dejstvo je pa da tudi vsak astrolog ne ustreza vsakemu. Ne vem nekomu nekdo zadane vse, pa meni osebno ne potegne, pa pove vse mimo. Izredno važno je tudi moje mnenje, na kakšnem nivoju je astrolog ki to dela. Če je sam nižje kot si ti, ja pozabi da boš dobil odgovore ki jih rabiš ker on sploh ne ve kje si ti
Oprosti, tole se sliši precej egocentrično in tudi v vsakem obziru nespoštljivo. Potem takem lahko kar vsako mnenje zavrnemo, če nam ne "sede" in ga imamo za netočnega, saj pač ne ve, kaj govori? Ljudje smo subjektivna bitja in zato je jasno, da o sebi in o drugih nimamo povsem realne slike, marveč samo vtis, od katerega smo se v različni meri zmožni objektivno distancirati. Iz istega razloga naš "vtis" ni vse in mi sami nismo v poziciji od božanstva ali kozmosa poslanega sodnika, ki bi z absolutnim uvidom razsojal, kje je kdo in kakšen je njegov duhovni ali bog si ga vedi kakšen razpon (in bom piknila še bolj in pobarala, zakaj smo tako radi prepričani, da je nekdo "pod nami", tiste "nad nami" pa srečujemo redko ali sploh ne?). Zakaj ljudje radi govorimo o in podoživljamo pretekla življenja, ko naj bi bili kralji in kraljice, svečeniki, razni eminentneži, učenjaki, revolucionarji itd., ne pa tudi tistih, ko smo se nahajali bolj na dnu družbe in bili po današnjih statističnih, intelektualnih in družbenih indikatorjih nepismeni telebani?
Astrologija po mojem mnenju ni matematika, je pa kljub temu po mojih izkušnjah veda, ki v vsaj 70 % zanesljivo napove določene energije, ki nas usmerjajo proti natalno inherentnim odločitvam in dejanjem. Ob tem je s 30 % seveda še možno veliko narediti, celo spremeniti tok dogajanja v povsem drugo smer, a temelji obstajajo in po mojem mnenju so. Če bi šlo za princip "ugibaj in razbiraj po filingu do potrditve", se sama je niti ne bi lotila in tako tudi astrologov, ki učijo ali delajo na ta način, pa četudi z ne vem kakšnimi diplomami, pač ne smatram za kompetentne. Nazadnje pa ostaja dejstvo, da toliko, kot je v duhovnih vedah raznih šarlatanov, ki izkoriščajo manipulacijo in subjektivno interpretacijo za lasten egotrip ali dobiček, je v drugih vedah ne boš našel.