Author Topic: Tarot karta za 2021  (Read 21721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot karta za 2021
« Reply #90 on: January 10, 2021, 10:45:42 AM »
Ahaaaaa. No, jz pa zdaj na spletnem prvič pišem s telefona 💝👍🥰🍀🌺 Jeaaaa 🌞

Offline Manja

• Veteran
« Reply #91 on: January 10, 2021, 10:58:13 AM »
Jeeej, suuupeeer 😉😍🤩

Offline Manja

• Veteran
« Reply #92 on: January 10, 2021, 11:00:13 AM »
Drage moje, lepo bi prosila katero, ki ima voljo in čas, če mi lahko prosim pogleda, ali je moja ideja dobra ideja in kako bo uspešna, če jo realiziram?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #93 on: January 12, 2021, 06:17:39 AM »
Drage moje, lepo bi prosila katero, ki ima voljo in čas, če mi lahko prosim pogleda, ali je moja ideja dobra ideja in kako bo uspešna, če jo realiziram?

Tule je pa en Hudiček v ozadju. Prosila bi, da si vzameš čas, poskrbiš, da te nihče ne moti ter se nato v miru poglobiš v ozadje te ideje. Kakšni so vzgibi za realizacijo te ideje? So iskreni ali pa so morda pod vplivom drugih, zaradi pričakovanj drugih? Te mogoče kdo pri tem ovira, ti privošči neuspeh? Ali te morda moti, ker v ozadju čutiš, ne vem, da pri tem morda ne bi bila dosledna, disciplinirana, bi bila preveč čustvena... Bi morala za to preveriti kakšne svoje razvade...Nekaj je še v ozadju, kar te še mede... Me prav zanima, v katero smer vodijo tvoji občutki.

Drugo vprašanje si postavila: kako BO USPEŠNA. Ne, kako bo šlo, ali bi bila uspešna... To že nekaj pove, da si resna v tem namenu. In tudi za uspeh v praksi nasvet: spočij se, odmakni se, sprehajaj se, skratka malo se distanciraj, pa se bo potem lažje izkristaliziralo.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #94 on: January 12, 2021, 04:47:36 PM »
Hvala, Rena. 🤗 Ja, tale moja ideja je precej sveža in je poslovne narave. Je res samo še ideja, nič še resnega v smislu, da bi bila tik pred realizacijo.
Je precej idej v glavi, povezanih s to idejo, seveda tudi malo dvoma, če naj grem resneje v to ali raje vseeno ne. Kakorkoli že, je za tehtno premisliti, nikakor se ne za zaleteti z glavo skozi zid. :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #95 on: January 12, 2021, 06:47:39 PM »
Hvala, Rena. 🤗 Ja, tale moja ideja je precej sveža in je poslovne narave. Je res samo še ideja, nič še resnega v smislu, da bi bila tik pred realizacijo.
Je precej idej v glavi, povezanih s to idejo, seveda tudi malo dvoma, če naj grem resneje v to ali raje vseeno ne. Kakorkoli že, je za tehtno premisliti, nikakor se ne za zaleteti z glavo skozi zid. :)

Se mi zdi, da si mogoče pričakovala malo bolj vzpodbudno navdušujoč odgovor. Verjamem. Dobimo idejo, a ideja je vedno šele nekaj majhnega, kot seme, ki požene prvi kalček. Ko povprašamo druge, želimo nekaj tako vzpodbudnega, da potem tudi sami s pozitivnim in srčnim pristopom gledamo ta kalček in s tem pristopom verjamemo, da bo rastel, pa res raste. In obratno, s kakšnim mrzlim tušem kar malo nehamo verjet in posledično nehamo spodbujat ta kalček, da naj raste... Še najbolje je, kadar smo tako suvereni in točno vemo, kaj želimo, da nikogar sploh vprašat ne rabimo. Takrat vemo, to je to, naredimo, pika konc. Govorim tudi iz svojih izkušenj, vsekakor.

Lahko da je karta bila samo preizkus zate. Če si v podzavesti dovolj suverena s to idejo. Me pa res prav zanima, kaj se ti je ob tvoji poslovni ideji porajalo. Kakšni prvi občutki, kaj si verjela, kako si izpeljavo videla v praksi... In obratno, česa si se bala, kaj te je medlo... Zanima me tudi zato, ker rada opazujem, kaj nam karte povedo in kako se to odraža v praksi. Tudi s tem se učim.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #96 on: January 14, 2021, 12:44:58 AM »
Rena, ti bom na pricat zapisala več o tem. :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #97 on: November 12, 2021, 11:17:05 AM »
Letos v vrsti  :laugh:

Noooo, zate sem bila pa prav vesela te karte! Padla je Kraljica novcev. Na splošno gledano bo leto zelo plodno. Nekako se mi dozdeva, da boš tudi poslovno ali zelo uspešna, ali pa boš celo našla novo pot pri sebi. kakorkoli gledano, jaz mislim, da bo ot leto, ko boš pokazala svojo vrednost, moč, dostojanstvo in na splošno ne boš čutila nekega pomanjkanja znotraj sebe. Morda pa res končno spoznaš sebe tudi v tej luči, da si sposobna, inteligentna, močna ženska, ki je sposobna sama preživeti vse in ne potrebuje nikogar, da bi ji kazal pot. Na splošno se mi zdi, da boš v tem letu res zadovoljna.

Leto je naokoli pa da malo pokomentiram. Ja silom razmer sem ostala sama ja. Saj ves. Zaenkrat sem bolj zmatrana, ampak sem se znebila veliko balasta. Neki se pa se bom.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #98 on: November 12, 2021, 12:12:33 PM »
Maham.  :D
Hvala!  :-*

Kadar se meče karte, sem kot majhen otrok.  ;D

Evo, Pika. Mislim, da bo leto 2021 neprimerno boljše od 2020. Imela boš moč, da se spopadeš s čemerkoli. Ne bo ti manjkalo poguma, odločnosti, tudi vesolje ti bo naklonjeno, saj boš obkrožena z ljudmi in okoliščinami, ki te bodo k temu še dodatno vzpodbujali. Je pa padla karta Kralj palic.

Draga Saša,
tole me je pa prav pobožalo. Res lepa karta, z energijo, ki jo potrebujem.
Hvala! :-*

Evo še od mene feedback.
Ja, lahko rečem, da kraljujem s palicami.
Zdaj pa računam še na diske. :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #99 on: November 12, 2021, 01:33:08 PM »
Letos v vrsti  :laugh:

Noooo, zate sem bila pa prav vesela te karte! Padla je Kraljica novcev. Na splošno gledano bo leto zelo plodno. Nekako se mi dozdeva, da boš tudi poslovno ali zelo uspešna, ali pa boš celo našla novo pot pri sebi. kakorkoli gledano, jaz mislim, da bo ot leto, ko boš pokazala svojo vrednost, moč, dostojanstvo in na splošno ne boš čutila nekega pomanjkanja znotraj sebe. Morda pa res končno spoznaš sebe tudi v tej luči, da si sposobna, inteligentna, močna ženska, ki je sposobna sama preživeti vse in ne potrebuje nikogar, da bi ji kazal pot. Na splošno se mi zdi, da boš v tem letu res zadovoljna.

Leto je naokoli pa da malo pokomentiram. Ja silom razmer sem ostala sama ja. Saj ves. Zaenkrat sem bolj zmatrana, ampak sem se znebila veliko balasta. Neki se pa se bom.
V bistvu karta ni tako zgrešena. Mogoče res ni nihče vedel, v katero smer se bo izšlo, ampak vseeno si sama, našla si svojo moč, je bilo težko, seveda, ampak vseeno. Si bolj samostojna.  ;) Do konca leta pa ja, še en mesec. bomo videli.  :laugh:
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #100 on: November 12, 2021, 07:41:17 PM »
Prosim tudi jaz👏

Ooooh, cvetka ... Tako bi si želela, da potegnem kakšno bolj optimistično karto ... Padla je štirica kelihov, ki na splošno simbolizira, da hrepeniš po nečem, česar nimaš, hkrati pa ne vidiš tistega, kar imaš pred seboj. V vsej svoji žalosti ne znaš uvideti lepote, ki te obdaja. Nekje sem zasledila, da si imela težave z zdravjem moža. Toplo toplo ti priporočam, da se skušaš izkopati iz negative in poskusi najti lepoto. Ker je lepota življenja v vsem, kar te obdaja, če le znaš prisluhniti.
Saša,  100%pravo karto si mi napovedala. Res sem objokovala svoje stanje, pa sem se vlekla ven in mislim, da sem se izvlekla. Hvala, hvala🥰🥰🥰

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #101 on: November 18, 2021, 09:49:01 AM »
Me veseli, da je bilo prav. Samo z glavo gor, kmalu bo konec tega leta.  :laugh:
9ZK 674