Hvala, Rena. 🤗 Ja, tale moja ideja je precej sveža in je poslovne narave. Je res samo še ideja, nič še resnega v smislu, da bi bila tik pred realizacijo.
Je precej idej v glavi, povezanih s to idejo, seveda tudi malo dvoma, če naj grem resneje v to ali raje vseeno ne. Kakorkoli že, je za tehtno premisliti, nikakor se ne za zaleteti z glavo skozi zid. 
Se mi zdi, da si mogoče pričakovala malo bolj vzpodbudno navdušujoč odgovor. Verjamem. Dobimo idejo, a ideja je vedno šele nekaj majhnega, kot seme, ki požene prvi kalček. Ko povprašamo druge, želimo nekaj tako vzpodbudnega, da potem tudi sami s pozitivnim in srčnim pristopom gledamo ta kalček in s tem pristopom verjamemo, da bo rastel, pa res raste. In obratno, s kakšnim mrzlim tušem kar malo nehamo verjet in posledično nehamo spodbujat ta kalček, da naj raste... Še najbolje je, kadar smo tako suvereni in točno vemo, kaj želimo, da nikogar sploh vprašat ne rabimo. Takrat vemo, to je to, naredimo, pika konc. Govorim tudi iz svojih izkušenj, vsekakor.
Lahko da je karta bila samo preizkus zate. Če si v podzavesti dovolj suverena s to idejo. Me pa res prav zanima, kaj se ti je ob tvoji poslovni ideji porajalo. Kakšni prvi občutki, kaj si verjela, kako si izpeljavo videla v praksi... In obratno, česa si se bala, kaj te je medlo... Zanima me tudi zato, ker rada opazujem, kaj nam karte povedo in kako se to odraža v praksi. Tudi s tem se učim.