dobro jutro.
zaradi tvojih slabih izkušenj,daješ vse ženske v isti koš.dosti nas je ki smo dobre mame.in če gre katera na tečaj,je to zato da bi bila še boljša,ker mogoče dvomi v svoje sposobnosti,si ne zaupa,prav zaradi takih kot si ti,ki ponižujejo ženske.takih "idealnih"žensk kot si ti ni več,zato ker so preveč trpele,in sodobne ženske se ne bi več pustile tako zavajat.lahko smo svobodne in pa dobre na vseh področjih.ne ruši naravnega sistema.vsi smo bitja,energija,tako kot se kdo počuti tako se tudi obnaša,to pa na podlagi svojih doživetij,izkušenj,bolečin.
saj jaz bi tudi najraje vidla "idelanega"moškega:gre zgodaj zjutraj ,pride pozno zvečer,(seveda jaz poskrbim za gospodinjstvo)poje, pa hajd v posteljo,tako cel teden,čez vikend pa gremo kam pohajat.ne pa zdaj dela samo od 6-8 ur.pride domov,poležava,al pa mi skuha kosilo,seveda vse umaže zraven in ne pospravi,ma pustimo malenkosti,potem gre ven malo z prijatelji,pa šport,al kak hobi,pa emancipacija ga daje,on bi raje kuhal pa malo pospravljal,pa naj grem jaz sama v trgovino,naj jaz plačam položnice,avto naj peljem k mehaniku.no kdo ga tkaj biksa?!ženske ali moški?
še vedno mi nisi dal primera ko te ženska zmanipulira?
lp in lep dan