Author Topic: Astrološki dogodki, mrki, tranziti, v letu 2025  (Read 25957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Astrološki dogodki, mrki, tranziti, v letu 2025
« Reply #45 on: April 17, 2025, 02:15:14 PM »
Oh... res ne potrebujem nič drugega, lunin mrk v opoziciji na natalno luno, sončni pa na descendentu in v kvadratu na os IC/MC, moram vse to predihat s teoretičnim pol leta 😔
Pa da nadaljujem.
Nekje sem zapisala, da imam letos v solarni karti vso marčevsko četico planetov v solarni12 hisi. In danes dobim pošto z novico pozitiven izvid za pregled Svit🤷‍♀️

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #46 on: April 17, 2025, 02:48:25 PM »
Joj, Cvetka ... Ma, vse bo v redu!  :-* :-* :-*
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #47 on: April 17, 2025, 08:53:56 PM »
Maja hvala🥰

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #48 on: April 19, 2025, 04:21:37 PM »
Vse bo OK, tudi moj oče je to imel. Bili so polipi, ki so jih odstranili in je sedaj na kontroli bilo vse BP.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #49 on: April 19, 2025, 07:28:33 PM »
Hvala za info, upam na tak razplet🥰

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #50 on: April 20, 2025, 02:23:28 AM »

Brez panike Cvetka.   Tvoj strah še zdaleč ni tak kot strah moje hčerke. Ona ima drug problem, vedno samo najslabši razplet vidi, nikoli pa dobrega, resda čisto ne astrološko, a vseeno.   Moram še veliko delati z njo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #51 on: April 20, 2025, 01:11:46 PM »

Brez panike Cvetka.   Tvoj strah še zdaleč ni tak kot strah moje hčerke. Ona ima drug problem, vedno samo najslabši razplet vidi, nikoli pa dobrega, resda čisto ne astrološko, a vseeno.   Moram še veliko delati z njo.

Andres
Je tak in drugačen način za "strah"pridobljen z vzgojo. Jaz ne prepoznam manipulacije, zlih namenov in ostalih grdob. Vzgojena sem bila z načelom, da če sem pridna in ubogljiva, da bo vse v redu. Doma je tako bilo, v življenju pa to ni tako. Pa še vedno vidim najprej vse dobro, lepo, prijazno, sočutno.
Pa veliko lepih pirhov vam želim.🥰

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #52 on: May 11, 2025, 02:59:05 AM »
Mogoče kdo ve kaj se dogaja te dni, ali je le kaj v moji karti.  Nekako sem se zabil v razne spletne strani kjer prodajajo stare stvari. Tudi Sovjetske ure ize  let  1960-1980. Gledam star HIFI  komponente in še za nameček, danes sem po mnogih letih aktiviral moj gramofon in tako celo popoldne in večer poslušal gramofonske plošče.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #53 on: May 12, 2025, 01:30:23 PM »
Mogoče kdo ve kaj se dogaja te dni, ali je le kaj v moji karti.  Nekako sem se zabil v razne spletne strani kjer prodajajo stare stvari. Tudi Sovjetske ure ize  let  1960-1980. Gledam star HIFI  komponente in še za nameček, danes sem po mnogih letih aktiviral moj gramofon in tako celo popoldne in večer poslušal gramofonske plošče.

Andres
Bom poskusila. Je tvoja karta s tranziti tole aktivirala. Vladar 5 hiše je Jupiter, prav zdaj imaš njegov povratek, podobno je bilo 12, 24, 36 let nazaj. Bolj pomembno je pa to, da Jupitrov tranzit poteka čez 11 hišo, to pa so izpopolnitev želja, tudi organiziranje prostega česa. Lepe stvari se najdejo tukaj✊️🤸

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #54 on: May 13, 2025, 03:50:41 AM »

Andres
Bom poskusila. Je tvoja karta s tranziti tole aktivirala. Vladar 5 hiše je Jupiter, prav zdaj imaš njegov povratek, podobno je bilo 12, 24, 36 let nazaj. Bolj pomembno je pa to, da Jupitrov tranzit poteka čez 11 hišo, to pa so izpopolnitev želja, tudi organiziranje prostega česa. Lepe stvari se najdejo tukaj✊️🤸

Hvala Cvetka.

Pogledal sem te letnice in nekako niso bile posebej prelomne.   Morebiti le, da sem šel v povratku Jupitra leta  1989 na Florido. Vendar tam se mi ni dogajalo nič v sedanjem smislu, ko sem se hudo zapel za stare stvari.  Preprost dopust, nekoliko drugačen kot sicer.

Kar zadeva teh stvari v zadnjem času se še vedno ogrevam, da bi si kupil uro iz sovjetske proizvodnje in kakšen kasetar, iz leta  1980 ali nekaj takega. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #55 on: May 13, 2025, 10:44:08 AM »
U?ivaj v zadevah, ki te veselijo👏

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #56 on: May 13, 2025, 10:44:05 PM »
U?ivaj v zadevah, ki te veselijo👏

Saj to pa. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #57 on: May 19, 2025, 12:01:01 PM »
Oh... res ne potrebujem nič drugega, lunin mrk v opoziciji na natalno luno, sončni pa na descendentu in v kvadratu na os IC/MC, moram vse to predihat s teoretičnim pol leta 😔
Pa da nadaljujem.
Nekje sem zapisala, da imam letos v solarni karti vso marčevsko četico planetov v solarni12 hisi. In danes dobim pošto z novico pozitiven izvid za pregled Svit🤷‍♀️
Pa spet nadaljujem, imam ?e napotnico za kirurga😔✊️✊️✊️

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #58 on: May 19, 2025, 07:47:32 PM »
Mislim, da se ti bo vse uredilo.   Vse bo v redu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #59 on: May 20, 2025, 01:10:41 PM »
Pa da nadaljujem.
Pa spet nadaljujem, imam ?e napotnico za kirurga😔✊️✊️✊️

a kolonoskipije niso delali?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/