Author Topic: Theta healing-izkušnje, vprašanja tretji del  (Read 106619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
Re: Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #135 on: February 24, 2009, 03:02:59 PM »
Moram reči, da tudi mene tare ena huda nejasnost. Že več let prebijam gordijski vozel okrog mene, pa se še kar drži. Uporabim vse tehnike ki jih znam vključno s theto. Pa nič. Vse drugo se je premaknilo, področje zaradi katerega sem se naučila marsikatere tehnike pa je obmirovala. Kreatorju ukažem naj mi pokaže jasno pot dalje, pa zopet nič. malo se premakne in zopet nič. Kot bi bila ujeta, zakleta..... Imam občutek, da mi nihče več ne more pomagati in nobena tehnika.

Kakšna ideja?

hvala iz srca,
Barbara
Spoznaj sebe in spoznal boš svet!

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #136 on: February 24, 2009, 03:19:10 PM »
Kakšen gordijski vozel pa imaš to okoli sebe??? Katero področje ti je zaštekalo??

Ponavadi se nekaj zašteka, ko človek dela na silo. Tako, da morda je potrebno narediti samo to, da stvari malček spustiš iz svojih rok in pustiš, da se enostavno zgodijo. Tukaj pa je potrebno ogromno vere in zaupanja.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #137 on: February 24, 2009, 06:40:25 PM »
Nena, gre se za denar (in ne obilje nasploh), pa pritok ljudi. Dogaja se mi da dobim natančna navodila kaj naredit in to tudi izpeljem, pa ni ljudi???
In zopet, če to ni prava smer zame, nimam pojma (ali nočem videt?) kaj drugega naj delam. Od vedno imam v sebi to željo, ki jo želim izpeljati, pa se kaže, da to ni pravo. Enostavno samo sledim svojim občutkom in željam!!! Prav zato ne razumem nič več.

In zares potrebujem pomoč od zunaj!

Offline Gilly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #138 on: February 24, 2009, 07:11:28 PM »
Barbarap kaj naj rečem. Ti se ubadaš z denarjem,jaz pa z odnosi in partnerstvom. Probala sem žem vse sorte, manifestiranje,preiprčanja,prepuščanje, zaupanje v to da se bo zgodilo,..... pa sem še vedno na isti točki
Tako da tudi jaz v veseljem pričakujem kak konkreten odgovor - odgovori tipa "prepusti se,ko bo pravi čas prišel se bo zgodilo" me enostavno ne prepričajo več  :(
Napak ni!Je samo tisto kar narediš in tisto česar ne:)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #139 on: February 24, 2009, 08:56:19 PM »
Moram reči, da tudi mene tare ena huda nejasnost. Že več let prebijam gordijski vozel okrog mene, pa se še kar drži. Uporabim vse tehnike ki jih znam vključno s theto. Pa nič. Vse drugo se je premaknilo, področje zaradi katerega sem se naučila marsikatere tehnike pa je obmirovala. Kreatorju ukažem naj mi pokaže jasno pot dalje, pa zopet nič. malo se premakne in zopet nič. Kot bi bila ujeta, zakleta..... Imam občutek, da mi nihče več ne more pomagati in nobena tehnika.

Kakšna ideja?

hvala iz srca,
Barbara

Ups Barbara, tole bodo pa kar hudi vzorci.
Kot se spomnim, sem ti že nekaj predlagala, torej ne moremo govoriti, da so VSE tehnike odpovedale  ;)

Pravzaprav bi se kar strinjala z Neno .......tukaj gre za vprašanje vere /v sebe, Kreatorja in druge/ tole čist na uč po energiji iz tvojega pisanja.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #140 on: February 24, 2009, 08:58:10 PM »
Barbarap kaj naj rečem. Ti se ubadaš z denarjem,jaz pa z odnosi in partnerstvom. Probala sem žem vse sorte, manifestiranje,preiprčanja,prepuščanje, zaupanje v to da se bo zgodilo,..... pa sem še vedno na isti točki
Tako da tudi jaz v veseljem pričakujem kak konkreten odgovor - odgovori tipa "prepusti se,ko bo pravi čas prišel se bo zgodilo" me enostavno ne prepričajo več  :(

Tudi zate bi se našel kakšen odgovor. Vendar tukaj pavšalno .... pa da bo kaj konkretnega sploh ne pride v poštev. Vsak človek je tako izjemen, da je takole na pamet nemogoče karkoli reči.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #141 on: February 24, 2009, 08:59:24 PM »
Jaz vaju popolnoma razumem, ker imam sama podobno težavo na drugem področju življenja, na področju zanositve. Na tem delam že dobrih 13 let, naredila sem že marsikaj, kopala po prepričanjih dala marsikaj skozi, sprememb pa ni bilo. In ko sem že postala mati po drugi poti, se mi je začela oglašati dušica, ki bi želela priti k nam, kar sedaj traja že pet let. Tudi jaz se prepuščam, sledim vodstvu, čas pa teče in nič ne reče. Tea mi je povedala, da gre pri meni za aspekt Saturna na tem področju in morda gre pri vama za enako težavo. Morda lahko staknemo glave skupaj in najdemo kakšno rešitev. In ker več glav, več ve, prosim za mnenja drugih.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gilly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #142 on: February 24, 2009, 09:22:27 PM »
Očitno vsem na nekem področju šteka. Ja,sem prej pozabila omenit astrologija- zoprni aspekti, pa Saturn, pa retrogradna Venera pa ne vem kaj še.Ampaktisti,ki imamo težave si s tem ne moremo pomagati- ko si najbolj v podnu so ti nasveti takega tipa samo sol na rane. Ja,vemo nekaj nam dela težave - nas/ oziroma mene zanima samo kako prekinit ta tok neprijetnih izkušenj in zastojev.
Malo ven iz teme - poznam eno kolegico,ki je theta praktik in prerokovalka.Prerokovala mi je x-krat,nikoli se stvari niso odvile kot je napovedala.Potem pa začneš dvomit- ja,kaj zdaj mi ni niti namenjeno da izvem kaj se bo v prihodnosti dogajalo all kaj  8). Na koncu ti pa itak vsak reče " ja sej,ti se preveč blokiraš,sprosti se, blokiraš se podzavestno"  >:D, yeah right.Najlažje je to rečt,in to me razočara - pa takrat,niti zdaj nisem vsa zakrčena kdaj dobim tipa,a ga bom spoznala jutri v trgovini ali za vogalom.Tako da...ne vem kaj naj še rečem  :)
Nam v lajfu vsaj ni dolgčas  ;)

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #143 on: February 24, 2009, 09:31:47 PM »
Torej vera v sebe in Kreatorja?!

Saj razumsko razumem, ampak kako to naredit? vstavim občutke? Sem jih že. In zaupala, vedno zaupam svojim občutkom. In kje sem preistala! In naprej? Mogoče lahko skupaj tu kaj rešimo  ??? In kje je vloga Kreatorja? Kje on vskoči in mi pokaže?

Rada bi videla, vedela in rešila!!! Če jaz ne kapiram, naj mi kdo to razjasne.

Mi je pa zares lažje, ko vidim, da lahko skupaj nekaj tu rešimo in nas je več takih.  :-*

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #144 on: February 24, 2009, 09:38:05 PM »
Gilly!

Se popolnoma strinjam s teboj. In pri zdravljenju blokad me zanimajo samo še vzroki in nič drugega. Vem, da se vse to da rešiti, v to sem prepričana, samo dobiti pot!  ;)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #145 on: February 24, 2009, 10:07:41 PM »
Jaz vaju popolnoma razumem, ker sem se sama valjala v podobnem kar nekaj časa. In kot vedno, ko sem v takem položaju, da sama ne znam ven zlezt iz tega, prosim koga za pomoč, da mi razsvetli stvari. Moram povedat, da mi dostikrat odgovori niso najbolj všeč kar mi daje dokaz, da se tega branim. Ampak hvala Kreatorju sem se toliko spremenila, da to zdaj ne traja več kot nekaj dni. In v teh nekaj dneh me trga, boli, lomi...ni da ni..  Potem pa enostavno sprejmem dejstvo in resnico takšno kot je. Ok situacija je takšna kot je v tem trenutku in jo sprejmem. Torej, če hočem, da se spremeni najprej očistim ves balast in drame uma. Potem dam Kraetrju namero oz. ukaz, da kaj hočem in sprejmem poti, ki mi jih kaže, da pridem do tega. Enostavno mu vse prepustim in dovolim, da mi kaže pot in jaz delam na tem, da s čimmanj upiranja tej poti sledim. Sliši se morda banalno, res je da na začetku to terja kar nekaj mojega truda in energije, ki jo rabim vložit v to, ampak enostavno verjamem, da dela v moje najvišje in najboljše dobro in se neham upirat z načinom, da mora biti po moje tako kot sem si jaz zamislila. Včasih je potrebno, da prideš do zaklada prehoditi še kak ovinek, da srečaš koga, ki ti pove kak koristen napotek, preplezati kako goro, da vidiš kaj je pod teboj in vsa ta pot ima svoj namen. Tako pač je v življenju.
Vem kaj hočem v življenju in dovolj imam blefiranja same sebe...zato, če res nič ne deluje, enostavno rečem...eccola tukaj sem, prepuščam se ti...zdaj pa naredi tako, da je zame najbolje. In potem, ko pride situacija pač skočim v vodo in splavam...čeprav morda izgleda , da ne bo šlo, da je malce negotovo...ampak na koncu se vse dobro zaključi. Dostikrat se stvari ne zgodijo le zato, ker če ni tako kot smo si mi zamislili določenih stvari ne sprejmemo. Vse je v naših odzivih na dogodke in situacije.
« Last Edit: February 24, 2009, 10:09:55 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #146 on: February 24, 2009, 10:24:10 PM »
Nena hvala za tvojo pomoč meni in vsem ki se podobno dogaja. Včasih si mislim, če je ta pot, ki sem jo prehodila in se mi stalno nekaj postavlja na pot (vem imam kontra Saturna, ki me ustavlja) samo moja trmoglavost in rinem tja, kjer ni zame in samo ne vidim, kaj mi kaže Kreator. In če je temu tako potem ne razumem katero drugo pot mi kaže? Po drugi strani pa če je prava, ne razumem zakaj s takšnimi mukami naprej? Močno pa verjamem, da se da to sčistit in prav vera v to me pelje dalje, ja to je moja čarobna palčka.
Sem storila v življenju že take premike, da zagotovo brez vere v to, da se vse reši, ne bi prišla tako daleč. In prav to me vedno znova postavi na noge. Samo utrujena sem od tega iskanja boljšega in lepšega, kajti potem prevečkrat ne vidiš več lepote okrog sebe v tem trenutku. Morda bi pa morala prenehati iskati, se ustaliti v enem delu in skozi tega prizemljiti? to pa mi v zadnjem času zelo pogosto pada na um.

Hvala, da lahko izrazim svoje občutke, mi je tako mnogo lažje in lažje vidim naprej. S tem se mi marsikaj razjasni. In hkrati upam, da še kdo napiše kaj podobnega.

:D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #147 on: February 24, 2009, 10:29:28 PM »
Samo utrujena sem od tega iskanja boljšega in lepšega, kajti potem prevečkrat ne vidiš več lepote okrog sebe v tem trenutku. Morda bi pa morala prenehati iskati, se ustaliti v enem delu in skozi tega prizemljiti? to pa mi v zadnjem času zelo pogosto pada na um.

:D

Draga barbarap,jaz mislim, da je tukaj notri skrit ključ do tega, da spregledaš. Ko se nehaš mučit in trošit energijo, takrat opaziš kako jasno je nebo. Pa itak si v projektu in na tem delamo sedaj ang: :-*
Jaz verjamem, da ti bo uspelo...ti že uspeva :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #148 on: February 24, 2009, 10:51:22 PM »
Hvala Nena!
Zares si prijazna in hvaležna sem, da si tu z nami.

tudi jaz mislim, da je tu notri bistvo in se mi že nakazuje.  :-*

Offline Gilly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #149 on: February 24, 2009, 10:53:13 PM »
Barbarap, tudi jaz sem dobila točen tak preblisk,kot ti je napisala Nena. Mogoče je res fora v tem,da  enostavno pustiš da te življenje vodi.Vsa tiha prerekanja z Egom itak nikamor ne pripeljejo,stalno premišljevanje in raziskovanje ti samo črpa energijo in te spravlja v slabo voljo.
Jaz sem se svoje cajte fuuuulll obremenjevala z zaposlitvijo na splošno.Vse v stilu ali jo bom imela,ali hočem to delat,kaj pa če to ni zame,kaj pa če bi morala kaj drugega,.....Ko je prišel čas sem v trenutku sprejela odločitev in pustila redno službo.Doma so bili vsi v luftu,da kaj se pa grem. So me spraševali kaj bom-sem rekla "ah,delala bom v vrtcu",to mi je zletelo iz ust še preden sem pomislila,kaj sem sploh rekla.Verjemi,v tistem obdobju je bila relacija jaz-otroci nemogoča, vse v stilu,kdo bo prej pobegnil ;) Od takrat delam v vrtcu,zdaj v šoli in to delam z veseljem in delo me izpolnjuje,otroke imam super,skratka.... če bi mi šest let nazaj eden rekel,da bo to moj poklic, bi ga vprašala če je z njim vse okej.
In kjub temu,da se zdaj furam s pogodbami za določen čas VEM, da delo zame VEDNO BO. In vedno ga dobim,brez da bi se obremenjevala in paničarila- samo živim v prepričanju,da se že vse dogaja tako da je prav.In si sploh ne dovolim,da bi zapadla v negativne scenarije recesije,ki je zdaj blazno popularna.

Mogoče pa bi morala furat projekte predvsem z veseljem do tega dela in ne z namenom,da pride čimveč ljudi.Ne vem,daš namero da tisti ljudje,ki jim lahko tvoje dejavnosti pomagajo, najdejo pot do tebe.In verjameš v to,da bodo prišli.Pa daš več oglasov,reklam,ponudb,akcij,....
Še najboljše pa - vzameš si nekaj dopusta,se popolnoma sprostiš,se ne ukvarjaš in ne razmišljaš o poslu....in kar iznenada,ti bo padla v glavo kakšna nova ideja  :)

Sva pa v projektu,ki ga pelje Nena in rezultati se kažejo in rezultati bodo! Za vsakega od nas pozitivni! (Ja,lahko sem pametna,ko pa je Nena od mene včeraj dobila en v šusu spisan mejl,ki ni bil niti malo pozitiven 8) )