Oila!
Vidim, da ste že kar precej omehčale začetno jezo in nejevoljo.
Po mojem sta samo dve možnosti, če nekaj ne gre tako želimo:
- prepričanja (če so kaka zelo stara genetska zna biti včasih pravi izziv najti jih)
- tako mora biti (in lahko ukažeš milijonkrat in če je v tvoje najvišje dobro tako kot je, tako pač bo).
Saturna imamo vsi nekje, nekateri bolje aspektiranega, nekaterim nam dela izziv - ves čas pa potuje v krogu in prav vsem meša štrene... ali pa prinaša uporabna učenja (čeprav je v času njegovega poučevanja navadno malo gadno - jao, ravno mi dela opozicijo na Sonce

).
Ob branju zgornjih postov sem začutila jezo, tegobo, celo žalost... To ni področje, ki ga pokriva božja ljubezen (pa nočem biti obtužujoča, tudi jaz kdaj "notr padem"). V takem Kreator ne more delat.
In da trpimo???
Da. Ker si trpljenje sami ustvarimo - v svoji glavi. Mislim, da vsi, ki imamo možnost, da smo na tem forumu spadamo v par odstotkov zemljanov, ki jim, vsaj kar se tiče fizičnih parametrov, ni treba trpeti. Bolezni, nesreče.... povzročajo sicer tudi fizično trpljenje, a se takoj postavi vprašanje zakaj se nam je to zgodilo.
Da ne bom preveč filozofirala:
Punce, jaz sem prepričana, da je TH Orodje z velikim O in da ga lahko uporabimo na različnih področjih. Delajmo Theto, delajmo na sebi, pomagajmo drugim, katerim lahko, pomagajmo Zemlji, da bomo sploh lahko živeli... Vse ostalo bo prišlo. Jaz sem prepričana (iz lastnih izkušenj), da ko nekaj sprejmeš tako kot je
z vsem srcem in vso dušo, takrat pride tudi tisto boljše. Če rečem.... sprejela sem v celoti, pa še vedno ni pomagalo... to ni bilo popolno sprejemanje, vsaj pri meni ne - to je bilo samo taktiziranje

Lep dan!
Iza