Author Topic: Theta healing-izkušnje, vprašanja tretji del  (Read 102035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #330 on: June 12, 2009, 09:13:06 PM »
Ku ku Ana, a si že kaj boljše?  :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #331 on: June 13, 2009, 01:59:34 PM »
Ojla,

imam eno vprasanje ali karkoli bo iz tega izpadlo :)

Kot veste sem rodila  :-* . S carskim rezom. In malega polno dojim (sem zelo vesela tega). Me pa cisto vsi zacudeno gledajo, ko jim to povem, ces, da je res redkost, da zenske s carskim rezom sploh imajo mleko. Jaz za to prvic slisim, vsi ostali okoli mene pa so o tem ze slisali. ??? Jaz ne najdem razlogov za to, da ne bi bilo mleka.

Ne vem ali imam mleko, ker se pac nisem obremenjevala s tem, da po carskem ponavadi ni mleka, ali zato ker sem poskusila "nathetkat" mleko, ko ga prve dni ni bilo. ??? Je pa res, da so vse moje cimre v porodnisnici morale dodajat, ker niso imele.

To pisem, ker ne vem ali mi je uspelo thetkat.  ::) Ce bo mali imel krce oz. kaksne tezave, bi rada poskusila s tehto, samo jaz nimam pojma pri cem sem s theto.

Hvala za mnenja, odgovore, nasvete...!

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #332 on: June 13, 2009, 08:03:09 PM »
Čao,

naslednji dan sem bila že zdrava:) Sicer sem spala 15 ur (nikoooli ne spim toliko) ampak je bilo sigurno povezano s tem. Zanimivo, da ko sem se slabo počutla se nikakor nism mogla umirit in it v theto in se pozdravt. Naslednji dan je blo vse ok.

Zaenkrat delam theto samo sebi, sem opazla da je veliko ljudi okoli mene, ki to zavračajo in v to ne verjamejo. Še vedno me je strah zdraviti ali delati theto takim. Bojim se da ne bo rezultatov pri drugih (da so samo pri meni:D:D). Delala sem že theto in si pucala vzorce na to temo pa me je še vedno strah da mi bo skeptik na koncui po opravljenem zdravljenju rekel "no sej sem reku da to ne deluje nameni":( pa mu ne bom znala razložiti zakaj ne deluje.

Konkreten primer: prijatelj ne verjame v te stvari in misli dobesedno da je to en bull  shit:) mi je rekel d bi se dobila in bi delala theto za denar (da bi dobil tok pa tok denarja). Hm... to je zame travmatično:) čeprav jaz sem si nardila theto da bom dubla 1000eur v enem tednu in sem jih:D Zakaj me je zanj strah ne vem. Ali mi lahko prosim kdo da nasvet kako naj začnem delati theto drugim, koga naj si izberem in kako naj se odzovem na reakcije "no sej sem ti reku da to ne deluje.

Lepo sobotno popoldne:)
 Ana

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #333 on: June 13, 2009, 08:40:38 PM »
Ojla,

imam eno vprasanje ali karkoli bo iz tega izpadlo :)

Kot veste sem rodila  :-* . S carskim rezom. In malega polno dojim (sem zelo vesela tega). Me pa cisto vsi zacudeno gledajo, ko jim to povem, ces, da je res redkost, da zenske s carskim rezom sploh imajo mleko. Jaz za to prvic slisim, vsi ostali okoli mene pa so o tem ze slisali. ??? Jaz ne najdem razlogov za to, da ne bi bilo mleka.

Ne vem ali imam mleko, ker se pac nisem obremenjevala s tem, da po carskem ponavadi ni mleka, ali zato ker sem poskusila "nathetkat" mleko, ko ga prve dni ni bilo. ??? Je pa res, da so vse moje cimre v porodnisnici morale dodajat, ker niso imele.

To pisem, ker ne vem ali mi je uspelo thetkat.  ::) Ce bo mali imel krce oz. kaksne tezave, bi rada poskusila s tehto, samo jaz nimam pojma pri cem sem s theto.

Hvala za mnenja, odgovore, nasvete...!

Draga Apemaya,

Saj si si že sama odgovorila na vprašanje. Ker nisi vedela za razširjeno prepričanje, da ženske s carskim rezom nimajo mleka, se te to ni dotaknilo poleg tega si s theto sprožila proces pridobitve mleka in si si naredila dvakratno uslugo. Kadar bo sin imel zdravstvene težave, ti kar thetkaj, še prej pa si zamenjaj prepričanje Vem, kako izvajati theto, ki se testira na ne in si naloži občutke v zvezi s tem. Vedno se pa lahko za pomoč obrneš tudi na nas.

:-* Gaya
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #334 on: June 15, 2009, 10:43:03 PM »
Hvala, Gaja!

Imas prav... sem si ze sama odgovorila.  :D

Sem pa hotela odkriti pri cem sem pri theti, ker bi rada sama pomagala mojemu cukrcku :) Mi je ful zoprno prosit za pomoc, ceprav bi za njegovo dobro tudi to naredila.

Hvala, se enkrat! :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #335 on: June 15, 2009, 11:41:17 PM »
... sem opazla da je veliko ljudi okoli mene, ki to zavračajo in v to ne verjamejo. Še vedno me je strah zdraviti ali delati theto takim. Bojim se da ne bo rezultatov pri drugih (da so samo pri meni:D:D)....

Ni vsaka tehnika za vse, tako kot se vsi ne učijo smučati, ali pa voziti motor... Vsak pač izbere kar mu je najbližje in v kar verjame in prav je tako.
Če se bojiš, da pri drugih ne bo rezultatov, jih tudi ne bo. Ob priliki si popucaj ta vzorec, pa bo.

...  še vedno strah da mi bo skeptik na koncui po opravljenem zdravljenju rekel "no sej sem reku da to ne deluje nameni":( pa mu ne bom znala razložiti zakaj ne deluje.

Vsaka bolezen se da pozdraviti, ne pa tudi vsak bolnik.
Če "tvoj skeptik" rabi izkušnjo bolezni in noče pogledati vase zakaj, naj jo pač ima in neguje dalje, ima pravico do tega. 

... Ali mi lahko prosim kdo da nasvet kako naj začnem delati theto drugim, koga naj si izberem in kako naj se odzovem na reakcije "no sej sem ti reku da to ne deluje.

Koga si izberi?
Kaj če postaviš drugače - daj si namen, naj tisti ki te rabijo, najdejo tebe. Deluje.
Ker če si jih ti izbiraš ker rabiš poskusne zajčke, imaš veliko več možnosti, da je vmes več skeptikov, kot pa če oni najdrejo tebe, ko te rabijo.

Uživaj v thetkanju. :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #336 on: June 16, 2009, 12:13:58 AM »
Hvala, Gaja!

Sem pa hotela odkriti pri cem sem pri theti, ker bi rada sama pomagala mojemu cukrcku :) Mi je ful zoprno prosit za pomoc, ceprav bi za njegovo dobro tudi to naredila.

Zakaj ti je zoprno prositi za pomoč? Tukaj zadaj se skriva tvoj perfekcionizem in prepričanje, da moraš vse sama, pa ti ni treba. Na svetu smo zato, da hodimo z roko v roki in ne osamljeni. Vsi smo eno, ko je nekdo ob nas srečen, smo vsi srečni, ko pa nekoga zaboli, zaboli tudi nas. Ko boš imela kakšen problem nam ga zaupaj in pomagali ti bomo. Več ljudi, več vidi.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #337 on: June 16, 2009, 12:17:54 AM »
Nensi, odlično si to povedala.

Jaz bi samo še dodala, kadar smo živčni glede dela z drugimi ljudmi, se osredotočite na služenje višjemu namenu. Tako nas ego ne more držati v krempljih in stvari lažje stečejo med praktikom in stranko.

« Last Edit: June 16, 2009, 08:20:26 AM by Gaja »
www.theta.si
DZK 519

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #338 on: June 16, 2009, 12:40:35 AM »
4na, tudi jaz se v celoti strinjam z Nensi in Gajo.
Pa bi še dodatno dala en nasvet (joj, kako je nasvete lahko dajat  :D ;D).
Poskusi pričeti s svojimi bližnjimi (sestre, mama, prijateljica in ne s tistimi, ki ti že vnaprej povejo, da ne verjamejo - čeprav ti iz lastnih izkušenj povem, da tudi pri teh deluje  ;)) in z majhnimi zadevami. Npr. glavobol ali kaka druga fizična bolečina, ki je v trenutku ozdravljiva in dokaz skoraj fizično oprijemljiv. Potem boš dobila zaupanje vase... Lahko se zmeniva, pa te jaz pokličem, ko bom imela kako manjšo stvar za "poštimat" :D
Lep dan!
Iza
« Last Edit: June 16, 2009, 12:43:13 AM by Iza »
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #339 on: June 16, 2009, 07:00:59 AM »
Jaz bi dodala še tole

Večkrat se zgodi, da nam nekdo na mentalu reče, to pa ne deluje. Ko pa greš do Kreatorja in vprašaš, če mu lahko daš theto, pa je odgovor DA

Pri ljudeh deluje strah in tudi naš egovski princip, da lahko vse in se s tem tudi malo pohvalimo, ali pa le potrebujemo sami zadostno količino fizičnih potrditev, da theta deluje.

Ravno v nedeljo ko sva z Bikom prišla iz Krnskega jezera, sva se spotoma ustavila tudi pri prijateljih. Po obilnem nedeljkem kosilu in praznovanju je gospoda bolel želodec. Sva vprašala, če lahko kaj narediva, pa odgovor ni bil ne DA ne NE ampak nekaj v tem smislu: ja, kaj pa bi; pa to imam jaz vedno tko; pa zdravnik ..... itd itd...

Sem šla kar h Kreatorju in vprašala, če dovoli zdravljenje, pa je bil odgovor DA in brez besed sva oba /tudi Bika sem začutla zraven/ naredila theto.

Ko smo čez eno uro odhajali, mu je bik rekel: zdaj pa že boljše zgledaš. In odgovor: bolečina je čudežno izginila  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #340 on: June 16, 2009, 12:36:33 PM »
Čao,

naslednji dan sem bila že zdrava:) Sicer sem spala 15 ur (nikoooli ne spim toliko) ampak je bilo sigurno povezano s tem. Zanimivo, da ko sem se slabo počutla se nikakor nism mogla umirit in it v theto in se pozdravt. Naslednji dan je blo vse ok.

Zaenkrat delam theto samo sebi, sem opazla da je veliko ljudi okoli mene, ki to zavračajo in v to ne verjamejo. Še vedno me je strah zdraviti ali delati theto takim. Bojim se da ne bo rezultatov pri drugih (da so samo pri meni:D:D). Delala sem že theto in si pucala vzorce na to temo pa me je še vedno strah da mi bo skeptik na koncui po opravljenem zdravljenju rekel "no sej sem reku da to ne deluje nameni":( pa mu ne bom znala razložiti zakaj ne deluje.

Konkreten primer: prijatelj ne verjame v te stvari in misli dobesedno da je to en bull  shit:) mi je rekel d bi se dobila in bi delala theto za denar (da bi dobil tok pa tok denarja). Hm... to je zame travmatično:) čeprav jaz sem si nardila theto da bom dubla 1000eur v enem tednu in sem jih:D Zakaj me je zanj strah ne vem. Ali mi lahko prosim kdo da nasvet kako naj začnem delati theto drugim, koga naj si izberem in kako naj se odzovem na reakcije "no sej sem ti reku da to ne deluje.

Lepo sobotno popoldne:)
 Ana

Itak obvladaš theto, zato samo pogumno v akcijo :)  ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #341 on: June 17, 2009, 11:10:44 PM »
Hvala, Gaja!

Zakaj ti je zoprno prositi za pomoč? Tukaj zadaj se skriva tvoj perfekcionizem in prepričanje, da moraš vse sama, pa ti ni treba. Na svetu smo zato, da hodimo z roko v roki in ne osamljeni. Vsi smo eno, ko je nekdo ob nas srečen, smo vsi srečni, ko pa nekoga zaboli, zaboli tudi nas. Ko boš imela kakšen problem nam ga zaupaj in pomagali ti bomo. Več ljudi, več vidi.

Saj vem, da imas prav. Samo sem tako navajena. Se od doma. Se bom potrudila, da to spremenim!!

Gaja, najlepsa hvala za podporo!!

En velik poljubcek in objemcek zate!! :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #342 on: June 18, 2009, 08:37:44 AM »
Vračam poljub in objem.

Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #343 on: June 22, 2009, 04:34:18 PM »
Živjo,

moje thetkanje napreduje s svetlobno hitrostjo. Vedno lažje se povežem s Kreatorjem, ni več potrebna pot do tja samo en ukaz in že sem tam:)

Popucala sem si vzorce povezane s tem kaj bo če ne bodo drugi pozdravljeni ampak se samo nasmehnem in "grem naprej".

Sodelavka me je prosila da ji pozdravim uroinfekt, ki ga ima že 3 leta. Zdravniki ji dajejo antibiotike tko da je od njih že malo "zmešana" in seveda telo se je navadu. Danes sem ji naredila theto.

Imam par vprašanj:
ali mora bit tisti, ki ga zdravim v theto, spati ali biti v mirnem položaju, ali je vseeno kaj takrat ko ga zdravim na daljavo dela?

Nikoli ko dam ukaz in čakam na zdravljenje ničesar ne vidim, kljub temu da dam ukaz da mi pokaže. Dala sem tudi ukaz naj mi Kreator vse kar se dogaja v theti pokaže da lahko vidim. Zelo rada bi videla slikice ko sem v theti pa ne vem kaj naj naredim da jih bom vidla.Da bom točno vedla ok to je to lahko grem dol:)
Občutek imam da mi Kreator ne odgovarja na moja vprašanja. Ko ukažem da mi pokaže npr. kaj bi bilo še potrebno ne dobim odgovora. Vem da ukazi delujejo ampak Kreator mi na moja vprašanja ne odgovarja.

Imam visoko dioptrijo (na levem očesu -6 na desnem -8) Rad bi si jo pozdravila in ne gre. Na internetu (www.pozitivke.net) sem našla delavnico. Baje ti tip v treh dneh (toliko časa traja delavnica) odpravi dioptrijo z posebnimi vajami. Razmišljala sem da bi si to delavnico in vaje kar naložila. Pa me zanima kakšen ukaz bi mogla dat. Povezujem pa mojo dioptrijo s travmami v šoli v tretjem razredu ampak ne vem (Ker se Kreator ne pogovarja z mano in mi ne pokaže:(

Pa še eno vprašanje, glede zdravljenja, ko zdraviš druge ali mora biti takoj pozdravljeno ali traja par dni za to, da se pozdravi (npr: udarec, zlom..)

PS: Iza se pa priporočam za zdravljenje:) lahko me pokličeš ko bo kaj takega- upam da kmalu:) moja št. 041382051

Hvala za vaše odgovore:

Lp Ana

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #344 on: June 22, 2009, 06:32:34 PM »
Uf, Ana, tole glede dioptrije pa pride v poštev tudi zame.
Kar se tiče pa nevidenja, je pa enako pri meni. Jaz nič ne vidim oz. imam svoje znake. Počasi se navadiš. Da ni točno tako, kot pri 10 ljudeh, ampak se tebi pokaže drugače. Saj boš videla sama. Praksa. Le tako naprej!