Živjo,
moje thetkanje napreduje s svetlobno hitrostjo. Vedno lažje se povežem s Kreatorjem, ni več potrebna pot do tja samo en ukaz in že sem tam:)
Popucala sem si vzorce povezane s tem kaj bo če ne bodo drugi pozdravljeni ampak se samo nasmehnem in "grem naprej".
Sodelavka me je prosila da ji pozdravim uroinfekt, ki ga ima že 3 leta. Zdravniki ji dajejo antibiotike tko da je od njih že malo "zmešana" in seveda telo se je navadu. Danes sem ji naredila theto.
Imam par vprašanj:
ali mora bit tisti, ki ga zdravim v theto, spati ali biti v mirnem položaju, ali je vseeno kaj takrat ko ga zdravim na daljavo dela?
Nikoli ko dam ukaz in čakam na zdravljenje ničesar ne vidim, kljub temu da dam ukaz da mi pokaže. Dala sem tudi ukaz naj mi Kreator vse kar se dogaja v theti pokaže da lahko vidim. Zelo rada bi videla slikice ko sem v theti pa ne vem kaj naj naredim da jih bom vidla.Da bom točno vedla ok to je to lahko grem dol:)
Občutek imam da mi Kreator ne odgovarja na moja vprašanja. Ko ukažem da mi pokaže npr. kaj bi bilo še potrebno ne dobim odgovora. Vem da ukazi delujejo ampak Kreator mi na moja vprašanja ne odgovarja.
Imam visoko dioptrijo (na levem očesu -6 na desnem -8) Rad bi si jo pozdravila in ne gre. Na internetu (
www.pozitivke.net) sem našla delavnico. Baje ti tip v treh dneh (toliko časa traja delavnica) odpravi dioptrijo z posebnimi vajami. Razmišljala sem da bi si to delavnico in vaje kar naložila. Pa me zanima kakšen ukaz bi mogla dat. Povezujem pa mojo dioptrijo s travmami v šoli v tretjem razredu ampak ne vem (Ker se Kreator ne pogovarja z mano in mi ne pokaže:(
Pa še eno vprašanje, glede zdravljenja, ko zdraviš druge ali mora biti takoj pozdravljeno ali traja par dni za to, da se pozdravi (npr: udarec, zlom..)
PS: Iza se pa priporočam za zdravljenje:) lahko me pokličeš ko bo kaj takega- upam da kmalu:) moja št. 041382051
Hvala za vaše odgovore:
Lp Ana