Author Topic: Razlike med spoloma  (Read 121897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bojanp

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Razlike med spoloma
« Reply #30 on: March 02, 2009, 02:08:44 PM »
Mislim , da bi nekdo moral spremeniti prepričanje,vendar se postavlja veliko vprašanje

moški ali ženske? ;)
ThetaHealing Practitioner™

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: March 02, 2009, 02:54:02 PM »
Prava vojna med spoloma v Slovenijo še pride.  Kdo bi torej moral spremeniti mnenje?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #32 on: March 02, 2009, 02:57:35 PM »
Normalna stvar, da si zadela. Ženkse ste pogosto kratkoumne, ko mislite, da moških ustrezate s pedenanjem.  Oh, malo morgen.   Mislim, da je bilo to danes, ko si to testirala. 

Sicer pa je res, da mnogim moškim, med drugim meni, ne leži ravno to, da bi vsakodnevno dvorili ženski.  Brez veze. Iz opisa je pač vidno, da mora moški za žensko vedno bolj skrbeti kot ženska za moškega. Torej kdo je v priviligiranem položaju?

Andres

andres ta tema je že stara amapk v tvojih postih,je čutit veliko zamero i n ejezp do žensk,na tak način ne bo sreče .lp

Megica.  Ta tema je kakor pač taka, da še dolgo ne bo stara, saj dogajanje čutimo v vsakdanjiku.   Zamera do žensk gor ali dol, dogajajo se krivice.  Na svetu ni večjega manipulatorja kot je to ženski spol.  Še kača te ne navije tako okrog sebe kot to lahko naredi ženska.  Če gre za bolj normalno žensko, potem tako zavit moški niti ne trpi preveč. Ko pa ljubezen popusti je kajpak vse to tudi stvar časa kdo bo počil prvi. Ni res??

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #33 on: March 02, 2009, 03:45:31 PM »
Prava vojna med spoloma v Slovenijo še pride.  Kdo bi torej moral spremeniti mnenje?

Andres

Jaz sem mnenja, da se bo že obsotječa vojna zelo kmalu končala...

...vsaj kar se mene tiče...
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: March 02, 2009, 04:38:26 PM »

Sicer pa je res, da mnogim moškim, med drugim meni, ne leži ravno to, da bi vsakodnevno dvorili ženski.  Brez veze. Iz opisa je pač vidno, da mora moški za žensko vedno bolj skrbeti kot ženska za moškega. Torej kdo je v priviligiranem položaju?
Andres
[/quote]

Ko pride prava/vi ni omejitve in tudi ne privilegije, vse se združi. le mi smo omejeni, oz si postavljamo omejitve, morali bi se prepustiti toku. A je resnično tako lepo živeti v nenehnem sumničenju in presojanju?
Da ne bom preveč dolgovezila, ljubezen je najlepši cvet tega sveta, za tistega ki ga sprejema in tistega, ki ga da!
By luana   :D :D :D ;)

andres ta tema je že stara amapk v tvojih postih,je čutit veliko zamero i n ejezp do žensk,na tak način ne bo sreče .lp
[/quote]

Na roki imamo 10 prstov, meni se ne zdijo vsi enaki niti slučajno, tako tudi ljudje, smo pa vsi  največji čudež tega sveta, dajmo se sprejeti kot take!
By l.   :D :D ang: ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #35 on: March 02, 2009, 05:14:32 PM »
Normalna stvar, da si zadela. Ženkse ste pogosto kratkoumne, ko mislite, da moških ustrezate s pedenanjem.  Oh, malo morgen.   Mislim, da je bilo to danes, ko si to testirala. 
mama mia.pa normalno da se ne štekaš z nobeno ker jih gledaš že v prvi vrsti kot nekaj kar te na vsak način ogroža,te uniči,te spravi na tla.ma kaj smo res take? >:D
to je samo zato,ker ne ljubiš.v vsakem najbrž iščeš kaj uporabnega,če ni in če ne moreš doseči svojega,potem ajd u napad.tako te jaz doživljam.
sploh ne štekam kako te lahko ženska zmanipulira?lepo prosim za kak primer da se bomo bolje razumeli.

Andres

Megica.  Ta tema je kakor pač taka, da še dolgo ne bo stara, saj dogajanje čutimo v vsakdanjiku.   Zamera do žensk gor ali dol, dogajajo se krivice.  Na svetu ni večjega manipulatorja kot je to ženski spol.  Še kača te ne navije tako okrog sebe kot to lahko naredi ženska.  Če gre za bolj normalno žensko, potem tako zavit moški niti ne trpi preveč. Ko pa ljubezen popusti je kajpak vse to tudi stvar časa kdo bo počil prvi. Ni res??

Andres
« Last Edit: March 02, 2009, 05:20:02 PM by Andres »

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #36 on: March 02, 2009, 05:19:13 PM »

Andres

Jaz sem mnenja, da se bo že obsotječa vojna zelo kmalu končala...

...vsaj kar se mene tiče...

Ene delajo na tem, da bi se. Druge, tiste totalni desci še vedno vlečejo v svojo stran.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #37 on: March 02, 2009, 07:18:31 PM »
ne andres ni res.in nisi mi dal primera.kaj je zate nadvlada?kaj je zato enakopravnost.tu se mi zdi da je problem.če me tip pelje na večerjo,pričakujem da jo plača,ker je moški.
ravno tako jaz doma likam recimo,in večinoma jaz brišem prah.zaradi tega nisem ogrožena,niti ni on manipulator.niti se jaz nimam za manipulatorko,če gremo kam ven pričakujem da me on pelje,in vodi zadevo,jaz podam le želje >:D.
kadar stvar ni iskrean takrat pride do manipulatorstva,in kadar ne daš od srca ampak nekaj pričakuješ v zameno takrat človek postavlja pogoje.no zdaj pa mi daj priemer,ko te je akka ženska zmanipulirala.
lp

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #38 on: March 02, 2009, 08:29:06 PM »
Evo jo.  Ne da se istočasno špilat dunajsko šolo in emancipiranost.  Plačaj mu ti večerjo, doma mu pa sesalec v roke porini.  Ravno tako bi bilo pametno ženske nagnat v rudnike, 50% pa naj jih riti dvigne iz bank in raznih pisarn.  Naj sedejo na ta delovna mesta moški. Tudi to je emancipacija. 

Ti kot si napisala podaš le želje. On naj jih torej izpolnjuje.   Sam se mora tebi prodati, da bi lahko imel speglano al kaj?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #39 on: March 02, 2009, 09:13:05 PM »
sej je nabankah dosti moških.najboljš da grejo še moški rodit,mi pa v rudnike,pa kosmate bomo ratale,pa vulgarne, potem bo pa res emancipacija po tvoji meri andres.ne štekaš bistva,in ga zgleda tudi ne boš.kje si pa ujel da sem za emancipacijo?to pomeni  zame kot žensko samo delat v službi in doma.ženska je ženska in sem spadajo vse njene odlike milina,nežnost,ljubkost,čutnost...rudnik?!wtf

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: March 02, 2009, 09:20:49 PM »
Ženska ni več ženska. Desc je postala že dolgo tega. Ženska tudi nima več materinstva v sebi, kar ji je naravno dano. Kako naj ga ima, če je pa desc.  Obrita je vsaka, saj s tem med drugim pač  zakriva svoj kompleks sivosti. Zanimivo, da se naše stare mame niso brile. Kajpak niso bile rojene in niso odraščale v dobi potrošništva.
Itak vulgarna je mnog katera ženska.  Potrebuje samo dobro dozo pod jezik. Nekoč ženske niso pile in niso kadile, le kot take pa so lahko tudi branile dejstvo, rojstev in vzgoje otrok, saj le take so bile materinske, torej prave matere, najpogosteje kmetice. Dandanes se ženska ponuja tečaj za vzgojo otrok. Sramota. Za tisto, ki tak tečaj rabi je najbolje, da kar sama ostane celo življenje. Še briti se ji ne bo treba.

No, rudnike lahko spustiš. Dovolj prostora za ženske je tudi v ladjedelnicah, v gradbeni industriji, v skladiščih vsake firme, v železarski industriji, skratka povsod kjer ženske ne vidiš. Smetarke tudi še nisem videl.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #41 on: March 03, 2009, 06:13:55 AM »
dobro jutro.
zaradi tvojih slabih izkušenj,daješ vse ženske v isti koš.dosti nas je ki smo dobre mame.in če gre katera na tečaj,je to zato da bi bila še boljša,ker mogoče dvomi v svoje sposobnosti,si ne zaupa,prav zaradi takih kot si ti,ki ponižujejo ženske.takih "idealnih"žensk kot si ti ni več,zato ker so preveč trpele,in sodobne ženske se ne bi več pustile tako zavajat.lahko smo svobodne in pa dobre na vseh področjih.ne ruši naravnega sistema.vsi smo bitja,energija,tako kot se kdo počuti tako se tudi obnaša,to pa na podlagi svojih doživetij,izkušenj,bolečin.
saj jaz bi tudi najraje vidla "idelanega"moškega:gre zgodaj zjutraj ,pride pozno zvečer,(seveda jaz poskrbim za gospodinjstvo)poje, pa hajd v posteljo,tako cel teden,čez vikend pa gremo kam pohajat.ne pa zdaj dela samo od 6-8 ur.pride domov,poležava,al pa mi skuha kosilo,seveda vse umaže zraven in ne pospravi,ma pustimo malenkosti,potem gre ven malo z prijatelji,pa šport,al kak hobi,pa emancipacija ga daje,on bi raje kuhal pa malo pospravljal,pa naj grem jaz sama v trgovino,naj jaz plačam položnice,avto naj peljem k mehaniku.no kdo ga tkaj biksa?!ženske ali moški?
še vedno mi nisi dal primera ko te ženska zmanipulira?
lp in lep dan

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #42 on: March 17, 2009, 12:10:40 PM »
Zadnje čase ugotavljam, da razlike med spoloma sicer so, a jih v tem trenutku ni videt dosti. Moški so postali ko babe, in ženske se obnašajo, kot možači (ne najdem primerne pomanjševalnice za moškega, kot je baba za žensko, pomagajte).
Oboji so utopljeni v strahovih in iz tega večina deluje, obsoja, se brani, se bori, a nihče ne razume, da je sovražnik samo v nas samih...

Tako da dejansko v tem trenutku ne vidim nobene razlike med spoloma drugačne kot na čisto biološki ravni. Pač telesa so različna...

Sorry, ma je tako.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #43 on: March 17, 2009, 03:01:20 PM »
Zadnje čase ugotavljam, da razlike med spoloma sicer so, a jih v tem trenutku ni videt dosti. Moški so postali ko babe, in ženske se obnašajo, kot možači (ne najdem primerne pomanjševalnice za moškega, kot je baba za žensko, pomagajte).
Oboji so utopljeni v strahovih in iz tega večina deluje, obsoja, se brani, se bori, a nihče ne razume, da je sovražnik samo v nas samih...

Tako da dejansko v tem trenutku ne vidim nobene razlike med spoloma drugačne kot na čisto biološki ravni. Pač telesa so različna...

Sorry, ma je tako.

Lord. Vse to pišem že leta in glede na geografsko dolžino in širino odkoder navadno tudi pišem imam pregled nad tem brez dvoma pred vami.  A vendarle, sem bil in sem deležen mnogih kritik, najpogosteje da vse babe v en koš zmečem. Pazim se, da ne delam tako, saj vendarle kakšna ženska je ponekod še ostala. 

Pravzaprav me tvoj komentar preseneča, saj navadno bi si to pisal na bolj čustveni ravni. In ravno iz tega zadnjega komentarja nekako sklepam, da si dobil kakšno slabo lekcijo.  Torej po mnogih letih tudi sam priznavaš, da je baba desc postala. Torej rudniki, železarne, skladišča in ostala delovna mesta čakajo na nove roke.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #44 on: March 17, 2009, 04:48:48 PM »
Zadnjič sem brala, da so za to "spreminjanje" spola kriva škropiva in kaj vem kakšni e-ji in vse druge substance, ki jih najdemo v hrani in vnašamo v telo. Mogoče je pa tudi Lord  bral ta članek, jutri pa bo že bolje.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™