Jutri je ponovno mrk, 21.9. 2025. Opažam že odkar sem vstal da se nekaj dogaja. No, najprej se mi je zgodilo, da mi telefon kljub večkratnim časom za alarm niti ni zvonil. To pomeni, da sem precej zaspal in so me tako turisti čakali. Ko bi vsaj vedeli, da niti zajtrkoval nisem. Seveda sem v hitrici pozabil cigarete in vžigalnik, kar sem kasneje kupil na črpalki.
Potem prek dneva na poti nazaj proti glavnemu mestu je že nasproti vozil reševalec, torej se je nekdo kaj poškodoval na turistične mestu.
Dobil sem v času vožnje sporočilo, da je partnerka doma pozabila ključe in da bo čakala nekje pri prijateljici. Potem sem prišel po njo s ključi, doma sem si naredil kavo, pokadil cigaret in odšel od doma ponovno po turiste. Kajpak sem ponovno pozabil cigarete doma. Na poti v hotel je bil spet za mano rešilec.
Ko sem turiste le pripeljal do hotela smo se poslavljali pred hotel in en avto je hotel peljati pred mojega, a je ta zadel ob nekako pol metra visok in pol metra širok kamen, ter tako popolnoma poškodoval vrata voznika.
Na poti domov je bilo sicer vse normalno, a ta hip slišim, sirene policije, rešilcev in gasilcev.
Jutri bo nov dan in mrk. Prav zanimivo. Ta ki je bokirala in cel čas komunicira z menoj je nekoliko komplicirana, kar se drži že od samega začetka torej več mesecev. Upam, da se bo dan iztekel dobro.
Andres