Živjo,
moje thetkanje napreduje s svetlobno hitrostjo. Vedno lažje se povežem s Kreatorjem, ni več potrebna pot do tja samo en ukaz in že sem tam:)
Popucala sem si vzorce povezane s tem kaj bo če ne bodo drugi pozdravljeni ampak se samo nasmehnem in "grem naprej".
Sodelavka me je prosila da ji pozdravim uroinfekt, ki ga ima že 3 leta. Zdravniki ji dajejo antibiotike tko da je od njih že malo "zmešana" in seveda telo se je navadu. Danes sem ji naredila theto.
Imam par vprašanj:
ali mora bit tisti, ki ga zdravim v theto, spati ali biti v mirnem položaju, ali je vseeno kaj takrat ko ga zdravim na daljavo dela?
Nikoli ko dam ukaz in čakam na zdravljenje ničesar ne vidim, kljub temu da dam ukaz da mi pokaže. Dala sem tudi ukaz naj mi Kreator vse kar se dogaja v theti pokaže da lahko vidim. Zelo rada bi videla slikice ko sem v theti pa ne vem kaj naj naredim da jih bom vidla.Da bom točno vedla ok to je to lahko grem dol:)
Občutek imam da mi Kreator ne odgovarja na moja vprašanja. Ko ukažem da mi pokaže npr. kaj bi bilo še potrebno ne dobim odgovora. Vem da ukazi delujejo ampak Kreator mi na moja vprašanja ne odgovarja.
Imam visoko dioptrijo (na levem očesu -6 na desnem -8) Rad bi si jo pozdravila in ne gre. Na internetu (www.pozitivke.net) sem našla delavnico. Baje ti tip v treh dneh (toliko časa traja delavnica) odpravi dioptrijo z posebnimi vajami. Razmišljala sem da bi si to delavnico in vaje kar naložila. Pa me zanima kakšen ukaz bi mogla dat. Povezujem pa mojo dioptrijo s travmami v šoli v tretjem razredu ampak ne vem (Ker se Kreator ne pogovarja z mano in mi ne pokaže:(
Pa še eno vprašanje, glede zdravljenja, ko zdraviš druge ali mora biti takoj pozdravljeno ali traja par dni za to, da se pozdravi (npr: udarec, zlom..)
PS: Iza se pa priporočam za zdravljenje:) lahko me pokličeš ko bo kaj takega- upam da kmalu:) moja št. 041382051
Hvala za vaše odgovore:
Lp Ana
Oila!
Super, da delaš in tako hitro napreduješ

- tako se dela

Kar se tiče položaja klienta, ki ga zdraviš, je načeloma vseeno, bolj pomembno je, da si ti umirjena in da ne delaš Thete npr. med vožnjo avta. Jaz sicer ljudem svetujem, da se umirijo in veliko jih skoraj zaspi (tudi če delam na daljavo), prime pa vedno (tudi če so sredi žura

).
To, da v Theti nič ne vidiš, je povsem normalno. Ko si v Theta stanju zavesti, si v vsem kar je in v niču. Takrat, ko imamo videnja, čutenja, .... nismo v Theta stanju zavesti, ampak navadno v alfa (to je znanstveno dokazano - tudi z meritvami; v bistvu smo v Theta stanju zavesti samo za kratke trenutke in ves čas skačemo iz alfe v theto in nazaj). Je pa res, da ko damo v Theti ukaz za neko informacijo, le ta pride do nas "resnična", kajti Theta je resnica, brez dvojnosti, brez manipulacij...
Zakaj ne vidiš? Mogoče si preveč želiš. Tudi jaz ne vidim vedno ali pa ne takoj. Včasih dam ukaz Kreatorju, da mi pove npr. vzrok nečesa, pa odgovor dobim šele naslednji dan, ko delam nekaj čisto zemeljskega. Samo, ko te berem in praviš, da se ti zdi, gre lahko tudi za vedenje in pri vedenju ne rabiš slikc, ampak samo veš. Sicer je pa meni Kreator že pred časom "posredoval" vajo, kako dobiti občutek videnja v Theti in presenetljivo dobro deluje - potem ljudje vidijo v Theti - pojavi pa se vprašanje ali si dotični res želi videti resnico. Delala sem že z ljudmi, s katerimi smo šli skozi vaje in so videli v Theti, pa tega ne uporabljajo...

Tako, da odpri oči, ušesa, vse svoje čute in glej... Kot sem rekla, ni nujno, da dobiš odgovor, ko si v Theti, lahko greš po ulici, mimo ljudi, ki jih sploh ne poznaš, slišiš delček njihovega pogovora in ravno ta delček je lahko odgovor na tvoje vprašanje...
Lahko je tvoje jasnovidenje povezano tudi s tvojo dioptrijo. Slab vid načeloma pomeni, da nečesa nočeš videti (poznam pa nekaj ljudi, ki so skoraj slepi, a hudo jasnovidni). Poznam več ljudi, ki so bili na tečaju o katerem govoriš, po tečaju imeli 100% vid, v nekaj dneh pa se je dioptrija povrnila. Zakaj? Ker niso popucali korenskega vzroka. Delali smo tudi že s Theto - vid se je izboljšal, potem pa v roku enega dne nazaj poslabšal - očitno nismo prišli do dna. Priznati moram, da vedno ko sem delala s kom zaradi vida, je te rekel: no naredi mi, da vidim. Jaz naj to naredim????? On mora to narediti. In to je kar trd oreh

.
Včasih ljudje ne želimo videti resnice, pa ne zavestno, vse to se dogaja na podzavestni ravni in prav traume so tiste, ki se zakoreninijo in tako dobro delujejo. Zato ti predlagam in tudi vsem ostalim, da prvo na čemer začnete delat, začnete pucat traume (predvsem iz otroštva). Če se ti zdi, da je povezano s traumo iz tretjega razreda, PUCAJ, ne glede na to ali je to res vzrok slabega vida ali ne - traume delujejo negativno.... In če se ti zdi, zakaj misliš, da ti pri tem vedenju ni pomagal Kreator. Kreator je v vsaki celici tvojega telesa, je tvoje vedenje, predvidevanje, čutenje, ni nekje na oblačku in po wirelessu pošilja dol slikce in po megafonu navodila

Praviš, da bi si delavnico naložila. Super. Deluje. Vsaj pri meni. No, nisem si naložila tele za oči, pač pa druge. Daš enostavno ukaz: KVKJ ukazuje, da daš telesu občutek in učinek xxxxx vaj za izboljšanje vida, v moje in najvišje..... Poglej kako točno se imenujejo in koliko časa jih je treba delat in vse ukomponiraj v ukaz.
Koliko časa traja zdravljenje poškodb je odvisno predvsem od tebe in poškodovanca (če dovoli - vsaka poškodba ima svoj vzrok in je mogoče celo zaželena

). Moj mož si je v petek močno natrgal mišice na rami. Dva dni je bil malo bolj bogi, sedaj je skoraj čisto OK, čeprav naj bi bil popolnoma nepokreten v roki vsaj en teden.
Hihi, te pokličem če bo kaj, samo se mi je v zadnjih dveh tednih 2x zgodilo, da sem se začela prebujati popolnoma sesuta (zadaj sanje

), enkrat vneti sinusi, enkrat grlo, pa sem nekaj čarala kar napol v snu in se zbudila OK, čeprav sem imela energetsko potem minuse na teh organih, a sem jih potem budna s Theto spravila v plus

.
Poročaj še naprej o svojih rezultatih

Lep dan!
Iza