Author Topic: sanje  (Read 78689 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sonce1

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: sanje
« Reply #15 on: June 30, 2010, 09:59:48 PM »
Pozdrav vsem  :)

zelo bom vesela če mi bo kdo pojasnil moje sanje, ki so se mi zgoidle prejšnji teden, ko sva bila s sinom v Tuniziji, in sicer sem prvo noč sanjala o kačah, bile so mrtve na enemu kupu poleg neke jame, narejene iz zemlje, šla sem poleg kupa mrtvih kač pogledat kaj je v jami, bila je prazna, full mi je dobr to, da me ni bilo strah, ker se jih v živo full bojim. Drugi večer sem sanjala o popolnoma čistem belem snegu, zjutraj smo se zbudili v belo, neverjetno  :o  v kopalkah na sneg in nič me ni zeblo, bila sem vesela, radostna  :D Kaj bi to pomenilo kače in sneg v sanjah, dejansko pa v Tuniziji  ;D

Lepa hvala za vsak odgovor  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #16 on: July 01, 2010, 10:58:15 PM »
Pozdrav vsem  :)

zelo bom vesela če mi bo kdo pojasnil moje sanje, ki so se mi zgoidle prejšnji teden, ko sva bila s sinom v Tuniziji, in sicer sem prvo noč sanjala o kačah, bile so mrtve na enemu kupu poleg neke jame, narejene iz zemlje, šla sem poleg kupa mrtvih kač pogledat kaj je v jami, bila je prazna, full mi je dobr to, da me ni bilo strah, ker se jih v živo full bojim. Drugi večer sem sanjala o popolnoma čistem belem snegu, zjutraj smo se zbudili v belo, neverjetno  :o  v kopalkah na sneg in nič me ni zeblo, bila sem vesela, radostna  :D Kaj bi to pomenilo kače in sneg v sanjah, dejansko pa v Tuniziji  ;D

Lepa hvala za vsak odgovor  ;)

Hmmm. Sem malo "šnofala" pri Reginci, pa še v Veliki stari sanjski knjigi. V sanjski knjigi nič pametnega, ker nobena kača ni bila mrtva, samo žive  :D. Ampak, če skušam primerjat z Reginino razlago, kar pa je itak težko, ker ona zna povezat s toliko podrobnostmi...

A nekako razumem, da kače pomenijo, da se moramo soočiti z nekimi razdiralnimi silami, ki so v nas ali prihajajo od drugih ljudi in opozarjajo na nek zakoreninjen problem, na nekaj, kar je vstopilo v naše življenje. In, ker so bile mrtve, bodisi, da je bila slutnja nečesa, kar je pretilo, zatrta, ali da so bila razdiralna čustva v nas zatajena, potlačena. Če to združim še z razlago snega: prikrije nevšečnosti, ali pomeni ohlajena čustva in prazne obljube. Je podobno, kajne? Torej zatajeno, bodisi tvoja razdiralna čustva ali zatrta intuicija ob slutnji slabega dejanja nekoga drugega. To, da te ni bilo strah, pa pomeni, da si problem že premagala.

Da pa je bilo to v Tuniziji, je pa morda napetost pred potovanjem, vznemirjenost ob prihodu v nov kraj, skratka, razburkana čustva...

Poskusila sem ...

Offline Sonce1

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #17 on: July 02, 2010, 12:28:55 AM »
Hvala ti  :)  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #18 on: July 02, 2010, 08:02:30 AM »
Že dva tedna skoraj vsak dan sanjam kolegico iz osnovne šole, s katero sva bili ves čas skupaj. Saj živi zelo blizu mene, ampak nisva v stikih. Mogoče to pomeni, da bi jo morala kontaktirati ...  ???
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #19 on: July 02, 2010, 08:05:29 AM »
Že dva tedna skoraj vsak dan sanjam kolegico iz osnovne šole, s katero sva bili ves čas skupaj. Saj živi zelo blizu mene, ampak nisva v stikih. Mogoče to pomeni, da bi jo morala kontaktirati ...  ???

jaz sem tudi enkrat sanjala kolega, s katerim dolgo nisem govorila, in sem mu potem poslala sms. rezultat na koncu je bil, da sva po telefonu klepetala več kot eno uro. hujš k dve babi  :D

ženska, definitivno jo pokliči.

:-*
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #20 on: July 02, 2010, 09:53:20 AM »

hm... načeloma jaz ne gledam na sanje kot na nekaj kar se jemlje dobesedno oz. kar ima neko preroško kvaliteto, ampak pokliči jo, zakaj pa ne.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: July 02, 2010, 09:58:58 AM »
joj, jaz sem pa danes sanjala take čudne sanje. sem včeraj šla gledat eclipse in sem seveda tako navdušena nad edwardom da ga še ponoči sanjam  :D
9ZK 674

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #22 on: July 08, 2010, 12:21:45 AM »
Uf..jst sm mela pa na dopustu ene grozne sanje, da smo bli na enem gradu in je tamal hodu po robu "trdnjave" in ko z mojim ugotovila, sva hotla na tih nacin skocit do njega in ga zagrabit, on pa v igri kao se lovimo, je hotel uit in je padel dol in se raztrescil..aaaaaaa..sem se kr zbudila..

Verjetno morm mal spustit vso to materinsko skrb in mal razklenit objem okol tamalga  ::) Kaj vi mislite?

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #23 on: July 08, 2010, 08:10:29 AM »
Uf..jst sm mela pa na dopustu ene grozne sanje, da smo bli na enem gradu in je tamal hodu po robu "trdnjave" in ko z mojim ugotovila, sva hotla na tih nacin skocit do njega in ga zagrabit, on pa v igri kao se lovimo, je hotel uit in je padel dol in se raztrescil..aaaaaaa..sem se kr zbudila..

Verjetno morm mal spustit vso to materinsko skrb in mal razklenit objem okol tamalga  ::) Kaj vi mislite?

Se strinjam ang: :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #24 on: July 08, 2010, 12:24:54 PM »

Jep, jep. ;D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline ribica

• Novinec
  • *
jasnovidne sanje
« Reply #25 on: September 21, 2010, 10:12:41 AM »
Zasledila sem naslednje: Jasnovidnost je naraven dar, s pomočjo katerega jasnovidec prejema sporočila višjih energij v obliki vizij, ki simbolično ponazarjajo pomembne podatke o življenju osebe, s katero dela. Teh sporočil pa ne prejema vedno v obliki vizije, ampak tudi na druge načine: npr. jasen občutek, jasno vedenje, ki presega nivo razumskega mišljenja ali jasno misel glede situacije klienta.

Kaj menite o tem?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
Re: jasnovidne sanje
« Reply #26 on: September 21, 2010, 10:23:00 AM »
Zasledila sem naslednje: Jasnovidnost je naraven dar, s pomočjo katerega jasnovidec prejema sporočila višjih energij v obliki vizij, ki simbolično ponazarjajo pomembne podatke o življenju osebe, s katero dela. Teh sporočil pa ne prejema vedno v obliki vizije, ampak tudi na druge načine: npr. jasen občutek, jasno vedenje, ki presega nivo razumskega mišljenja ali jasno misel glede situacije klienta.

Kaj menite o tem?

Vsi smo sposobni sprejemati taka sporočila, le odprti moramo biti zanja.
9ZK 656

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #27 on: September 21, 2010, 10:32:17 AM »

Kaj menite o tem?

In na kakšen način? Kaj narediš?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: September 21, 2010, 11:09:37 AM »

Kaj menite o tem?

In na kakšen način? Kaj narediš?

Samo bodi pripravljena sprejeti in se ne boj. Prosi za sporočila in jasnovidne sanje.
9ZK 656

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #29 on: September 21, 2010, 01:47:29 PM »
Ja, verjetno se lahko pripravimo do tega, da bomo zaznavali (nekaj kar dojamemo kot) signale.
Ampak to se nam lahko le zdi, ker se v to smer streniramo - avtogeni trening, lahko nam podzavest v sanjah reflktira to, ker se čez dan s tem veliko ukvarjamo s tem, potem pa imamo tukaj še avtosugetijo...

Tisti se naj ukvarjao s tem, ki imajo že od nekdaj jasne signale, da imajo takšne sposobnosti. Brez da bi to kaj trenirali.
Tako ko ni vsak za avtomehanika in tajsko maserko, tudi ni vsak za jasnovidca... si lahko opečeš prste.  ;)