Author Topic: Theta healing-izkušnje, vprašanja tretji del  (Read 102036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gilly

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #255 on: March 22, 2009, 10:37:38 PM »
Čao vsem.

A lahko še meni kdo pomaga s kakim nasvetom,idejo.
Nikoli nimam bolečih menstruacij.Danes me je nenadoma tko zvilo,da sem mislila da me bo konec. Na tešče sem spila požirek kave,potem mi je zakuhalo,me shladilo,vse mi je začelo odmevat v glavi,malo je mankalo da nisem padla skup. Ampak dobro,to razumem. Potem me je usekalo v jajčnikih,maternici,povsod v spodnjem delu trebuha (imam menstruacijo).
Kot sem že rekla,mogoče me je enkrat že bolelo,ampak pol manj kot danes,ne pretiravam pa se mi zdi da tud bolečino prenašam. Pomagala sem si s theto,itak.
Me pa zanima,če ima katera theta mojstrica kaka prepričanja na to temo oziroma kakršen koli nasvet,ni nujno s theto povezan.
Prebrala sem na netu,da je menstruacija povezana s čiščenjem in če boli,to pomeni da smo ful zapacane.
Da ne bom razpredala v nedogled ,.... res bi bila vesela kakega nasveta.
Hvala.

Napak ni!Je samo tisto kar narediš in tisto česar ne:)

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #256 on: March 22, 2009, 11:16:02 PM »
Po mojem mnenju je tokrat to povezano s pripravo na moško esenco v projektu. Vsaj jaz imam pred vsako esenco do zdaj že par dni prej neke vrste "fizične" priprave (glavobol, pa zbadanje v različnih delih telesa...), kar sprejemam kot možnost, da se še malo globlje pogovorim s sabo.

Pred žensko esenco me je strašno bolela glava, pa sem bolečino čistila s theto, parkrat čez dan, pa se je vednpo vrnila, ko sem jo pa sprejela in se poglobila v to kaj mi skuša sporočiti, je pa izgionila sama od sebe, brez thete.

Lepo bodi, nensi

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #257 on: March 23, 2009, 07:14:04 AM »
Gilly, če si v projektu, bi res lahko bilo to.
Jaz samo pomislim na kakšno transformacijo, pa že dobim menstruacijo.  ;D
Sicer nimam boleče, pade pa lahko čisto mimo vsakega logičnega datuma in se s krajšimi presledki vleče v nedogled. Ne bi ti razlagala vsega, kar se mi dogaja, ampak recimo pri tem projektu sem jaz celo obupala, ker sem bila fizično že čisto izčpana in sem nehala. Sčasoma sem se "navadila"in "pogruntala", da  tako pač mora bit, ker so tudi sicer pri meni vse oblike tekočin in to na najbolj nori način  ::) močno povezane z mojimi osebnimi spremembami in bolj ko sem jih pripravljena sprejet, manj se telo upira.
Zdaj sem se spet prijavila na projekt in se tudi odločila, da ga speljem do konca, ampak da ne boš mislila. V petek sem se prijavila in še isti dan dobila menstruacijo ;D
Nisem ti sicer dala kakšnega pametnega nasveta, izkušnja sama pa ti morda le kaj pove.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #258 on: March 23, 2009, 08:27:06 AM »
Gilly, bi se kar strinjala z Nensi in Regino...glede na to, da smo zdaj podelovale žensko esenco, je lahko tudi menstruacija malce močnejša in bolj boleča. Je pa tudi res, da gremo jutri na juriš v moško esenco..in se zna tale ženska spet mal upirat... ;) :)
Verjamem, da si danes že bolje in da je bilo to prehodnega značaja ang: :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #259 on: March 23, 2009, 10:58:02 AM »
No, kar se tiče menstruacij, sem jaz v začetku thetkanja imela izredno močne. Čiščenje je bilo tudi na tem področju.  ;)

Pa nisem bila v nobenem posebnem projektu. Ko s theto odpiraš tudi epifizo in hipofizo, ta vpliva na ves hormonski sistem. Bolele so me tudi prsi, od thete naprej pa občutim tudi dan ovulacije.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #260 on: March 23, 2009, 01:35:26 PM »
Jaz sem ves čas mojega bivanja na Havajih imela prisoten izcedek kot ob koncu menstruacije. Potem sem slišala, da imajo Havaji izredno močno žensko energijo in sem to pač povezala z žensko esenco in s projektom transformacije. Očitno se nam dogajajo različne transformacije.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gilly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #261 on: March 23, 2009, 08:59:11 PM »
Jaz še kar tuhtam in meljem vso zadevo.Ko sem si včeraj delala čiščenje s theto,sem v maternici našla eno veliko črno gmoto,ki se je "predstavila" kot Ego,torej moški aspekt,ki je hoče imet žensko kot kontrolo.Vsaj tako nekako sem si jaz interpretirala videno. To sem ščistila in upam,da se zdej pri moški esenci tole ne vsidra nazaj.Ker je bil tale Ego prav borbeno razpoložen  :o

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #262 on: March 23, 2009, 09:37:03 PM »
Gilly. Ne vem, če se smem vmešat, toda domnevam, da sta ti še dve precej manjši črni gmoti ostali. Še enkrat se prečisti. Itak ne bo škodovalo, četudi se motim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gilly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #263 on: March 23, 2009, 09:47:03 PM »
Andres, seveda lahko tudi ti kaj poveš :D Res sem vesela vsake besede,ki mi lahko olajša kopanje po svojih vzorcih in težavah. Bom danes še enkrat naredila čiščenje. Hvala!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #264 on: March 23, 2009, 10:11:15 PM »
Andres, seveda lahko tudi ti kaj poveš :D Res sem vesela vsake besede,ki mi lahko olajša kopanje po svojih vzorcih in težavah. Bom danes še enkrat naredila čiščenje. Hvala!

Priporočam, da imaš med čiščenjem desno nogo gor, tako da nimaš nobene opore v peto.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gilly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #265 on: March 23, 2009, 10:51:21 PM »

Priporočam, da imaš med čiščenjem desno nogo gor, tako da nimaš nobene opore v peto.  :)

Okej,tole mi ni glih jasno- a ti to resno in zakaj?  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #266 on: March 23, 2009, 10:57:48 PM »

Jaz se nikoli ne hecam, razen če to ni poudarjeno. In heca kot opažam, pri tebi nisem poudaril. Še urin boš imela temnejši. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #267 on: March 25, 2009, 05:37:35 AM »

Heheh Gilly

Andres ima včasih navidez "čudne" ideje, vendar od kar ga poznam, ima vedno prav.
Sem se navadila, da ga več ne sprašujem zakaj, fajn je enostavno zaupati.
 ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #268 on: March 25, 2009, 09:48:53 AM »
Punce, imam eno vprašanje.
Naš sonček že štiri dni ni napolnil pleničk. S theto nisem ničesar rešila, pomagala je šele svečka. Sicer sem delala na daljavo, ampak to ne bi smela bit ovira. Glede na to, da vedno upoštevamo tudi mamico, me zanima, kako iskat pri njej prepričanja, če sama s prebavo nima težav. Ima katera s tem kakšne izkušnje?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Earth

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #269 on: March 25, 2009, 01:03:41 PM »
Regina, si preverila njene strahove v povezavi z materinstvom, česa jo je strah pri tem, česa se boji? Čutim, da se mamica nečesa boji... zaskrbljena je in to je v povezavi z globoko zakopanim strahom in zaradi tega strahu, se prav oklepa "znanega" in lima to energijo nase. Jo je morda strah izgube, ker je že doživela izkušnjo izgube? To je stara energija, se pravi lahko iz prejšnjega življenja.
Je za preverit. Upam, da čimprej razrešite to težavo. Malčku pa pošiljam božansko ljubezen.

Earth
Iskanje vizije z božansko ljubeznijo...

Earth