Evo mene spet nazaj. Sem na potovanju iskanja prave moči. Tiste, ki je v nas najglobje. Kaj vse sem počel v tem obdobju in kaj vse se mi je zgodilo vam bom ob priliki povedal. Zgodba je predolga in nisem še prišel do dna. Človeška podzavest je neverjetno globoko brezno in noter smo nametali preveč smeti v toku našega življenja.
Izkopal sem toliko oblik strahu, soočil se z fobijami, lažmi, prepričanji in postavil pod vprašaj celoten sistem razmišljanja. Skratka, vsi blodimo in smo na napačni poti.
zdaj vam razložim ponovno (se mi zdi, da sem to parabolo že napisal tu... ):
Zamislite si, da je življenje matematičen problem.
Da bi ga rešili potrebujete formule. En dan, vam nekdo ponudi napačne formule. Lotite se računanja in preračunavanja ampak nikakor se vam ne izide. Potem mislite, da niste prav računali in začnete ponovno. Še bolj se poglobite a rešitve ni in ni. Ves ta čas pa vas oseba, ki vam je dala zgrešene formule, izkorišča za svoje namene in potrebe, dokler ste zamoteni z napačnim računanjem.
Potem izpopolnjujete formule, se poglabljate, pišete na tone knjig, ki se vedno bolj poglabljajo in so vedno bolj kompleksne formule, a računa ne morete izračunat.
Zakaj?
Ker ste že v štartu računali z napačnimi formulami. Celo življenje porabite, da bi izračunali nekaj kar se s temi metodami, ki so vam dali na razpolago, sploh ne da izračunat.
Ampak ker ste napisali na tone knjig in izpeljali en kup zapletenih enačb (ki so sicer popolnoma zgrešene!!!) vas ljudje častijo. "Ta pa je glava!" "koliko stvari pa ta ve, koliko je tega računal, sigurno je pameten!"
Potem se najde nekdo, ki vzame vaše zgrešene izpeljave in jih začne častit in vsiljevat drugim.
Vsi uporabljajo te zgrešene in komplicirane formule, a enačbe ne morejo rešit. in tako se zgubi tista izvorna napaka. Začetna napačna enačba, iz katere so samo še bolj zakomplicirali in izpeljevali.
Nauk zgodbe?
Iščem izvorno napako in iščem nove enačbe. Vse sem postavil pod vprašaj.
Ne verjet v nič, kar sem napisal. Podvomite v vse in iščite samo svojo resnico, ampak pazite, na kakšne enačbe se naslanjate

Vaš Wolf