Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 155745 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #390 on: February 27, 2009, 06:47:00 PM »
ko je vsa tvoja čustvena dejavnost usmerjena v neko drugo osebo/sočloveka, sama pa s tem ne boš ničesar dosegla.  :-X
Pozdravljena Regina, malo vprašanje upam da nisem vsiljiva?
Že zadnjič sem hotela, a danes pa bi, če lahko?
Kako je to mišljeno: sama ne bom ničesar dosegla, če mi lahko bolj podrobno obrazložite?
Vem  moje sanje so odraz trenutnega stanja, hotela bi po to popraviti in ne vem kako, zato tudi sprašujem.
Hvala za nasvet, če lahko se ve!
pozdrav  ang:
by luana  :D :D :D ;)

Mislim, da si obremenjena z neko zadevo iz preteklosti, ampak dokler si sposobna svojo čustveno rano samo ljubeče opazovati, negovati, božati, pestovati,... ozdraviti pa ne, ti tudi podzavest ne more dati odgovora. 
Očitno bo treba še malo počakati. Ko boš pripravljenja na "čiščenje", bodo tudi sanje bolj zgovorne.   ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #391 on: February 27, 2009, 10:37:26 PM »

Ja, bilo bi fajn, ampak če se spročila ne spomniš, verjetno tudi nasveta ne rabiš. Boš kar sama dobro in brez tuje pomoči opravila .  ;)

Bo kar držalo, Regina. :-* ;)
Hvala :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #392 on: February 27, 2009, 11:35:04 PM »

Mislim, da si obremenjena z neko zadevo iz preteklosti, ampak dokler si sposobna svojo čustveno rano samo ljubeče opazovati, negovati, božati, pestovati,... ozdraviti pa ne,

Pozdravljena Regina, točno tako, jaz bi rano pozdravila, takoj bi to prerezala, pozabila, ne vem pa načina in zato je to tako!
Hvala, od srca
 by luana   :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #393 on: February 28, 2009, 12:58:29 AM »
Pozdravljena Regina,

nekaj dni nazaj sem sanjala najprej goro papirjev in te papirje sem podpisovala.
Kasneje sem v sanjah prejel sms sporocilo, ki je bilo zelo dolgo in sem sama pri sebi govorila: "Kdaj bo ze tega sporocila konec?"
Nato sem kupovala mosko kozmetiko - peno za britje, ki je bilo v tubi. Zanimivo, da sem to kupovala v maribosrskem L'ocitanu (ki je v centru mesta), vendar je trgovina bila odprta in so imeli le okno (kot pri prodaji kruha - potujoce pekarne). Pred mano so stale stranke, a nekako niso vedele kaj bi kupile. Rahlo sem bila nervozna zakaj rabijo toliko casa, potem pa jih je prodajalka kar preskocila in vprasala mene kaj zelim. No potem sem dobila tisto tubo.  :D Mislim, da je celo rekla, da je zelo kakovostna, ter vsebuje brin.  :P
Ko sem placala sem sla pes. Nekoga sem cakala in mimo mene so peljali veliki avtobusi rdece barve.

Hm. Nekako razkosane sanje se mi zdijo.  ???

Hvala Regina in lep vikend ti zelim.

:-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #394 on: February 28, 2009, 09:53:34 PM »
Draga moja Regina,

te sanje pa so nenavadne. Sanjala jih je moja prijateljica. Kaj pomenijo leteče ribe? Pa ribe na drevesih. Bilo jih je vse polno in izgledale so kot piranhe.

Hvala ti za razlago. :-* :-* :-*

Pozdravček, Mačica

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #395 on: March 01, 2009, 10:41:41 AM »
Ufa, moje sanje pa nočejo in nečejo mirovat.
Imam občutek da sanjam tudi v budnem stanju.
Včeraj sem se poljubljala, pa obenem premišljevala saj je res kakor pravijo, ni to to! Nekaj manjka temu- poljubljanju!
Danes pa me mantral sosedov kuža. Sosed ga je namreč pustil samega doma, jaz sem ga ujčkala, čuvala preoblačila in negovala kakor dojenčka. Na konec sem ga tudi okopala in se je potožil naj bom bolj nežna, ker ga bolijo ledvička oz. peče pri uriniranju. Na konec dneva sem ga položila v posteljo in pomislila, upam da ga sosed jutri le odpelje k zdravniku, a kaj ko je drugi dan prišla novica, kuža  je poginil. Bila sem žalostna in razočarana.
Potem se nahajm s sestrično v lokalu, pila sem čaj. Nisem nikakor uspela priti do žlice da bi si sladkala čaj. Pri drugi mizi pa je bil nekdo s katerim sva si samo na daleč izmenjala poglede, bala sem se ga preveč pogledat.
Uffa je bilo pa mučno, imela sem občutek da celo noč sem si przadevala: ne smeš pozabiti kar si sanjala.
Lep pozdrav by luana- se dogaja!!!!! :D :D :D :D ;)

Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #396 on: March 01, 2009, 05:50:26 PM »
Hm. Nekako razkosane sanje se mi zdijo.  ???

Zdi se, da se odločaš za neko novo obliko osebnega razvoja, pa si morda  rahlo v dvomih, če si pravzaprav želiš biti vanjo vključena ali ne. Sanje te spodbujajo, da pojdi naprej. ;)

Tudi tebi lep vikend, Azra :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #397 on: March 01, 2009, 05:57:45 PM »
Draga moja Regina,

te sanje pa so nenavadne. Sanjala jih je moja prijateljica. Kaj pomenijo leteče ribe? Pa ribe na drevesih. Bilo jih je vse polno in izgledale so kot piranhe.

Hvala ti za razlago. :-* :-* :-*

Pozdravček, Mačica

V tem primeru ni kaj razlagat. Kot prvo je razlaga sanj iz "tretje roke" zelo nehvaležno delo, ki se mu strogo izogibam, kot drugo pa se razen simbola, nimam česa oprijeti.
Draga Mačica, imej se lepo  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #398 on: March 01, 2009, 06:05:18 PM »
Včeraj sem se poljubljala, pa obenem premišljevala saj je res kakor pravijo, ni to to! Nekaj manjka temu- poljubljanju!
Danes pa me mantral sosedov kuža. Sosed ga je namreč pustil samega doma, jaz sem ga ujčkala, čuvala preoblačila in negovala kakor dojenčka. Na konec sem ga tudi okopala in se je potožil naj bom bolj nežna, ker ga bolijo ledvička oz. peče pri uriniranju. Na konec dneva sem ga položila v posteljo in pomislila, upam da ga sosed jutri le odpelje k zdravniku, a kaj ko je drugi dan prišla novica, kuža  je poginil. Bila sem žalostna in razočarana.
Potem se nahajm s sestrično v lokalu, pila sem čaj. Nisem nikakor uspela priti do žlice da bi si sladkala čaj. Pri drugi mizi pa je bil nekdo s katerim sva si samo na daleč izmenjala poglede, bala sem se ga preveč pogledat.
Uffa je bilo pa mučno, imela sem občutek da celo noč sem si przadevala: ne smeš pozabiti kar si sanjala.

Včasih se je težko pripraviti do tega, ampak ko v naši duši nekaj umre, moramo vse narediti, pa makar se prisilimo, da tisti del svojega življenja obudimo in se spet postavimo na noge.
Spodbudno, luana. Začela si razmišljati.  ;) :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #399 on: March 01, 2009, 06:52:14 PM »
Hvala Regina za odg.
Sanje so v zadnjem mescu pri meni prava redkost, ker zelo slabo spim ali pa sploh ne.
Lp
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #400 on: March 01, 2009, 07:23:19 PM »

V tem primeru ni kaj razlagat. Kot prvo je razlaga sanj iz "tretje roke" zelo nehvaležno delo, ki se mu strogo izogibam, kot drugo pa se razen simbola, nimam česa oprijeti.
Draga Mačica, imej se lepo  :-*

Okidoki. Razumela. Sem pač zeloooo radovedno bitje.  ;)

Pozdravček. :-* :-* :-*

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #401 on: March 01, 2009, 10:09:44 PM »
sem bila včeraj službeno v avstriji na smučanju, pa me je celo pot do tja in nazaj (pa še vmes) osvajal en simpatični bosanec  ;D

in danes ponoči se mi je sanjalo, da me je hotel odpeljati v bosno  :P he he  :D pa sma hodila po bosni in mi je pokazal en lep (nižinski) gozd, pa sem jaz rekla: ja, gozd je sicer zelo lep, bi lahko tukaj živela, samo kaj, ko se tukaj ne bom mogla sprehajat, ker so mine v gozdu  ??? in sem rekla, da ne grem z njim v bosno  ;)

he he ful je blo hecno

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #402 on: March 02, 2009, 07:55:22 AM »
[
quote author=Regina link=topic=948.msg67359#msg67359 date=1235927118]

Včasih se je težko pripraviti do tega, ampak ko v naši duši nekaj umre, moramo vse narediti, pa makar se prisilimo, da tisti del svojega življenja obudimo in se spet postavimo na noge.
Spodbudno, luana. Začela si razmišljati.  ;) :-*
[/quote]

Hvala Regina,
sedaj bom malo opustila sanje, nič ne bom več premišljevala o njih!
Vidim da sem še premala, preveč vsega za mojo malo glavico, prepuščam res času čas, mogoče bo kaj bolje, ker na silo enostavno ne gre. Sem pa res bolj sproščena, vse mi gre na smeh in samo tako naprej. Nekaj me tudi drma Pluton in to je to!
Bo, čas je na moji strani, vedno bolj sem prepričana v to!
Lepo bodi   ang: ang:
by luana  :D :D ;)
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #403 on: March 02, 2009, 08:39:20 AM »
Pozdravljena Regina. Ponoči sem sanjala, da letim, pa na kak način, hehe. Pod sabo nas je v kupčku v zraku držal kar pilot (letala ni bilo nikjer  ;D). Sama sem bila čisto spodaj in me je bilo strah, ker me je držal samo še delno, hkrati pa sem si mislila, saj bo vredu, pilot že ve, kaj dela in koliko zmore. Najlepše sanje o letenju so bile pa dosti let nazaj, ko sem prosto kot ptič letela nad ulico, v kateri sem odraščala…

Imela sem še neke ponavljajoče sanje. Na  »zalogi«  imam več vsebin, ki se mi ponavljajo. Hecno, kako med sanjami vem, da se mi sanje ponavljajo? Ali torej takrat ne spim tako zelo trdno, da se vmes zavedam tega dejstva? In hkrati nisem dovolj budna, da bi si sanje zapomnila? Zdaj ko je največja gužva v službi mimo, si bom res prebrala o tem na Šepetu sanj, me pa zanima tvoj komentar.

Lep dan želim.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #404 on: March 02, 2009, 05:06:34 PM »
Hvala Regina za odg.
Sanje so v zadnjem mescu pri meni prava redkost, ker zelo slabo spim ali pa sploh ne.
Lp
 ang:

Si postala ponočnjakinja?  ;D
www.sepet-sanj.com