Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329408 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #600 on: April 08, 2012, 06:45:20 PM »
mene pa folk non stop sanja, da sem noseča :) ...kar nisem :) Sam kaj bi pa potem to lahko pomenilo? :D

Rena lahko še zame?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #601 on: April 08, 2012, 06:50:22 PM »
mene pa folk non stop sanja, da sem noseča :) ...kar nisem :) Sam kaj bi pa potem to lahko pomenilo? :D

Rena lahko še zame?

Oj. Se je meni sanjalo, kot da ti je nekdo na tole že odgovoril?  ;)

Čak, a drugi sanjajo, da si ti noseča? Ne sama o sebi, da si?

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #602 on: April 08, 2012, 06:51:51 PM »

Rena lahko še zame?

Oj. Se je meni sanjalo, kot da ti je nekdo na tole že odgovoril?  ;)

Čak, a drugi sanjajo, da si ti noseča? Ne sama o sebi, da si?

ne drugi :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #603 on: April 08, 2012, 08:22:50 PM »
Hja draga Sandrica, ne morem reči kaj drugega, kot da imaš očitno v sebi nekaj za izrazit, ustvarjalne ideje, možnosti novih začetkov. In ker smo ljudje nezavedno povezani med seboj, te očitno začutijo,  da oddajaš tako ustvarjalno energijo. Mogoče pa je zadeva enostavnoo taka, da ti prijatelji pravijo, da imej otroka  ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #604 on: April 09, 2012, 07:07:52 PM »

Kot sem uspela razumeti, si želiš otroka, kajne? Če o tem govoriš tudi s prijatelji, verjetno čutijo to tvojo željo in ti želijo, da bi čimprej zanosila.

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #605 on: April 10, 2012, 08:10:04 PM »

Kot sem uspela razumeti, si želiš otroka, kajne? Če o tem govoriš tudi s prijatelji, verjetno čutijo to tvojo željo in ti želijo, da bi čimprej zanosila.

vse je res...čeprov se strinjam tudi glede ustvarjalnosti...je glede tega več možnosti  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #606 on: April 10, 2012, 08:42:03 PM »
Nekaj v tebi caka na novo rojstvo.Pozkusi iti vase in ugotoviti kaj bi to bilo in to potem spraviti na svet,realizirati v realnosti,roditi.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #607 on: April 11, 2012, 07:53:27 PM »
Nekaj v tebi caka na novo rojstvo.Pozkusi iti vase in ugotoviti kaj bi to bilo in to potem spraviti na svet,realizirati v realnosti,roditi.

aha...pa še kako res  ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #608 on: April 25, 2012, 08:13:44 AM »
Nocoj sem sanjala tako žive sanje, da sem si na tržnici kupila 3 velike, sočne mange. Ker sem jih kupovala tukaj v Sloveniji, so bili zelo zelo dragi, a sem si jih vseeno kupila. Sem si rekla, mango obožujem in si jih bom privoščila ne glede na ceno. Drugače pa me tudi asocirajo na Maroko, ker se tam pridno bašem z njimi.  ;D  Potem sem šla v dvigalo in se nakam peljala, vem, da je bilo navzgor...
« Last Edit: April 25, 2012, 08:16:21 AM by taja6 »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #609 on: April 25, 2012, 08:38:33 AM »
Nocoj sem sanjala tako žive sanje, da sem si na tržnici kupila 3 velike, sočne mange. Ker sem jih kupovala tukaj v Sloveniji, so bili zelo zelo dragi, a sem si jih vseeno kupila. Sem si rekla, mango obožujem in si jih bom privoščila ne glede na ceno. Drugače pa me tudi asocirajo na Maroko, ker se tam pridno bašem z njimi.  ;D  Potem sem šla v dvigalo in se nakam peljala, vem, da je bilo navzgor...

Si se mogoče peljala v restavracijo nad knjižnico? To morava čimprej  ;). Zanimive sanje, bomo razmišljali ...  ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #610 on: April 25, 2012, 09:14:05 AM »
ne, ni bilo tam  :D Regina na svoji strani pravi...."  Očitna simbolika dvigala je premikanje navzdol in navgor brez posebnega truda. Ko vam gre vse gladko, samo pritisnete na pravi gumb in se popeljete med nadstropji trenutnega razpoloženja - navzgor do višjih spoznanj.... nice...

simbolika manga: V hinduizmu je celo simbol doseganja potencialne popolnosti in del čaščenja boginje Saraswati. Je simbol ljubezni, plodnosti in nesmrtnosti.  Je božja hrana.  V Indiji, listje manga uporabljajo v poročnih obredih, da " zagotovijo ", da bo imela par veliko otrok.  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #611 on: April 25, 2012, 09:51:22 AM »
ne, ni bilo tam  :D Regina na svoji strani pravi...."  Očitna simbolika dvigala je premikanje navzdol in navgor brez posebnega truda. Ko vam gre vse gladko, samo pritisnete na pravi gumb in se popeljete med nadstropji trenutnega razpoloženja - navzgor do višjih spoznanj.... nice...

simbolika manga: V hinduizmu je celo simbol doseganja potencialne popolnosti in del čaščenja boginje Saraswati. Je simbol ljubezni, plodnosti in nesmrtnosti.  Je božja hrana.  V Indiji, listje manga uporabljajo v poročnih obredih, da " zagotovijo ", da bo imela par veliko otrok.  ;)

Dosti zgovorno. Meni je itak že prej tako sedla beseda: sočnost  ;D :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #612 on: April 25, 2012, 10:06:40 AM »

O, mango obožujem :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #613 on: April 25, 2012, 10:08:11 AM »

O, mango obožujem :P

Tudi  jaz... mmmm, jz grem pa v Barcelono, mogoče imajo tam kakšne bolj sočne  :P

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #614 on: May 24, 2012, 01:25:24 PM »
Danes imela zelo intenzivne sanje:
sem sanjala, da potujem z letalom in kar naenkrat se zavem, da bomo strmoglavili. Jaz do konca upam, da se bomo že nekako rešili, čeprav vidim, da letalo strmo pada proti tlom. Na koncu letalo pade v morje tik pred obalo, padec ni bil trd ampak kot bi se pač potopili v morje. Jaz nekako pridem ven iz letala in plavam pod letalom. Letalo sem morala z roko dvigniti, da sem lahko izplavala na površje. Čudno se mi je zdelo, da sem tako močna, da lahko kar sama dvignem težko letalo, vendar sem pomislila, da je to verjetno zaradi težnosti, ker smo bili v vodi. Tudi, ko pridem izpod letala, sem še vedno potopljena v vodi, ne vem ali bom imela še dovolj moči, da priplavam do obale ali ne. Vendar si govorim, da toliko moči bom že še zmogla, saj gre za življenje, tako plavam in držim roke ven iz vode, da bi me kdo opazil. Ko tako plavam samo z nogami, se dotaknem tal in vidim, da je morje pravzaprav zelo plitko in da se mi sploh ne bi bilo treba tako matrati,lahko bi se dvignila na noge in hodila po morskih tleh, glavo bi imela zunaj. No, skratka rešim se in sem na obali. V morju sem videla še majico neke moje stare prijateljice in prvo ko pridem na obalo preverim, če se je ona tudi rešila. In se je rešila, bila sem vesela in ji stečem v objem. (imela sem občutek, da je bila to moja hči).

Drugi del sanj pa je bil:
znajdem se pod blokom, kjer živijo moji starši (tam sem živela vse otroštvo tudi jaz), sem na travniku pred blokom. Na travniku je visoko drevo, mislim, da je bil hrast ali nekaj podobnega in ob drevesu je bila luč javne razsvetljave, ta luč je bila privezana ob drevo, kot nekakšna opora temu drevesu, ker je bil tako visok, da se ne bi nagnil, povesil, ampak da bi rastel naravnost. Pomislila sem, da je to zelo lepo drevo, ampak krošnja ni bila lepo obrezana, na eni strani daljše veje, na drugi skoraj čisto kratke, pomislila sem, da bi morala dati to lepo drevo obrezati nekemu strokovnjaku, ker je škoda da bi imel takšno krošnjo.

Rena imaš kakšno razllago-prvi del sanj,spet čustva?
Drugi del sanj??