Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 155748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #360 on: February 23, 2009, 09:32:42 PM »
ko sem izvedela, da je v slovenskem morju kit grbavec, sem imela nočno moro, da sem bla prisotna na njegovi obdukciji....  :'( ne bom se spuščala v podrobnosti, ker se jih niti prav ne spomnim, niti jih ne želim obujati....

upam, da moje sanje ne napovedujejo žalostnega konca temu lepotcu. prav s strahom sem to zdaj delila z vami....  :'(

upam, da se kmalu vrne domov

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #361 on: February 24, 2009, 07:24:52 AM »
Regina danes sem pa tebe sanjala  ;D Si rekla, da imaš neke opravke na Gorenjskem in da boš kar pri meni počakala, samo pol te nisem dočakala, da bi te spoznala vsaj v sanjah, sem se prej zbudila  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #362 on: February 24, 2009, 07:43:17 AM »
upam, da moje sanje ne napovedujejo žalostnega konca temu lepotcu. prav s strahom sem to zdaj delila z vami....  :'(

upam, da se kmalu vrne domov

Prvo misel "zbriši" in razmišljaj o drugi  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #363 on: February 24, 2009, 07:45:57 AM »
Regina danes sem pa tebe sanjala  ;D Si rekla, da imaš neke opravke na Gorenjskem in da boš kar pri meni počakala, samo pol te nisem dočakala, da bi te spoznala vsaj v sanjah, sem se prej zbudila  ;D

Ejjjeeej, zdaj sem pa ostala brez sporočila  ;) ;D :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #364 on: February 24, 2009, 07:47:22 AM »
danes se mi je najbolj vtisnila v spomin lestev iz sanj - z neko žensko sem bila pri njej in sva se pogovarjali in imeli vhodna vrata odprta, noč je bila in kar naenkrat je zaropotalo in pred vhodom je padla na tla zložljiva aluminijasta sestavljena lestev, ki je kar padala in padala in kar se ni nehalo---kakšne 3 minute so se zlagali deli lestve, midve pa sva gledali in čakali, da se konča. Kakšen namig, Regina?  ::)  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #365 on: February 24, 2009, 07:53:04 AM »
Po analogiji povzdigovanja in nazadovanja bi tako nestabilna lestev lahko pomenila nezaupanje sebi ali svojim dosežkom. Poskusi ugotoviti, kje je vzrok  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #366 on: February 24, 2009, 08:03:13 AM »
se mi že malo sanja  :D hvala Regina  :-*

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #367 on: February 24, 2009, 08:55:07 AM »
kajti s samo slutnjo, koga bi naj pokopali, se ne moreš posloviti od nečesa starega /lastnosti, navade, neprijetne izkušnje ali spomini.... itd/, da bi lahko začela na novo.  ;)
[/quote]

Draga Regina, točno tako kakor si napisala, po intuiciji sodeč vem kaj bi pokopala, v sedanjem trenutku, predobro vem!
Vidim  pa ne izhoda, ne poznam načina izvžbe, zato me to dobesedno najeda!
Iščem odgovor kakor iglo v seniku a ne pride, igla je premajhna,na seniku pa praveč vsega, da bi jo lahko našla.
Upam, da mi čas pokoplje, kar sama ne uspem, a žal je to zelo boleče in utrujajoče, če ne že mučno, ko si sama delam probleme, ker sem premalo vztrajna!
P.S. lepa ti hvala za razlago in pozdrave
by luana :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #368 on: February 24, 2009, 09:37:58 AM »

Ejjjeeej, zdaj sem pa ostala brez sporočila  ;) ;D :-*

;D  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #369 on: February 24, 2009, 09:52:05 AM »

Prvo misel "zbriši" in razmišljaj o drugi  ;)
[/quote]

razmišljam o tej drugi  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #370 on: February 24, 2009, 09:56:45 AM »
se mi že malo sanja  :D hvala Regina  :-*

To je dobro, taja. To je res dobro  ;) ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #371 on: February 24, 2009, 10:01:47 AM »
kajti s samo slutnjo, koga bi naj pokopali, se ne moreš posloviti od nečesa starega /lastnosti, navade, neprijetne izkušnje ali spomini.... itd/, da bi lahko začela na novo.  ;)
Draga Regina, točno tako kakor si napisala, po intuiciji sodeč vem kaj bi pokopala, v sedanjem trenutku, predobro vem!
Vidim  pa ne izhoda, ne poznam načina izvžbe, zato me to dobesedno najeda!
Iščem odgovor kakor iglo v seniku a ne pride, igla je premajhna,na seniku pa praveč vsega, da bi jo lahko našla.
Upam, da mi čas pokoplje, kar sama ne uspem, a žal je to zelo boleče in utrujajoče, če ne že mučno, ko si sama delam probleme, ker sem premalo vztrajna!
P.S. lepa ti hvala za razlago in pozdrave
by luana :D :D ;)

Naj bo torej čas na tvoji strani  ;)

Pa lep dan ti želim, luana.

www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #372 on: February 24, 2009, 10:05:38 AM »
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #373 on: February 24, 2009, 10:22:53 AM »
Hello . Dons sem sanjala o kometu , ki je priletel naravmost na zemljo . Bil je velik rdeč komet.... Strah me ni bilo , v bistvu , sem se počutila , kakor , da bi globoko v sebi vedela , da se bo to zgodilo.

Kaj pomenijo te sanje ? Čustva ki so bila ob tem prisotna : umirjenost , zavednost , da se bo to zgodilo .

Ogenj je bil prisoten v močno rdeči barvi....

A še to....komet je dišal....imel je nek sladki vonj.....slandovina al neki tacga....kadilo....

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #374 on: February 24, 2009, 11:01:30 AM »
Hello . Dons sem sanjala o kometu , ki je priletel naravmost na zemljo . Bil je velik rdeč komet.... Strah me ni bilo , v bistvu , sem se počutila , kakor , da bi globoko v sebi vedela , da se bo to zgodilo.

Kaj pomenijo te sanje ? Čustva ki so bila ob tem prisotna : umirjenost , zavednost , da se bo to zgodilo .

Ogenj je bil prisoten v močno rdeči barvi....

A še to....komet je dišal....imel je nek sladki vonj.....slandovina al neki tacga....kadilo....

To bo pa nekaj nepričakovanega. Morda kakšen mentalni preblisk ali ustvarjalni navdih.
www.sepet-sanj.com