No, da vidim, če smo se kaj naučili skozi tole pisanje. Še jaz zastavim eno vprašanje, pa upam, da bo kakšen odgovor.
Za silvestrovo me zanima. Kako se bom imela, bom v družbi, s kolikimi ljudmi, bom plesala, poslušala glasbo, ali dobro jedla ... mmm /tatarski biftek mi ne uide/ ...
Karte pa so:
smrt
iznenadna sreča
izguba
hiša
božje oko /stalnost/
Rekla bi takole: Nič ne bo več kot je bilo prej. Nek način oz. neka ustaljenost glede praznovanja je končana. Praznovanje se bo odvijalo v nekem stabilnem okolju, kjer se boš počutila varno in sigurno, vendar bo v duši neka žalost, spomin na nekaj kar je še živo.
Tea, a boš pokomentirala kaj zgoraj napisano 
Vsekakor sem praznovala po dolgih letih v družbi, torej je res, da neka ustaljenost je odšla.
Okolje je bilo res prijetno. Najeli smo gostilno, kjer smo bili sami. Torej družba 40 ljudi, z svojo glasbo in nekakor zaključenim razpoloženjem.
Žalost? - Mogoče le to, da sem praznovala z virozo, ki sem ji dodala stanje na mrazu v silvestrski opravi ..... rakete je bilo treba gledat in opolnoči smo imeli šampanjc kar pod nebom.

Nekaj posebnega je bilo tole novo leto.
Glede mojih kart pa ..... ja sem pričakovala da z novim letom ne bom obrnila samo list v knjigi, pač pa odprla novo knjigo.
To sta napovedali tudi obe karmični karti, ki sta obkrožali vse ostale: torej karta smrti in karta božjega očesa.
Karta božjega očesa napoveduje ponavadi obdobje 9h mesecev nazaj. Takrat se je zgodilo nekaj, kar bo v naslednjem letu močno vplivalo na sam potek mojega življenja.... ostale karte so zgovorne.
Torej karta božjega očesa govori o letu nazaj, ne o tistem naprej in ne o tistem sedaj.
Ta karta govori tudi o tem, da se po njej ne vleče nobene druge karte. Torej se usoda že zapisana ...... naj o njej ne sprašujem, ker že teče in je posledica tistega kar je bilo.
No, na kratko ... lahko pa še kakšno rečemo.