Author Topic: Kdo v resnici smo in kje so meje naše moči?  (Read 111867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Kdo v resnici smo in kje so meje naše moči?
« Reply #15 on: October 30, 2007, 01:47:34 AM »
Res Lilith. Samo eni ne dozorijo vse dokler se jim kaj hudega ne pripeti. Ko si opomorejo kljub domnevnem zorenju nadaljujeo s tradicijo agresije.  Sam nisem bil nikoli tepen, so me pa kregali, oboje če sem bil kriv ali ne. Iz tega vzroka otrok ne tepem niti ju ne kregam, ker to ni potrebno.  Rečem z besedo in oba razumeta za kaj se gre.  Ob tem mi je pravzaprav čudno kako da to ne uspeva drugim, ali le ne vsem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Katja999

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: January 07, 2008, 02:07:53 AM »
Lordwolf..svaka čast ;D!!!Fajn vedeti,da je več takih...
Se popolnoma strinjam z vsako besedo,ki si jo odtipkal-so mi izvabile potrjujoč nasmeh.
V sami moči ni popolnoma ničesar slabega;le mi je zaradi takih in drugačnih kompleksov,predsodkov in strahov "narobe"(nespametno!) uporabljamo.
Tudi mislim,da se lastne moči niti približno ne zavedamo.In (spet lordwolfova izjava)res je,glede na
razvojno stopnjo vseh inteligenc človeštva,da je bolje tako(Bogu hvala,da se tudi tukaj najdejo izjeme ;) )
Močnejši je ta,ki prenaša trpljenje-kakršnokoli,kot pa kdor ga izvaja-v kakršnikoli obliki.
Od slednjega mora biti močnejši tudi tisti opazovalec,od blizu ali daleč,ki sočustvuje s trpečim,ne da bi mu lahko pomagal.
Moč je zanimivo čudna zadeva,ja,eni je imajo trohico,katere se zavedajo in jo uporabljajo v negativne namene ter s tem povzročijo veliko hudega oz.škodo;drugi je imajo ogromno,ki pa se je niti ne zavedajo...

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #17 on: January 26, 2008, 10:18:57 AM »

Naj se najde vsak sam. Jaz sem na 5. sliki  ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #18 on: January 26, 2008, 10:45:33 AM »
Jaz se pa najdem kar na vsaki.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #19 on: February 18, 2008, 09:02:48 PM »
Evo mene spet nazaj. Sem na potovanju iskanja prave moči. Tiste, ki je v nas najglobje. Kaj vse sem počel v tem obdobju in kaj vse se mi je zgodilo vam bom ob priliki povedal. Zgodba je predolga in nisem še prišel do dna. Človeška podzavest je neverjetno globoko brezno in noter smo nametali preveč smeti v toku našega življenja.
Izkopal sem toliko oblik strahu, soočil se z fobijami, lažmi, prepričanji in postavil pod vprašaj celoten sistem razmišljanja. Skratka, vsi blodimo in smo na napačni poti.
zdaj vam razložim ponovno (se mi zdi, da sem to parabolo že napisal tu... ):

Zamislite si, da je življenje matematičen problem.
Da bi ga rešili potrebujete formule. En dan, vam nekdo ponudi napačne formule. Lotite se računanja in preračunavanja ampak nikakor se vam ne izide. Potem mislite, da niste prav računali in začnete ponovno. Še bolj se poglobite a rešitve ni in ni. Ves ta čas pa vas oseba, ki vam je dala zgrešene formule, izkorišča za svoje namene in potrebe, dokler ste zamoteni z napačnim računanjem.
Potem izpopolnjujete formule, se poglabljate, pišete na tone knjig, ki se vedno bolj poglabljajo in so vedno bolj kompleksne formule, a računa ne morete izračunat.
Zakaj?
Ker ste že v štartu računali z napačnimi formulami. Celo življenje porabite, da bi izračunali nekaj kar se s temi metodami, ki so vam dali na razpolago, sploh ne da izračunat.
Ampak ker ste napisali na tone knjig in izpeljali en kup zapletenih enačb (ki so sicer popolnoma zgrešene!!!) vas ljudje častijo. "Ta pa je glava!" "koliko stvari pa ta ve, koliko je tega računal, sigurno je pameten!"
Potem se najde nekdo, ki vzame vaše zgrešene izpeljave in jih začne častit in vsiljevat drugim.
Vsi uporabljajo te zgrešene in komplicirane formule, a enačbe ne morejo rešit. in tako se zgubi tista izvorna napaka. Začetna napačna enačba, iz katere so samo še bolj zakomplicirali in izpeljevali.

Nauk zgodbe?
Iščem izvorno napako in iščem nove enačbe. Vse sem postavil pod vprašaj.
Ne verjet v nič, kar sem napisal. Podvomite v vse in iščite samo svojo resnico, ampak pazite, na kakšne enačbe se naslanjate ;)

Vaš Wolf
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #20 on: February 18, 2008, 09:12:47 PM »
Uzela te magla, ampak ko se pojaviš, razturaš.  8)
Pozdravljen spet nazaj, wolf.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #21 on: February 18, 2008, 09:15:59 PM »
Hvala Regina. Sem rabil malo časa, da se zgubljam. Ampak nisem pozabil na vas. Vsake toliko sem mal pokukal ;)
Zdaj se počasi spet spravljam v kup!
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #22 on: February 18, 2008, 10:16:34 PM »
Ma ti si pravi matematik, Lord;)
Lepo te je spet brati.... ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #23 on: February 19, 2008, 12:15:23 AM »
Me veseli, da si spet nazaj. Še dobro da nimaš kakšne naloge v hotelu, ker bi ti jo že zdavnaj kdo vzel.  No, metlo itak lahko dobiš, bo imela vsaj sobarica kaj dopusta.

Glede tvojega zgornjega posta. Mislim, da govoriš o svetovnih zarotah, ki se nad nami izvajajo vsakodnevno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #24 on: February 19, 2008, 01:48:04 AM »
Pa saj ne morem verjet, wolf. Še Neno si izbezal na svetlo.  ;D
Živio, Nena  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #25 on: February 19, 2008, 02:40:38 AM »
Hja. Sem tudi jaz opazil, da se Nena najpogosteje oglasi, ko pride Lord. Hmm. Tadva pa še nista pisala v tisto temo o dejtih uporabnikov. :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #26 on: February 19, 2008, 09:25:48 AM »
Živijo, živijo, Reginca.... :)
Saj jaz sem skoz tukaj, sam sem mal skrita...berem iz ozadja...Lord, pa kot Lord...ko spregovori, enostvano ne moreš ostati več v senci ;D

O dejtih Andres pa...ni vse za javnost :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #27 on: February 19, 2008, 10:13:46 AM »
Kakorkoli že, lepo vaju je videt.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #28 on: February 19, 2008, 12:40:29 PM »
Hvala, Regina za prijazne besede :)

Moja trenutna ugotovitev na področju tega kdo v resnici smo je čist preprosta....gledano predvsem na večni "dvoboj" moški- ženska"...zgrešeno popolnoma...smo nekoč nekdaj zamenjali vloge in ženske smo se pomožačile, češ "seveda lahko sama preživim in delam vse to kar dela moški...kaj pa rabim enga dedca, da mi pamet soli in me komandira..in blablabla.."..pa smo revčkom bogim vzele še tisti del moškosti, ki so jo imeli..kar jim niso vzele mame...in zdaj sploh ne vedo več kaj je prav in kaj narobe, kako se obnašati in kako biti moški poleg še bolj možate ženske.. :-\...In ženske smo se zgubile v boju in dokazovanju moškim kaj vse zmoremo in smo pri tem zgubile in potlačile vso svojo žensko izvorno moč in milino, ki nam je bila od Boga dana, da jo uporabimo zato, da živimo kot ženske, brez truda in trpljenja....ampak človečki smo človečki...dobili smo svobodno voljo in obrnili vse na glavo, ker vse kar nam je podarjeno je treba mal po svoje prirediti in do max. izkoristit, pa ni važno ali v prid ali v škodo;)..
in potem se vklopi še um, ki hoče vse razumeti...in ne ve, da tukaj ni kaj razumeti...edino kar je potrebno pri vsem tem sprejeti in razumeti je to, da moški in ženske smo si različni...in pika, konec debate...in da ženska moških in obratno enostavno ne moremo razumeti in niti ni namen , da bi to razumeli...vse kar rabimo je, sprejeti to dejstvo in s tem spoznanjem živeti v harmoniji, vsak v svoji izvorni vlogi.. ;)..ampak kje pa je izvor vsega in kaj sploh piše v izvorniku??!!...no, tu pa se začne delo za vsakega posmaznika....ali pa tudi ne...svobodna volja in stvar izbire...

toliko zanekrat od mene, ki mi matematika ne leži ravno najbolje..;)

Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #29 on: February 19, 2008, 12:53:34 PM »
Tudi jaz nisem bila nikoli dober matematik Nena, pa že celo življenje treniram. Zaenkrat sem še vedno pri minusih in plusih  ;D
www.sepet-sanj.com