Pozdrav vsem 
zelo bom vesela če mi bo kdo pojasnil moje sanje, ki so se mi zgoidle prejšnji teden, ko sva bila s sinom v Tuniziji, in sicer sem prvo noč sanjala o kačah, bile so mrtve na enemu kupu poleg neke jame, narejene iz zemlje, šla sem poleg kupa mrtvih kač pogledat kaj je v jami, bila je prazna, full mi je dobr to, da me ni bilo strah, ker se jih v živo full bojim. Drugi večer sem sanjala o popolnoma čistem belem snegu, zjutraj smo se zbudili v belo, neverjetno
v kopalkah na sneg in nič me ni zeblo, bila sem vesela, radostna
Kaj bi to pomenilo kače in sneg v sanjah, dejansko pa v Tuniziji 
Lepa hvala za vsak odgovor 
Hmmm. Sem malo "šnofala" pri Reginci, pa še v Veliki stari sanjski knjigi. V sanjski knjigi nič pametnega, ker nobena kača ni bila mrtva, samo žive

. Ampak, če skušam primerjat z Reginino razlago, kar pa je itak težko, ker ona zna povezat s toliko podrobnostmi...
A nekako razumem, da kače pomenijo, da se moramo soočiti z nekimi razdiralnimi silami, ki so v nas ali prihajajo od drugih ljudi in opozarjajo na nek zakoreninjen problem, na nekaj, kar je vstopilo v naše življenje. In, ker so bile mrtve, bodisi, da je bila slutnja nečesa, kar je pretilo, zatrta, ali da so bila razdiralna čustva v nas zatajena, potlačena. Če to združim še z razlago snega: prikrije nevšečnosti, ali pomeni ohlajena čustva in prazne obljube. Je podobno, kajne? Torej zatajeno, bodisi tvoja razdiralna čustva ali zatrta intuicija ob slutnji slabega dejanja nekoga drugega. To, da te ni bilo strah, pa pomeni, da si problem že premagala.
Da pa je bilo to v Tuniziji, je pa morda napetost pred potovanjem, vznemirjenost ob prihodu v nov kraj, skratka, razburkana čustva...
Poskusila sem ...