Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329433 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #345 on: September 03, 2010, 09:01:05 AM »
Mlada črno bela mačka se mi je večkrat polulala na posteljo, tako da je nastala luknja.

Pomen?

mačka-tvoje nezavedno,tvoje lastnosti
lulati-potreba po sprostitvi svojih življenjskih sil
postelja-mir, zatočišče

sedaj pa sam razmisli in poveži kaj tebi predstavljajo ti simboli.

vir:šepet sanj
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #346 on: September 03, 2010, 09:37:27 AM »
Mlada črno bela mačka se mi je večkrat polulala na posteljo, tako da je nastala luknja.

Pomen?

Na veterino z njo takoj. Če mačke lulajo izven wc-ja gre ponavadi za urinarni infekt ali kanme oziroma pesek.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #347 on: September 03, 2010, 10:33:19 AM »
Ne bi pisal, če bi se mi take stvari redno dogajale. Ker se mi le enkrat na par let, mi zato bolj pritegne pozornost:

Stal sem pod nečim, kar je najprej izgledalo kot most, ampak širše in precej visoko. V glavnem betonska zgradba neke vrste. Siva. Debela. Izredno trdno, bi si človek mislil. "Tole mora stat. Poglejmo, če res..." naslonim roko na steber in dvakrat sunem. Nepričakovano se steber zamaje in nosilec zgoraj poči. Takoj zatem se začne krušit. Najprej po malem. Pesek in koščki. "Na-a, tule pa ne bo dobro stat..." se obrnem in zbežim ven. Za mano se podirajo stebri in lomijo nosilci. Bilo je nekaj ljudi, ki so se razbežali na vse strani. Nobenega nisem poznal. Pravzaprav so bili le nerazločne meglene pojavice. Nekje od znotraj se pojavi rumeno polkrožno stopnišče, ki ga je udarec padajočih ruševin katapultiral ven. Ampak ne naravnost, temveč v nekakšni čudni cikcak smeri. Na koncu je ostal le oblak prahu.

Ko sem bil "na varnem" sem se zbudil. Ne čisto, ampak ravno dovolj, da sem slišal, kako je stenska ura spodaj začela zvonit. Štiri zjutraj je bilo. Potem sem se obrnil in zaspal naprej.

« Last Edit: September 03, 2010, 10:40:22 AM by Jernej »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #348 on: September 03, 2010, 10:35:18 AM »

Pomen?

Na veterino z njo takoj. Če mačke lulajo izven wc-ja gre ponavadi za urinarni infekt ali kanme oziroma pesek.

Sori Tejka, samo temule se moram narežat. Bojan je tole sanjal, ni bila PRAVA mačka  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #349 on: September 03, 2010, 10:45:02 AM »

Pomen?

Sori Tejka, samo temule se moram narežat. Bojan je tole sanjal, ni bila PRAVA mačka  :D

Đizs, sej se vidi, da sem že čisto zmešana ;D. Itak, ko preberem, da mačka lula takoj pomislim na urinarni infekt, pesek in bolečine, ki jih uboga žival trpi, sploh ne vidim, da sem pisala v razlago sanj... ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #350 on: September 03, 2010, 04:17:52 PM »

Pomen?

postelja-mir, zatočišče

Mačka v sanjah predstavlja neodvisnega duha, žensko, intuicijo in kreativnost. Lahko pomeni tudi smolo in nesrečo. Velike mačke pomenijo odrasli del osebe, male pa otroški.
Postelja je zelo cenjen simbol. V postelji spimo, se spočijemo, regeneriramo, uživamo spolnost. Predstavlja most med zavestjo in podzavestjo.
Urin je simbol zatrtih ali zanikanih čustev.
Luknja predstavlja praznino, črna luknja pa prehod v neznano oz. podzavest. Povezana je s strahom pred situacijo brez dna.

Kaj pomaga?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #351 on: September 03, 2010, 05:08:10 PM »
Opažam, da je Jernej nadomestil Regino, ki jo že skoraj leto dni več pri nas.   Torej bodo sanjski deli Spletnega simbola zopet aktivni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #352 on: September 03, 2010, 08:55:26 PM »
V gozdu sem nabirala ogromne gobe! Ampak res velike jurčke! Pa takoo lepi so bili!

Gobe, ki rastejo na prostem, v vlažnem gozdu, lahko predstavljajo kreativne ideje, ki so rešitev za potencialno nevarno situacijo, ki te teži.
Možno pa je, da opozarjajo na nespametno odločitev ali nezdravo željo, ki se pojavlja. Stvari, ki so se na hitro pojavile, lahko tudi na hitro izginejo.

PS. Andres, dokler bom kaj našel :) In dokler me :Me v :dv ne potegne spet v kaj drugega, bolj zanimivega ;D Edino to bi želel, da mi napišete nazaj, če najdete kaj smisla v odgovorih.
« Last Edit: September 03, 2010, 09:02:14 PM by Jernej »

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #353 on: September 04, 2010, 09:08:57 AM »
V gozdu sem nabirala ogromne gobe! Ampak res velike jurčke! Pa takoo lepi so bili!

Gobe, ki rastejo na prostem, v vlažnem gozdu, lahko predstavljajo kreativne ideje, ki so rešitev za potencialno nevarno situacijo, ki te teži.
Možno pa je, da opozarjajo na nespametno odločitev ali nezdravo željo, ki se pojavlja. Stvari, ki so se na hitro pojavile, lahko tudi na hitro izginejo.

PS. Andres, dokler bom kaj našel :) In dokler me :Me v :dv ne potegne spet v kaj drugega, bolj zanimivega ;D Edino to bi želel, da mi napišete nazaj, če najdete kaj smisla v odgovorih.
Jernej, najlepša hvala! Možno bi bilo kar oboje! Kreativne ideje bodo več kot potrebne v novi službi, nespametnih odločitev je moje življenje vedno polno :P Marsikaj je na hitro prišlo zadnje čase...upam, da tisto, kar imam rada in kar potrebujem res ne bo hitro šlo. Ampak občutek pri nabiranju tistih gob je bil pa odličen (glede na to, da v resnici nikoli ne najdem pametne gobe  :D )

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #354 on: September 04, 2010, 10:13:43 AM »
Pismo....dons sem pa sanjala da je mama umrla.....

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #355 on: September 04, 2010, 10:52:17 AM »

Sanje o smrti se le redkokdaj nanašajo na dejansko umiranje. V simboličnem smislu predstavljajo zaključek nekega cikla. Transformacijo. Se je karkoli v odnosu do matere ali materinstva spremenilo oz. kaže na to, da se bo spremenilo? Obstaja kakšna želja po večji samostojnosti? Prihaja do zatiranja instinktov?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #356 on: September 04, 2010, 10:59:12 AM »

Stari ljudje so vedno govorili, da če sanjaš živega človeka, da je umrl, " si mu še podaljšal življenje".  ;)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #357 on: September 04, 2010, 11:55:15 AM »

Pomen?

postelja-mir, zatočišče

Mačka v sanjah predstavlja neodvisnega duha, žensko, intuicijo in kreativnost. Lahko pomeni tudi smolo in nesrečo. Velike mačke pomenijo odrasli del osebe, male pa otroški.
Postelja je zelo cenjen simbol. V postelji spimo, se spočijemo, regeneriramo, uživamo spolnost. Predstavlja most med zavestjo in podzavestjo.
Urin je simbol zatrtih ali zanikanih čustev.
Luknja predstavlja praznino, črna luknja pa prehod v neznano oz. podzavest. Povezana je s strahom pred situacijo brez dna.

Kaj pomaga?

Kaj pa vem.
Res ne vem... a hvala za trud.

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #358 on: September 05, 2010, 02:36:33 AM »

Stari ljudje so vedno govorili, da če sanjaš živega človeka, da je umrl, " si mu še podaljšal življenje".  ;)

hehe to mi je isto mama rekla zjutri ko sem ji povedala....pa sama je začela s sanjami, da je sanjala da sem v dnevni ene omare pospravla, če jih bom, pa sem rekla jst sem pa sanjala d si ti umrla, pa mi je povedala da to pomen da bo dolgo živela :)

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #359 on: September 05, 2010, 02:37:42 AM »

Sanje o smrti se le redkokdaj nanašajo na dejansko umiranje. V simboličnem smislu predstavljajo zaključek nekega cikla. Transformacijo. Se je karkoli v odnosu do matere ali materinstva spremenilo oz. kaže na to, da se bo spremenilo? Obstaja kakšna želja po večji samostojnosti? Prihaja do zatiranja instinktov?

hm hm, ja precej stvari zatrem pa potisnem kam daleč....