Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102478 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #360 on: June 22, 2009, 12:38:11 PM »
Živjo Rena,

Za kaj več kot eno karto nimam časa. Nadangel Zadkiel ti sporoča, da je potrebno več sočutja v določeni situaciji. Ne bodi tako trdosrčna ne do drugih, še posebej pa ne do sebe v zvezi s situacijo, ki te obremenjuje in vse se bo čudežno razpletlo.

:-* Gaja

O hvala Gaja za pomoč in to sporočilo. Bo kar držalo, mislim, da predvsem tisti del, ki se nanaša name osebno...

Objemček.  :D

(V soboto sem na poti domov prišla na kratko pokukat v dvorano Zlatorog, tokrat se je tam odvijal judo ... Potem pa se mi je itak mudilo domov. Enkrat nama bo že uspelo  ;) )

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #361 on: June 22, 2009, 01:37:26 PM »
...bi mogoče hotela še mene katera danes "pocartati" in zame vprašati angele, če naj vztrajam, če se naj trudim, če se je vredno truditi za to osebo...
(...ker mi počasi pojenja moči)

HVALA  ang:

Drago Sonce,

Zate je padla enaka karta kot za Reno, z naslednjo pa ti angelčki sporočajo, da te imajo zelo radi in da se moraš spomniti, kdo v resnici si. Ne pozabi na svojo modrost in čudežnost.

Gaja, hvala za vse; za vzpodbudne besede in za karto.

Jaz vem kdo sem, vem kaj hočem, vendar včasih ne upam tega pokazati, da koga ne prestrašim s svojimi željami...in s svojim velikim egom (pa nisem sebična, da si tega ne bi kdo narobe razlagal, le občasno precej težka)...
...kdaj bo že enkrat konec tega... :-\

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #362 on: June 23, 2009, 12:46:02 AM »
(V soboto sem na poti domov prišla na kratko pokukat v dvorano Zlatorog, tokrat se je tam odvijal judo ... Potem pa se mi je itak mudilo domov. Enkrat nama bo že uspelo  ;) )

Prosim Rena. Res je, enkrat se bova že dobili.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #363 on: June 23, 2009, 12:47:37 AM »

Jaz vem kdo sem, vem kaj hočem, vendar včasih ne upam tega pokazati, da koga ne prestrašim s svojimi željami...in s svojim velikim egom (pa nisem sebična, da si tega ne bi kdo narobe razlagal, le občasno precej težka)...

Zdrži, saj ne bo več trajalo dolgo. ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #364 on: June 23, 2009, 10:31:35 AM »

Zdrži, saj ne bo več trajalo dolgo. ;)

...Gaja, kako pa to veš? Upam, da bo držalo... Jaz več nič ne vem in nič ne razumem! Vedno znova prosim angele naj mi dajo nek znak, če sem na pravi poti, če naj nadaljujem, se trudim ali naj vse skupaj pozabim, se obrnem in začnem novo pot. Od znakov, ki mi jih pošiljajo se mi bo samo še zmešalo, ker videvam vedno znova enake črke in enake številke, vsega skupaj pa si ne znam potegniti v celoto, da bi si znala razložiti, kaj bi mi angeli radi povedali...
Ko sem danes obiskala spletno stran, sem se vprašala ponovno, če naj se še naprej trudim, če ima to kak smisel in odprle so se mi:

- Rosetta ("You have a gift for working with young people, and your Divine purpose involves helping, teaching, or parenting children.")
- Mystique ("Keep charging ahead, and don't take no for an answer. Expect miraculous solutions to appear.")
- Archangel Raphael ("I am helping you heal physical challenges in yourself and others. You are a healer, like me.")

...naj se trudim?

Hvala  :-* ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #365 on: June 23, 2009, 12:51:58 PM »
- Rosetta ("You have a gift for working with young people, and your Divine purpose involves helping, teaching, or parenting children.")
- Mystique ("Keep charging ahead, and don't take no for an answer. Expect miraculous solutions to appear.")
- Archangel Raphael ("I am helping you heal physical challenges in yourself and others. You are a healer, like me.")

...naj se trudim?

Ja seveda, saj ti to sporočajo tudi karte. Vedi, da ti življenje prinese zgolj tiste preizkušnje, ki jih lahko premagaš. Jaz verjamem, da ti to zmoreš.

www.theta.si
DZK 519

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #366 on: June 23, 2009, 01:36:08 PM »
...če pa sama situacija kaže ravno nasprotno!

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #367 on: June 23, 2009, 01:44:32 PM »

..Vedno znova prosim angele naj mi dajo nek znak,

Od znakov, ki mi jih pošiljajo se mi bo samo še zmešalo, ker videvam vedno znova enake črke in enake številke, vsega skupaj pa si ne znam potegniti v celoto, da bi si znala razložiti, kaj bi mi angeli radi povedali...

...naj se trudim?

Tvoje trenutno "znakovno" stanje in dopisovanje si povzročila sama, poglej si tvoj prvi stavek: vedno znova prosim... za znak.

In angeli sodelujejo, in ti ga vedno znova tudi pošljejo. Včasih traja kako minutko ali dve, kak dan dva, odgovorijo pa.
Naš največji problem je nepotrpežljivost, vse hočemo takoj. Če ni takoj pa hočemo spet in spet....
In tako se ti sedaj v odgovor vsipajo znaki, za katere si prosila... večkrat.

Sprašuješ če naj se trudiš?
Malo si oddahni in si spočij, samo dihaj in se umiri, stvari si sprožila, se odvijajo in jih boš, ko se umiriš lažje začela zaznavati.
Potem pa poskušaj reševati probleme enega za drugim, ne vse naenkrat, je lažje.

Predvsem pa zaupaj, da te angeli slišijo in da vesolje ureja stvari zate, včasih malo pač traja, da se zgodi.
To je edino dobro, a si predstavljaš, da bi se vse zgodilo takoj, ko pomislimo?
Dokler se še učimo kontrolirati svoje misli in jih spreminjati v pozitivne je edino dobro, da obstaja ta časovna varovalka, drugače bi bilo joj prejoj.

Lepo bodi  :)

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #368 on: June 23, 2009, 02:15:16 PM »

..Vedno znova prosim angele naj mi dajo nek znak,

Od znakov, ki mi jih pošiljajo se mi bo samo še zmešalo, ker videvam vedno znova enake črke in enake številke, vsega skupaj pa si ne znam potegniti v celoto, da bi si znala razložiti, kaj bi mi angeli radi povedali...

...naj se trudim?

Hvala  :-* ang:

Tvoje trenutno "znakovno" stanje in dopisovanje si povzročila sama, poglej si tvoj prvi stavek: vedno znova prosim... za znak.

In angeli sodelujejo, in ti ga vedno znova tudi pošljejo. Včasih traja kako minutko ali dve, kak dan dva, odgovorijo pa.
Naš največji problem je nepotrpežljivost, vse hočemo takoj. Če ni takoj pa hočemo spet in spet....
In tako se ti sedaj v odgovor vsipajo znaki, za katere si prosila... večkrat.

Sprašuješ če naj se trudiš?
Malo si oddahni in si spočij, samo dihaj in se umiri, stvari si sprožila, se odvijajo in jih boš, ko se umiriš lažje začela zaznavati.
Potem pa poskušaj reševati probleme enega za drugim, ne vse naenkrat, je lažje.

Predvsem pa zaupaj, da te angeli slišijo in da vesolje ureja stvari zate, včasih malo pač traja, da se zgodi.
To je edino dobro, a si predstavljaš, da bi se vse zgodilo takoj, ko pomislimo?
Dokler se še učimo kontrolirati svoje misli in jih spreminjati v pozitivne je edino dobro, da obstaja ta časovna varovalka, drugače bi bilo joj prejoj.

Lepo bodi  :)

...samo res, na to pa nisem niti pomislila, da vedno sama prosim za znake...in ko pišem to, pogledam na uro (14:14) adijo pamet...
ČE PA NE RAZUEM...ali pa ne upam razumeti...

...pa hvala, zlate ste... :-* ang:

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #369 on: June 23, 2009, 09:21:33 PM »
kaj bi pa sploh rada razumela?
a si kaj konkretnega vprašala, ko si n auri zagledala 14:14, da bi morala kaj razumeti?
če ne, je to pač številka kar tako, ali pa številka s katero ti angeli sporočajo, da so ob tebi in se imej fajn
včasih smo preveč komplicirani in preproste stvari naredimo nemogoče

preberi si ob priliki v miru poste v prejšnjih rubrikah s števili boš našla veliko odgovorov na zastavljena vprašanja

lepo bodi  :)

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #370 on: June 24, 2009, 12:50:51 PM »
Lepo prosim za en vpogled v karte za mojo mamico. Na sodišču se je spet vse obrnilo v nasprotno stran. Smo vsi čisto fertik spet.  :(
Hvala.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #371 on: June 24, 2009, 03:17:10 PM »
Lepo prosim za en vpogled v karte za mojo mamico. Na sodišču se je spet vse obrnilo v nasprotno stran. Smo vsi čisto fertik spet.  :(
Hvala.

Jaz trenutno ne morem, oprosti.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #372 on: June 24, 2009, 03:53:03 PM »
Hvala.

Sori, Škorpijonka. Bi rade volje, a pravkar odhajam od doma.

www.theta.si
DZK 519

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #373 on: June 24, 2009, 04:22:48 PM »
Hvala.

Škorpijonka ker imam čas in angelske karte, sem potegnila eno za tvojo mami.

Zana ji sporoča, da je zaščitena pred vsem slabim in da je najhujše zdaj za njo. Naj se sprosti in počuti varno.
Razlaga sporočila - Ne glede na to, kaj se vam je v preteklosti zgodilo, vas v sedanjosti in prihodnosti varujemo angeli. Pomagam vam ozdraviti zmedo ali duševne pretrese, ki izvirajo iz preteklosti. Pomagam vam ozdraviti vaše srce skrbi in strahov. Tu sem, da vam pomagam odpraviti vse misli in obnašanje, s katerim si škodujete.
Z drugimi angeli stojimo kot straža okoli vas, okoli vašega doma, vaše družine, vašega avtomobila in vašega delovnega mesta. Lahko se  sprostite, ker vam zagotavljamo, da nobena nizka energija ne more prebiti našega zaščitnega polja. Edino energiji ljubezni dovoljujemo, da vstopi kamor koli , kjer vi ali vaši ljubljeni prebivate. Vse izraze strahu preobrnemo nazaj v polje iluzij, od koder so tudi prišli. Bog in angeli vas prosimo, da se prepustite in uživate, kajti vaša sreča nas v Nebesih razveseljuje.

Takole Škorpijonka, podala sem celotno razlago te karte in upam, da bo v tolažbo. Saj veš, najpomembneje zdaj je, da zaupate in verjamete v dober izid.

Objem  in vse dobro vam želim :-*
ThetaHealing Practitioner™

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #374 on: June 25, 2009, 08:15:28 AM »
Hvala, Strela. Tole je pa res super.
Hvala. :-* ang: