Mi je všeč, ker vedno vse pove jasno in razumljivo in čisto po zemeljsko :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #69 on: November 21, 2008, 11:26:02 AM »
Saj je enostavno. Predstavljaš si, kako vstopiš v kroglo svetlobe, ki se nahaja na vrhu tvoje glave, se odpraviš na potovanje skozi vesolje, mimo belih luči, skozi želatinasto snov do mavrično lesketajoče se svetlobe. In ko si tam, si v theti. Pomembno je le, da svojo zavest pošlješ ven iz svojega osebnega prostora.

ang: Goga

To vizualiziraš? Kakšno mora biti pa okolje (tišina itd.) in položaj telesa pri tem?
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #70 on: November 21, 2008, 11:32:57 AM »
Najbolje pri tem je da sediš in imaš noge trdno na tleh, zaradi prizemljitve. Okolje je stvar posameznika,...ko se naučiš umiriti svoj um, se lahko odklopiš tudi v kaosu zunanjega sveta...na začetku pa je vsekakor bolje, če imaš mir in tišino.... Samo "potovanje" do Kreatorja pa je na nek način vizualizacija...ko pa delaš z njim, pa je fajn, da tudi dejansko svojo zavest prestaviš tja.. :)

Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #71 on: November 21, 2008, 12:55:09 PM »
Jap, jap...redno prebiram njeno kolumno in je odlična. Čist po mojem jusu ;)
Mi je všeč, ker vedno vse pove jasno in razumljivo in čisto po zemeljsko :)

V katerem časopisu ali reviji pa so njene kolumne? Ali dobiš kaj na spletu?

ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #72 on: November 21, 2008, 01:09:00 PM »

Našla sem njeno spletno stran. http://www.varjakalisnik.si/ In začela jokat, ko sem jo brala. ??? Namen ???

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #73 on: November 21, 2008, 01:09:36 PM »
V Poletu...ponavadi je to priloga Delu ob četrtkih, pa verjetno še kakšnemu dnevnemu časopisu..
Drugače pa ima svojo spletno stran..odtipkaj Varja Kališnik v Najdi.si, pa ti bo ven vrglo. Zdaj ne vem na pamet ??? 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #74 on: November 21, 2008, 01:11:21 PM »

Našla sem njeno spletno stran. http://www.varjakalisnik.si/ In začela jokat, ko sem jo brala. ??? Namen ???

Verjetno je kaj vzbudila v tebi,kar malce boli in rabi čiščenje. Kajti solze so očiščujoč, draga moja :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115