Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 146444 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #360 on: January 24, 2008, 09:56:22 AM »
Zanimivo...nisva sicer skupaj delala je pa on delal v vtej službi pred mano in ko smo imeli obletnico sva se spoznala...
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #361 on: January 24, 2008, 10:02:19 AM »
Zanimivo...nisva sicer skupaj delala je pa on delal v vtej službi pred mano in ko smo imeli obletnico sva se spoznala...

A ti si delala v medicini? Meni se zdi, kot da je on bil že prej v zvezi in da sta imela na začetku kar nekaj zapletov, torej mogoče tudi da se je kaj dogodilo, pa sta se razšla in se ponovno našla.
Vsekakor zelo nemiren duh, tale tvoj mož. Težko je bil v miru doma ... je bil dosti odsoten?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #362 on: January 24, 2008, 10:27:01 AM »
Ja... in ko sva se spoznala se je glih ločeval...do ločitve se nisva kaj dosti videvala...

Neverjetna si kako dobro bereš tole mojo karto.

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #363 on: January 24, 2008, 10:32:53 AM »
Ja... in ko sva se spoznala se je glih ločeval...do ločitve se nisva kaj dosti videvala...

Neverjetna si kako dobro bereš tole mojo karto.

;D Potegnejo me pač nenavadni ljudje in njihove usode, tako je pač moje poslanstvo  ;D ::)
Hvala
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #364 on: January 24, 2008, 11:55:15 AM »
Tea, mislim, da sem sedaj pravi karti prilepila gor  ;)
Ja imaš prav, ker sva oba rojena ob mlaju on je strelec jaz sem dvojček...on na 18 st.strelca  jaz na 22 st. dvojčka...tako, da bo res dejansko obema skoraj hkrati delal saturn + uran kvadrat na sonce, luno pa še kaj zdarven... :-X. Pismo upam, da bova tole dobr dala skoz...
Hvala ti, da si boš vzela čas zame  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #365 on: January 24, 2008, 12:15:10 PM »
Ja imaš prav, ker sva oba rojena ob mlaju on je strelec jaz sem dvojček...on na 18 st.strelca  jaz na 22 st. dvojčka...tako, da bo res dejansko obema skoraj hkrati delal saturn + uran kvadrat na sonce, luno pa še kaj zdarven... :-X. Pismo upam, da bova tole dobr dala skoz...

Joj kako nehvaležno nalogo si mi dala.  ::) Saj veš, da ti aspekti lahko pomenijo toliko tega, vse pa je odvisno od človeka kako jih doživlja in sprejema.

Torej .... pri tvojem možu je Saturn tudi že naredil kvadrat na venero, pa še enkrat bo, najbrž ni bilo nič posebno takega, razen, da mu ni uspelo dobiti druge službe ... predvidevam...
Sama pa veš kako je bilo tisto obdobje.
Tudi Uran je že bil na 18 ... spomni se julija 2007 ... torej sta preživela

pri tebi pa gre ob kvadratih tudi podpora progresiranih planetov ... sektili ... torej kaj hujšega ne bo. Neptun pa tudi dela lepe trigončke.

Mogoče pa bodo obveznosti doma večje, mogoče se bosta učila večje odgovornosti do odnosa, ciljev, življenja, družine itd....

Tudi to je proces.

Boš pa poročala....  ;D

www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #366 on: January 24, 2008, 12:17:37 PM »
Pozdravljena Tea! ;D No, ko bos v bodocnosti imela kaj casa, mi lepo prosim poglej za 2. hiso. Upam, da me bo resnicno natalno Sonce ven resevalo. Rojstni podatki so tocni! ;D ;D ;D - hvala bogu ...

Lep pozdravcek in pa,pa :)*

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #367 on: January 24, 2008, 12:23:54 PM »

Joj kako nehvaležno nalogo si mi dala.  ::) Saj veš, da ti aspekti lahko pomenijo toliko tega, vse pa je odvisno od človeka kako jih doživlja in sprejema.

Torej .... pri tvojem možu je Saturn tudi že naredil kvadrat na venero, pa še enkrat bo, najbrž ni bilo nič posebno takega, razen, da mu ni uspelo dobiti druge službe ... predvidevam...

pri tebi pa gre ob kvadratih tudi podpora progresiranih planetov ... sektili ... torej kaj hujšega ne bo. Neptun pa tudi dela lepe trigončke.

Mogoče pa bodo obveznosti doma večje, mogoče se bosta učila večje odgovornosti do odnosa, ciljev, življenja, družine itd....

Tudi to je proces.

Boš pa poročala....  ;D

Zlata si Tea, hvala res, me res malo skrbi, sem pa sama videla, da je tudi neptum tam in dela trigon :)
Ja res ni bilo nič posebnega kar se venere tiče in seveda kvadrata saturna...kot si omenila...službe ni dobil...in jo še kar išče...je zelo nezadovoljen tukaj kjer je...

Tea, ali bi lahko teli vsi kvadrati in ostalo pomenilo tudi družino...se pravi kakšnega dojenčka  ;D ::), meni gre v progresijah tudi luna v raka...in skozi IC...nekaj novega v dom  ::) ???...in stem večje odgovornosti...

Ja pa še nekaj sem opazila...meni v progresijah mars menja znamenje...gre v tehtnico...tam je mars v izgonu...kaj to pomeni??

Hvala še enkrat  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #368 on: January 24, 2008, 12:54:58 PM »

Tudi to je proces.

Boš pa poročala....  ;D

Zlata si Tea, hvala res, me res malo skrbi, sem pa sama videla, da je tudi neptum tam in dela trigon :)
Ja res ni bilo nič posebnega kar se venere tiče in seveda kvadrata saturna...kot si omenila...službe ni dobil...in jo še kar išče...je zelo nezadovoljen tukaj kjer je...

Tea, ali bi lahko teli vsi kvadrati in ostalo pomenilo tudi družino...se pravi kakšnega dojenčka  ;D ::), meni gre v progresijah tudi luna v raka...in skozi IC...nekaj novega v dom  ::) ???...in stem večje odgovornosti...

Ja pa še nekaj sem opazila...meni v progresijah mars menja znamenje...gre v tehtnico...tam je mars v izgonu...kaj to pomeni??

Hvala še enkrat  :-*

Lahko bi šlo za povečanje družine, ob tem pa bi vidva res občutila večjo skrb.

Mars v tehtnici je res v izgonu. To pomeni, da se ne počuti tam dobro. Če logično pomisliš tudi ugotoviš zakaj.
Mars - ogenj, delovanje, borba, potegovanje ..... itd.
Tehtnica - tehtanje, omahovanje, diplomacije, ja in ne .... neodločenost .....

torej  ;)
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #369 on: January 24, 2008, 01:02:01 PM »
...ali lahko temu rečemo tudi...da se moj partner ne bo počutil prav dobro?? ( v moji karti mars predstavlja moškega??) ali bi bilo lahko to kaj drugega??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #370 on: January 24, 2008, 01:03:55 PM »
Pozdravljena Tea! ;D No, ko bos v bodocnosti imela kaj casa, mi lepo prosim poglej za 2. hiso. Upam, da me bo resnicno natalno Sonce ven resevalo. Rojstni podatki so tocni! ;D ;D ;D - hvala bogu ...

Lep pozdravcek in pa,pa :)*

Ja kaj naj ti še napišem Patrik. Če so podatki točni, potem bo Sonce prevladalo. Itak ... ;D
Sonce pa imaš dobro postavljeno  :D
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #371 on: January 24, 2008, 01:05:11 PM »
pa še tole bi vprašala, bi rekla, da je moj stelij bolj v 4. hiši ali to jemljemo že v 5. hiši?? Tuidi venero sklepamo za v 4. hiši, čeprav je že čisto na koncu??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #372 on: January 24, 2008, 01:07:06 PM »
...ali lahko temu rečemo tudi...da se moj partner ne bo počutil prav dobro?? ( v moji karti mars predstavlja moškega??) ali bi bilo lahko to kaj drugega??

Tudi to, vendar boš v glavnem ti občutila spremembo. Gre za tvojega Marsa, torej tvoj način, kako se poteguješ za določeno stvar, ki jo v življenju želiš. Seveda posledično boš želela ob sebi tudi moškega, ki se bo obnašal kot tvoj "novi" mars. Torej to bo ena tvoja notranja /progresije/ dodatna komponenta v razumevanju tvojega novega pristopa k novim korakom itd. /mars/.

Če povzamem: postala boš nekoliko bolj diplomatska, s tem pa tudi nekoliko bolj neodločna.... vsekakor pa te bo iritiralo vsakršno neravnovesje /mars v tehtnici/....
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #373 on: January 24, 2008, 01:12:38 PM »
pa še tole bi vprašala, bi rekla, da je moj stelij bolj v 4. hiši ali to jemljemo že v 5. hiši?? Tuidi venero sklepamo za v 4. hiši, čeprav je že čisto na koncu??

najprej v 4. potem poškiliš tudi v 5

čeprav je kazimi luna in sonce ena izredno postavitev. Dvojno moč prinaša in to je tudi najbolj egzakten aspekt tvoje karte v petšestinu na Urana ...... ki potrjuje tvojo zračnost /vodnar,dvojček/
Venera je malo drugačen primer, še posebno ker je retrogradna. Mogoče bi ti prav prišla kakšna karmična astrološka literatura ...

Torej je ta stelij potrebno obravnavati nekoliko ločeno, čeprav ni dosti razlike v stopinjah in prav zato je ta venera tudi nekoliko ožgana od Sonca ...

www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #374 on: January 24, 2008, 01:14:27 PM »

emmmm.... ::) name pa si pozabila, Tea :'( ??? ::) Sonck ti je vsec, a ne!? ;D