Author Topic: sanje  (Read 78707 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zoranp

• Trenutno v uvajanju
  • *
sanje
« on: March 19, 2009, 07:22:26 PM »
Pozdravljeni.Včasih imam tako rekoč vidovite sanje.Vidim stvari in dogodke ki se potem zgodijo.Ali mi lahko kdo pomga bolj razviti.Nekateri astrologi pravijo da je to v meni ampak ne pride dokončno ven ker sem preveč časa živel v negativnem okolju.

Pravijo da sem se tudi letos kot ponovno rodil namreč kot da mi je dana še ena možnost.

Če mi to kdo lahko potrdi bom zelo hvaležen

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: sanje
« Reply #1 on: March 19, 2009, 07:40:16 PM »
Pozdravljeni.Včasih imam tako rekoč vidovite sanje.Vidim stvari in dogodke ki se potem zgodijo.Ali mi lahko kdo pomga bolj razviti.Nekateri astrologi pravijo da je to v meni ampak ne pride dokončno ven ker sem preveč časa živel v negativnem okolju.

Pravijo da sem se tudi letos kot ponovno rodil namreč kot da mi je dana še ena možnost.

Če mi to kdo lahko potrdi bom zelo hvaležen

Živjo

In na podlagi česa naj ti potrdimo?

Seveda pa se empatični čuti dajo razviti. Ena izmed možnosti je tudi Theta ... ki je prisotna v sosednjih sobanah na našem forumu

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: June 24, 2010, 10:57:37 AM »
Sama s sanjami niti nimam izkušenj. Vem pa določene stvari že vnaprej.
Mož sanja in mi pove svoje sanje. In te sanje se večkrat uresničijo in tudi na tak način, kot jih je sanjal. Pravijo, da to ni nič takega, ampak se moraš s tem sprijazniti. To pa zahteva čas....

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #3 on: June 28, 2010, 12:11:43 PM »
celo noč sem sanjala ( prijetne ) sanje, kako dežuje ....

berem Reginco :

Dež je povezan z vodo, zato lahko v vaše čustveno življenje prinaša osvežitev in resnico. V prijetnih sanjah obeta rast, napredek in izboljšanje, ali oznanja čas, ko že lahko utrgate sadove svojega duhovnega dela in ljubezni. Sanje so lahko nasprotnega pomena, ko vas dež preseneti in z grenkim priokusom ugotovite, da so bila vsa vaša prizadevanja zaman in nimate več upanja.  Glej še   nevihta.

ni slabo ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #4 on: June 28, 2010, 01:15:32 PM »
Uf tudi jaz sanjala zjutraj, ko sem zaspala nazaj. Da sem bila na maturi (verjetno povezano z jutrišnjim izpitom) in da se je profesor, ki mi je prvi postavil vprašanje, tako sklonil nadme, da me je čisto ukleščil. Zelo neprijetno. Upam, da se ne bom tako počutila jutri. Imel je majico brez rokavov in bil tetoviran, slik se ne spomnem. Dvakrat sem ga lepo prosila, da se umakne, tretjič pa odločno vstala in se uprla, pa gledala ostale člane komisije, kako da nič ne ukrenejo, čeprav tudi njim po moje ni bilo prav...Pa kr neki še, a sem žal pozabila :).

Pri Reginci žal nisem našla ne izpit, ne test, ne preizkus, črke M (kot matura) pa nisem mogla odpret. Od simbolov sem našla edino:

učitelj-ica je podoba avtoritete, ki je oblikovala vaše življenje v slabem in dobrem. V sanjah lahko predstavlja katero koli osebo iz vašega življenja, ki vas vodi ali kaznuje.  So to starši, partner ali šef v službi? Morda vam sanje ponujajo nasvet, ki bi mu morali prisluhniti.

Hmmm. Me nekdo, ki oblikuje moje življenje, utesnjuje ... ???  Je pa dobro, da sem se postavila proti  ;D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: June 28, 2010, 01:39:43 PM »
Rena,

ni mature pod M. Meni je odprlo.

Sem pa ravno dva dneva nazaj sanjala, da mi je nekdo prilepil poljub. Bila popolnoma šokirana.  :o

evo še pomen poljuba:

Ker je poljub simbol vdanosti in ljubezni, ni vseeno, s kom se v sanjah poljubite. Gre za prepovedan in ukraden poljub ali za poljub iz spoštovanja? Ko so s poljubom povezana pozitivna čustva, razmislite, zakaj vas ta oseba tako močno privlači.
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #6 on: June 29, 2010, 11:41:54 AM »
Evo dež za Tajo

Bom probal najt kaj zate še Rena, sem zdaj v gužvi.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #7 on: June 29, 2010, 06:20:41 PM »
oooo hvala Bojan...lepo od tebe  :-*

simbol rodovitnosti...všeč mi je bilo, ko sem prebrala, da pravijo islamski ezoteristi, da z vsako kapljo dežja Bog pošilja angela in da dež združuje simboliko ognja ( blisk ) in vode¸in je otrok oblakov in nevihte ter pomeni duhovno in materialno rodovitnost  ;)

lepo  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #8 on: June 30, 2010, 07:16:59 AM »
Hvala, da si pokukala pod M, Saša. In hvala tudi tebi Bojan. Sanje so res zanimiva stvar in je kar en izziv razložit jih.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: June 30, 2010, 08:13:09 AM »
Jaz pa ne vem če nisem sanjala, da sem danes nekoga ubila, ampak ne vem koga  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #10 on: June 30, 2010, 08:14:10 AM »
Jaz pa ne vem če nisem sanjala, da sem danes nekoga ubila, ampak ne vem koga  ???

pokončala si faks  ;)  :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: June 30, 2010, 08:20:29 AM »
haha, taja, ta je res dobra  ;D :D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: June 30, 2010, 08:35:01 AM »

pokončala si faks  ;)  :D

Mogoče pa res  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #13 on: June 30, 2010, 10:20:10 AM »
Uf tudi jaz sanjala zjutraj, ko sem zaspala nazaj. Da sem bila na maturi (verjetno povezano z jutrišnjim izpitom) in da se je profesor, ki mi je prvi postavil vprašanje, tako sklonil nadme, da me je čisto ukleščil. Zelo neprijetno. Upam, da se ne bom tako počutila jutri. Imel je majico brez rokavov in bil tetoviran, slik se ne spomnem. Dvakrat sem ga lepo prosila, da se umakne, tretjič pa odločno vstala in se uprla, pa gledala ostale člane komisije, kako da nič ne ukrenejo, čeprav tudi njim po moje ni bilo prav...Pa kr neki še, a sem žal pozabila :).

Pri Reginci žal nisem našla ne izpit, ne test, ne preizkus, črke M (kot matura) pa nisem mogla odpret. Od simbolov sem našla edino:

učitelj-ica je podoba avtoritete, ki je oblikovala vaše življenje v slabem in dobrem. V sanjah lahko predstavlja katero koli osebo iz vašega življenja, ki vas vodi ali kaznuje.  So to starši, partner ali šef v službi? Morda vam sanje ponujajo nasvet, ki bi mu morali prisluhniti.

Hmmm. Me nekdo, ki oblikuje moje življenje, utesnjuje ... ???  Je pa dobro, da sem se postavila proti  ;D

Si kar dobro sama že analizirala.

Poglej kakšen lik si ustvarila, ki te je utesnjeval. A si kdaj videla potetoviranega učitlja z majico brez rokavov? To ti je klasična slika nekega barskega pretepača, tista stereotipna. Nekoga, ki ustrahuje že s svojo prezenco.
Izgleda, da si ga postavila v to že sicer stresno situacijo z namenom, da to še intenzivira.

A kot sama praviš, si se postavila v bran. In to ti je lahko motivacija in opora, ko se znajdeš v kaki podobni situaciji v realnem življenju.
Ko pritiska nate avtoriteta.

Zdaj bi lahko šli brskat kaj točno je to, ali je to nekaj kar je trenutno pristono v tvojem življenju... ampak po moje to ni potrebno, važno je to, da si pokazala sposobnosti za soočanje s tem.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #14 on: June 30, 2010, 10:45:11 AM »
Ja, hehe. Slika učitelja je bila tipična, kot iz kakšnega filma, kjer ala barski pretepač skuša napast Chuka Norrisa   :D. Glavno, da sem se mu uprla :o. Hvala za pomoč pri razmišljanju Bojan.