Uf tudi jaz sanjala zjutraj, ko sem zaspala nazaj. Da sem bila na maturi (verjetno povezano z jutrišnjim izpitom) in da se je profesor, ki mi je prvi postavil vprašanje, tako sklonil nadme, da me je čisto ukleščil. Zelo neprijetno. Upam, da se ne bom tako počutila jutri. Imel je majico brez rokavov in bil tetoviran, slik se ne spomnem. Dvakrat sem ga lepo prosila, da se umakne, tretjič pa odločno vstala in se uprla, pa gledala ostale člane komisije, kako da nič ne ukrenejo, čeprav tudi njim po moje ni bilo prav...Pa kr neki še, a sem žal pozabila

.
Pri Reginci žal nisem našla ne izpit, ne test, ne preizkus, črke M (kot matura) pa nisem mogla odpret. Od simbolov sem našla edino:
učitelj-ica je podoba avtoritete, ki je oblikovala vaše življenje v slabem in dobrem. V sanjah lahko predstavlja katero koli osebo iz vašega življenja, ki vas vodi ali kaznuje. So to starši, partner ali šef v službi? Morda vam sanje ponujajo nasvet, ki bi mu morali prisluhniti.
Hmmm. Me nekdo, ki oblikuje moje življenje, utesnjuje ... ??? Je pa dobro, da sem se postavila proti