Se opravičujem, ker sem iz konteksta trenutne debate, a tole želim deliti tudi z vami

Včeraj, morda že dan poprej, sem se spraševala, zakaj sem se (spet) povlekla v stare tirnice, ki preizkušeno ne peljejo nikamor, torej razmišljanje kdo je kriv in pa predvsem branje Andresovih postov o ženskah in vso njegovo jezo zapisano med vrsticami. Zakaj mi je bilo treba iz stanja iskanja nove poti (ljubezni) preiti nazaj na obrambne okope? Mi je skoraj postalo žal, da sem spet odprla temo.
In ko se človek zave, kam ga pelje tok, ga lahko spremeni, oz. mu Življenje osvetli še druge poti. In sem včeraj naletela na članek znanega Joe Vitale-a o tem kako se je srečal s Ho' o ponopono (
http://educate-yourself.org/zsl/hooponopono25jul06.shtml) in kot še nikoli doslej sem razumela, da vse izhaja iz nas. In zato imamo vsi prav, ko prepričujemo drug drugega. Vsak si ustvarja in vidi svoj svet. Če srečam moškega/žensko/situacijo, ki mi vzbuja v določeni zadevi neprijetne občutke, sem soodgovorna za njegovo/njeno stanje, ker je s prihodom v moj svet postal del mojega sveta in torej del moje odgovornosti, kot kreatorke mojega sveta. Če mi nekaj vzbuja žalost, jezo, nemir, potem moram v sebe in to čustvo nevtralizirati/poslati v luč,... in nadomestiti z ljubeznijo. In tako si čistiš in polniš z ljubeznijo svoj svet. Sem danes malo eksperimentirala v tej smeri z EFTjem in Theto, me zanima kam me bo pripeljalo

. Čutim pa neverjeten mir, kar je blagoslov že samo po sebi.
Če bo kdo poskusil, me prav zanimajo izkušnje. Kot je naslov te nitke.
Objem vsem

,
Darchi