Author Topic: Theta healing-izkušnje, vprašanja tretji del  (Read 102041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #345 on: June 22, 2009, 07:30:06 PM »
:) ok pol ko naštudiram tole z očmi še tebi povem, ker vem da bom enkrat lahko normalno vidla brez očal:)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #346 on: June 22, 2009, 10:45:56 PM »
Se še ena slepka javlja (ponavadi si rečem slepa kura) z -4.75 in -5.25. Sem veliko srečnejša odkar sem odkrila leče, ko bom lahko pa še brez njih bom pa ekstatična ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #347 on: June 23, 2009, 07:11:42 AM »
Tejka?!  :o Ti tudi?

No,pa imamo trio adijo slepih kur...

Uf,kaj bi dala,da bi enkrat v življenju normalno videla.

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #348 on: June 23, 2009, 09:02:36 AM »
hm se kar dam na listo trenutno slepih ku ;)r,ker verjamem da bom takrat spregledala,ko bom spucala ta vzorec zaradi katerega,je moje trenutno stanje slabovidne osebe ;D,but miracles happens all the time eee...  ::)
 :-*

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #349 on: June 23, 2009, 09:17:28 AM »
 :)hm jaz pa povezujem mojo dioptrijo tudi z puberteto oz. od rojstva sem imela astmo( strah,žalost,obuček manjvrednosti,odnosi mama-oče),ki se je z samo puberteto nekako razblinila (puberteta-faza,ko začnemo nekako z svojo glavo razmišljati,želimo se osamosvojiti v smimslu kdo sem......) no in nato mi je pa proti koncu prvega letnika začel hitro pešati vid,hm vid pa je povezan z jetri-jeza,jaz pa že od nekdaj imam problem z samimi čustvi ter izražanjem le teh....preveč analiziram oz. v glavi probam to doživet,ampak to ni to...ter nekaj nočem videti,to pa še ugotavljam kaj ::)????To so moje trenutne ugotovitve,upam da bom najdla ter ozavestila vse te vzorce in končno zadihala,od cesga tega balasta,ki sem si ga z leti nabrala..... ang:
lp ang:

Offline Princes

• Mojster
« Reply #350 on: June 23, 2009, 09:25:14 AM »
Dekleta, zakaj ne združite moči, se najdete vse, ki zelo slabo vidite, napišete seznam in se naredi skupinsko zdravljenje. Tudi to je nekaj :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #351 on: June 23, 2009, 09:38:43 AM »
princes všeč mi je ideja,če bo kdaj to vrstno zdravljenje res naredu,se kar dam na seznam ;D... ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #352 on: June 23, 2009, 10:13:07 AM »
Jaz prispevam vzorce glede slabega vida. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #353 on: June 23, 2009, 10:39:21 AM »
Živjo,

moje thetkanje napreduje s svetlobno hitrostjo. Vedno lažje se povežem s Kreatorjem, ni več potrebna pot do tja samo en ukaz in že sem tam:)

Popucala sem si vzorce povezane s tem kaj bo če ne bodo drugi pozdravljeni ampak se samo nasmehnem in "grem naprej".

Sodelavka me je prosila da ji pozdravim uroinfekt, ki ga ima že 3 leta. Zdravniki ji dajejo antibiotike tko da je od njih že malo "zmešana" in seveda telo se je navadu. Danes sem ji naredila theto.

Imam par vprašanj:
ali mora bit tisti, ki ga zdravim v theto, spati ali biti v mirnem položaju, ali je vseeno kaj takrat ko ga zdravim na daljavo dela?

Nikoli ko dam ukaz in čakam na zdravljenje ničesar ne vidim, kljub temu da dam ukaz da mi pokaže. Dala sem tudi ukaz naj mi Kreator vse kar se dogaja v theti pokaže da lahko vidim. Zelo rada bi videla slikice ko sem v theti pa ne vem kaj naj naredim da jih bom vidla.Da bom točno vedla ok to je to lahko grem dol:)
Občutek imam da mi Kreator ne odgovarja na moja vprašanja. Ko ukažem da mi pokaže npr. kaj bi bilo še potrebno ne dobim odgovora. Vem da ukazi delujejo ampak Kreator mi na moja vprašanja ne odgovarja.

Imam visoko dioptrijo (na levem očesu -6 na desnem -8) Rad bi si jo pozdravila in ne gre. Na internetu (www.pozitivke.net) sem našla delavnico. Baje ti tip v treh dneh (toliko časa traja delavnica) odpravi dioptrijo z posebnimi vajami. Razmišljala sem da bi si to delavnico in vaje kar naložila. Pa me zanima kakšen ukaz bi mogla dat. Povezujem pa mojo dioptrijo s travmami v šoli v tretjem razredu ampak ne vem (Ker se Kreator ne pogovarja z mano in mi ne pokaže:(

Pa še eno vprašanje, glede zdravljenja, ko zdraviš druge ali mora biti takoj pozdravljeno ali traja par dni za to, da se pozdravi (npr: udarec, zlom..)

PS: Iza se pa priporočam za zdravljenje:) lahko me pokličeš ko bo kaj takega- upam da kmalu:) moja št. 041382051

Hvala za vaše odgovore:

Lp Ana

Oila!
Super, da delaš in tako hitro napreduješ  :) - tako se dela  ;)
Kar se tiče položaja klienta, ki ga zdraviš, je načeloma vseeno, bolj pomembno je, da si ti umirjena in da ne delaš Thete npr. med vožnjo avta. Jaz sicer ljudem svetujem, da se umirijo in veliko jih skoraj zaspi (tudi če delam na daljavo), prime pa vedno (tudi če so sredi žura :D).
To, da v Theti nič ne vidiš, je povsem normalno. Ko si v Theta stanju zavesti, si v vsem kar je in v niču. Takrat, ko imamo videnja, čutenja, .... nismo v Theta stanju zavesti, ampak navadno v alfa (to je znanstveno dokazano - tudi z meritvami; v bistvu smo v Theta stanju zavesti samo za kratke trenutke in ves čas skačemo iz alfe v theto in nazaj). Je pa res, da ko damo v Theti ukaz za neko informacijo, le ta pride do nas "resnična", kajti Theta je resnica, brez dvojnosti, brez manipulacij...
Zakaj ne vidiš? Mogoče si preveč želiš. Tudi jaz ne vidim vedno ali pa ne takoj. Včasih dam ukaz Kreatorju, da mi pove npr. vzrok nečesa, pa odgovor dobim šele naslednji dan, ko delam nekaj čisto zemeljskega. Samo, ko te berem in praviš, da se ti zdi, gre lahko tudi za vedenje in pri vedenju ne rabiš slikc, ampak samo veš. Sicer je pa meni Kreator že pred časom "posredoval" vajo, kako dobiti občutek videnja v Theti in presenetljivo dobro deluje - potem ljudje vidijo v Theti - pojavi pa se vprašanje ali si dotični res želi videti resnico. Delala sem že z ljudmi, s katerimi smo šli skozi vaje in so videli v Theti, pa tega ne uporabljajo...  :D Tako, da odpri oči, ušesa, vse svoje čute in glej... Kot sem rekla, ni nujno, da dobiš odgovor, ko si v Theti, lahko greš po ulici, mimo ljudi, ki jih sploh ne poznaš, slišiš delček njihovega pogovora in ravno ta delček je lahko odgovor na tvoje vprašanje...
Lahko je tvoje jasnovidenje povezano tudi s tvojo dioptrijo. Slab vid načeloma pomeni, da nečesa nočeš videti (poznam pa nekaj ljudi, ki so skoraj slepi, a hudo jasnovidni). Poznam več ljudi, ki so bili na tečaju o katerem govoriš, po tečaju imeli 100% vid, v nekaj dneh pa se je dioptrija povrnila. Zakaj? Ker niso popucali korenskega vzroka. Delali smo tudi že s Theto - vid se je izboljšal, potem pa v roku enega dne nazaj poslabšal - očitno nismo prišli do dna. Priznati moram, da vedno ko sem delala s kom zaradi vida, je te rekel: no naredi mi, da vidim. Jaz naj to naredim????? On mora to narediti. In to je kar trd oreh ;).
Včasih ljudje ne želimo videti resnice, pa ne zavestno, vse to se dogaja na podzavestni ravni in prav traume so tiste, ki se zakoreninijo in tako dobro delujejo. Zato ti predlagam in tudi vsem ostalim, da prvo na čemer začnete delat, začnete pucat traume (predvsem iz otroštva). Če se ti zdi, da je povezano s traumo iz tretjega razreda, PUCAJ, ne glede na to ali je to res vzrok slabega vida ali ne - traume delujejo negativno.... In če se ti zdi, zakaj misliš, da ti pri tem vedenju ni pomagal Kreator. Kreator je v vsaki celici tvojega telesa, je tvoje vedenje, predvidevanje, čutenje, ni nekje na oblačku in po wirelessu pošilja dol slikce in po megafonu navodila  ;D ;D ;D
Praviš, da bi si delavnico naložila. Super. Deluje. Vsaj pri meni. No, nisem si naložila tele za oči, pač pa druge. Daš enostavno ukaz: KVKJ ukazuje, da daš telesu občutek in učinek xxxxx vaj za izboljšanje vida, v moje in najvišje..... Poglej kako točno se imenujejo in koliko časa jih je treba delat in vse ukomponiraj v ukaz.
Koliko časa traja zdravljenje poškodb je odvisno predvsem od tebe in poškodovanca (če dovoli - vsaka poškodba ima svoj vzrok in je mogoče celo zaželena  ;)). Moj mož si je v petek močno natrgal mišice na rami. Dva dni je bil malo bolj bogi, sedaj je skoraj čisto OK, čeprav naj bi bil popolnoma nepokreten v roki vsaj en teden.

Hihi, te pokličem če bo kaj, samo se mi je v zadnjih dveh tednih 2x zgodilo, da sem se začela prebujati popolnoma sesuta (zadaj sanje  ;)), enkrat vneti sinusi, enkrat grlo, pa sem nekaj čarala kar napol v snu in se zbudila OK, čeprav sem imela energetsko potem minuse na teh organih, a sem jih potem budna s Theto spravila v plus  ;).

Poročaj še naprej o svojih rezultatih  :-*

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #354 on: June 23, 2009, 07:06:33 PM »
Uau, IZA, tole je bilo pa super napisano. Če nisem danes tega tvojega posta vsaj 5x prebrala, tudi nič nočem.

ma,jaz sem za to, da poskusimo in da vidimo, kaj in kako se da popravit. Saj slabše ne more postati, lahko si samo pomagamo, a ne?

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #355 on: June 23, 2009, 07:35:43 PM »

:) uuu Iza ti daješ top of the top odgovore:) tudi jaz sem kar parkrat prebrala vsak tvoj odgovor.

Zanima me vaja za dobiti občutek videnja v Theti kako ti to delaš?  Jaz delam vajo, da gledam v prsta in potem se mi pokaže tretji prst:) to sem našla v knjigi za jogo, da si "natreniraš" tretje oko. Je pa tako da so moji občutki zelo močni (npr:ko delam theto in še nekaj časa po njej mi trzajo vse mišice to pomeni da se ukazi izvršujejo).

Sem pa par dni nazaj videla (ko nisem bla v theti), ko sem zaprla oči zeleno luč potem sm še enkrat odprla (moj veličasni ego seveda mi je reku nene to ni res sej ne vidim zeleno) in jih spet zaprla in spet je bila zelena luč.
Pokazal sem mi je Rafael in ko sem poiskala njegovo sliko in jo gledala me je prevzel nooro dobr občutek ufff še zdej me mrazi :) tko da ja kar se tiče videnja bom že in se s tem ne obremenjujem več.

Še nekaj  me zanima v zvezi s tvojim odgovorom, ko si omenla za traume v tretjem razredu in da naj jih samo pucam: ali dam lahko samo ukaz KVKJ izpuli in očisti...vse traume iz tretjega razreda ali moram najti konkretno traumo (npr:razredničarka me je udarila pred celim razredom...)

Danes sem imela zelo zanimivo izkušnjo. Nena mi je kak teden nazaj naložila zgodovina (imela sem danes izpit ob 15h). Vseskupaj se nisem učila nič:) malo sem si prebrala in šla na izpit. Ko sem prebrala vprašanja nisem imela pojma. Pol sem se  povezala s Kreatorjem in dobivala v glavo odgovore in pisala. Odgovorila sem na vsa vprašanja. Bila sem popolnoma sproščena in nisme se potila (kot ponavadi:). Tako da čakam na rezultate. Kakršen koli bo bom vesela, ker vem da je to moj prvi izpit in da mi je šlo fenomenalno. Rezultat je že pozitoven neglede na to kakšno oceno bom dobila:)

Slepe kure :D jaz si bom naložila delavnico in poročam o rezultatih, predlagam pa mogoče da se kdaj dogovorimo za skupinsko zdravljenje? In si naložimo vid od nekoga ki zelooo dobro vidi :D

LP vsem Ana

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #356 on: June 23, 2009, 11:03:44 PM »
Vid si le naložite od kreatorja, ne se omejevat in si stvari nalagat od smrtnikov, če si lahko od šefa. Pa nič poskušat, kar naredit.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #357 on: June 24, 2009, 01:20:08 PM »

:) uuu Iza ti daješ top of the top odgovore:) tudi jaz sem kar parkrat prebrala vsak tvoj odgovor.

Zanima me vaja za dobiti občutek videnja v Theti kako ti to delaš?  Jaz delam vajo, da gledam v prsta in potem se mi pokaže tretji prst:) to sem našla v knjigi za jogo, da si "natreniraš" tretje oko. Je pa tako da so moji občutki zelo močni (npr:ko delam theto in še nekaj časa po njej mi trzajo vse mišice to pomeni da se ukazi izvršujejo).

Sem pa par dni nazaj videla (ko nisem bla v theti), ko sem zaprla oči zeleno luč potem sm še enkrat odprla (moj veličasni ego seveda mi je reku nene to ni res sej ne vidim zeleno) in jih spet zaprla in spet je bila zelena luč.
Pokazal sem mi je Rafael in ko sem poiskala njegovo sliko in jo gledala me je prevzel nooro dobr občutek ufff še zdej me mrazi :) tko da ja kar se tiče videnja bom že in se s tem ne obremenjujem več.

Še nekaj  me zanima v zvezi s tvojim odgovorom, ko si omenla za traume v tretjem razredu in da naj jih samo pucam: ali dam lahko samo ukaz KVKJ izpuli in očisti...vse traume iz tretjega razreda ali moram najti konkretno traumo (npr:razredničarka me je udarila pred celim razredom...)

Danes sem imela zelo zanimivo izkušnjo. Nena mi je kak teden nazaj naložila zgodovina (imela sem danes izpit ob 15h). Vseskupaj se nisem učila nič:) malo sem si prebrala in šla na izpit. Ko sem prebrala vprašanja nisem imela pojma. Pol sem se  povezala s Kreatorjem in dobivala v glavo odgovore in pisala. Odgovorila sem na vsa vprašanja. Bila sem popolnoma sproščena in nisme se potila (kot ponavadi:). Tako da čakam na rezultate. Kakršen koli bo bom vesela, ker vem da je to moj prvi izpit in da mi je šlo fenomenalno. Rezultat je že pozitoven neglede na to kakšno oceno bom dobila:)

Slepe kure :D jaz si bom naložila delavnico in poročam o rezultatih, predlagam pa mogoče da se kdaj dogovorimo za skupinsko zdravljenje? In si naložimo vid od nekoga ki zelooo dobro vidi :D

LP vsem Ana

:D, hvala za komplimente, samo, da mi ne bo ego počil  ;D
Kar se tiče vaj za vizualizacijo v Theti, je fino, če te nekdo vodi, ki vidi in ki je vsaj enkrat že šel čez te vaje. Meni jih je posredoval Kreator, potem sem stestirala na otrocih in je delovalo... :D.
Pridi enkrat na naše srečanje Theta praktikov v Kali, pa gremo skupaj čez. Lahko pa me kak večer tudi pokličeš (Skype ali msn), pa te vodim...
V Theti tudi jaz ponavadi vidim svetlo zeleno svetlobo (ne močno, čisto nežno, da se ravno da rečt, da je zelena), hihi. Ko, smo že ravno pri zeleni, sem se spomnila na spremembo avre, če redno delaš Theto. Moj starejši sin namreč vidi avro in preden smo delali Theto, smo imeli ponavadi rumeno (seveda tudi druge barve, a najpogosteje rumeno). Odkar redno delam Theto celi družini (2x na dan dam ukaz, da pošlje božjo ljubezen v vsako celico našega telesa), je avra skoraj vedno zelena in veliko debelejša ...
Jaz imam za "pucanje" traum narejen makro (ti ga pošljem po na PM - ne morem ga objaviti tu, ker ni moje avtorsko delo - malo sem predelala Tajinega).
Za zgodovino pa vse čestitke. Če ti uspe biti skulirana v trenutku, ko je to potrebno, deluje 300% - zaviralci pa so strah, dvom, ...

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #358 on: June 24, 2009, 08:36:09 PM »
Živjo,

mami se ukvarja s prodajo in predstavitvijo programov, ki  trajno spreminjajo navade Nevrolingvistično preprogramiranje, coatching...Rada bi ji nardila theto, da bo v svojem vsakdanjem življenju privabila ljudi (da bodo sami prišli do nje) ki to potrebujejo in bodo to kupili- je super zadeva. Bi mi lahko dal kdo kak nasvet kakšen ukaz naj dam Kreatorju da bo njena prodaja programov stekla. Prodaja tudi podjetjem (banke,...) in glede na to da ji sedaj vsi (ko predstavi program) rečejo da je recesija in da bodo premislili ji nikakor ne uspe tega prodat:)

Hvala za kakršni koli odgovor:)

Lpvsem Ana

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #359 on: June 24, 2009, 08:51:50 PM »
1. A se ona s tem strinja?
2. A sta prečekirali njena prepričanja glede tega? Recesije, obilja, prodaje teh programov v tem času?