V glavnem, sem zelo vesela, da imamo se enega izplacevalca. Tako imamo vsaj izbiro, kaksen stil izplacevanja nam bolj ustreza
Pa se Andres deluje nekam izcrpano - najprej je krozila fotografija, da se je zelo postaral in komaj kaj vidi. Potem pa je v potrditev tej fotki SAM prilimal se eno, na kateri je jasno videti, da ne zmore vec in ze uvaja naslednika 
Kdaj zacnemo z barvanjem jajckov? Pred ali po izplacilu place, ker moram imeti neko zagotovilo, da se placa dejansko izplacuje 
Izčrpanosti ni Apemaya. So le druge obveznosti, kot letanje k sosedom v dom za upokojence, kjer kot vemo ne nudijo samo fantastične kave.
Podmladek mora biti, zato tudi uvajanje novega portirja. Službo bo bržkone lahko nastopil, ko se dovolj dobro slovensko nauči pisati.
Sem pa tudi vesel, da ti drugačno kot standardno izplačilo ustreza. Verjemi, da nisi edina, sicer bi bil v tem hotelu samo portir.
Nekoliko sem tudi razočaran, ker se naš erotični maser ne pojavlja kaj dosti. Svoje delo bi lahko uskladil z izplačilom.
Andres