Author Topic: kaj delajo narobe moški pri sexu  (Read 34295 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
kaj delajo narobe moški pri sexu
« on: November 30, 2008, 11:56:53 AM »
Ker vidim da je tu večinoma ženskega spola bi vam dal priložnost, da poveste kaj delajo moški narobe ko se ljubijo z vami. Oziroma kaj bi se želele ali pa pričakujete od moškega.

Anonymous

• Guest
Re: kaj delajo narobe moški pri sexu
« Reply #1 on: November 30, 2008, 02:26:07 PM »
zensko je treba ob prijemih oblikovat, izoblikovat, telo mora gnesti, mimika se mora tresti, vibracije švigajo naturalno, čim manj umetno ;D
narobe lahko tudi zenska zahteva, zato podrejenost ali radodarnost je relativna,
Geni pokazejo koliko čustvenih zahtev imamo, koliko znamo podarjati se, kako prejemati,
če delamo v tem poglavju, potem postanemo lahko naturalni strokovnjaki.
Imam še vedno pred seboj svoj idejno praltični izum" da,ko se telesa dotikata, se morata" vzporedno izoblikovati z dotiki, kot glina,ki se izoblikuje v izdelek  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2 on: November 30, 2008, 02:59:28 PM »
zanimivo

Anonymous

• Guest
« Reply #3 on: December 01, 2008, 04:50:23 PM »
Hitijo takrat ko ni treba.

Anonymous

• Guest
« Reply #4 on: December 01, 2008, 05:26:43 PM »
Hitijo takrat ko ni treba.
A si jim razložila, da ni potrebe hiteti

Anonymous

• Guest
« Reply #5 on: December 01, 2008, 05:58:42 PM »
fajn je,da najdes takega,ki ni treba nič razlagati, da je vsaka blizina samoumevna, da bere iz tebe naklonjenost, da se ne ustrasi zenske blizine, energije,
takih je malo; Saharska voda

Anonymous

• Guest
« Reply #6 on: December 01, 2008, 06:20:25 PM »
Ja, to, da se ne ustraši ženske bližine, energije. Moj žal ni dovolj odločen, ne čutim dovolj moške energije, nimam ob njem občutka varnosti, ni prave kemije...  :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #7 on: December 01, 2008, 06:27:12 PM »
fajn je,da najdes takega,ki ni treba nič razlagati, da je vsaka blizina samoumevna, da bere iz tebe naklonjenost, da se ne ustrasi zenske blizine, energije,
takih je malo; Saharska voda

Takega pa verjetno na svetu ni, ki bi znal brat tvoje misli. Vsaka drugače misli in vsaka ma drugačne želje. Sicer pa vsak človek mora met žensko in moško energijo, Se pa dogaja, da ženska ne da njemu dovolj možnosti, da bi pokazal svojo moškost.

Anonymous

• Guest
« Reply #8 on: December 01, 2008, 06:29:00 PM »
Ja, to, da se ne ustraši ženske bližine, energije. Moj žal ni dovolj odločen, ne čutim dovolj moške energije, nimam ob njem občutka varnosti, ni prave kemije...  :'(

Kemija je pa druo čeprav je važna energija in s tem kompatibilnost. To energijo pa v zadnjem času sami ubijamo. Saj ženska ni več ženska in posledično moški ni več moški.

Anonymous

• Guest
« Reply #9 on: December 01, 2008, 08:11:34 PM »
jaz pa imam zame pravega moškega, ki potegne pravo žensko iz mene s svojo strastjo in nežnostjo..točno začuti, kaj je kdaj potrebno, zaželjeno...seveda mu dam sama to tudi vedeti..zelo sem zadovoljna z najinim čustvenim in seksualnim življenjem..bo pa treba to vzdrževat, delat mi je jasn  ang:

spomnim se prejšnjega partnerja, tipičen stereotipen moški, te osvaja samo, ko si želi seksa, ko ga dobi se obrne stran in zaspi, tuga; še dobro da sem naredila konec temu in šla naprej

brez dela ni nič, treba se je potrudit za lep odnos, si povedat, se spoštovat, cenit, si pokazat in upoštevat in vse to na osnovno kemijo, iskrenje bo dalo odličen seks; pa bit čim bolj odprt in dat čimveč predsodkov v koš

Anonymous

• Guest
« Reply #10 on: December 01, 2008, 10:45:26 PM »
tako je, egoisti pokažejo na svoj način kako bi kaj dobili :P
preden se spravite s takim v zvezo, testirajte ga, vse to je lahko zastonj ;D
žensko si je treba zaslužiti

Anonymous

• Guest
« Reply #11 on: December 02, 2008, 12:20:11 AM »
tako je, egoisti pokažejo na svoj način kako bi kaj dobili :P
preden se spravite s takim v zvezo, testirajte ga, vse to je lahko zastonj ;D
žensko si je treba zaslužiti

"Vse to je lahko zastonj. "   Ta stavej mi diši po ženskem egoizmu. Samo, da je zastonj. Če se razven zasluži še bolje. Zanimivo da se ženske te teme o zastonj in zaslužkarstvu zelo izogibajo.

"Žensko si je treba zaslužiti."   Nisem vedel, da je ženska potrošna roba. Pravzaprav mnoge tako na sebe tudi gledajo.  Nisem tu, da bi si moral prislužiti žensko, saj nenazadnje, dani smo drug za drugega ne vidim pa partnerstvo kot poslovno zvezo. 
Žensk je kolikor hočeš, zaslužiti si je treba tudi moškega.  Oziroma zdaj odkar se ženske nekaj na noge dvigate, še toliko bolj. In vedno manj je žensk, vsaka pa bi bila rada kupljena k pravemu. O ne, tako ne bo šlo. Kupljena oziroma prislužena k pravemu bo le še katera.  Torej ne jočite in bržkone si vse, ki v tej temi jamrate niti ne zaslužite pravega moškega.

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #12 on: December 02, 2008, 07:59:33 AM »
Kako je treba pa moškega testirat  ??? ??? ??? ???

Anonymous

• Guest
« Reply #13 on: December 02, 2008, 09:34:48 AM »

Torej ne jočite in bržkone si vse, ki v tej temi jamrate niti ne zaslužite pravega moškega.

zakaj ste pa sploh odprli to temo  ???  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #14 on: December 02, 2008, 10:24:21 AM »

Torej ne jočite in bržkone si vse, ki v tej temi jamrate niti ne zaslužite pravega moškega.

Svašta.... ::)