Danes imela zelo intenzivne sanje:
sem sanjala, da potujem z letalom in kar naenkrat se zavem, da bomo strmoglavili. Jaz do konca upam, da se bomo že nekako rešili, čeprav vidim, da letalo strmo pada proti tlom. Na koncu letalo pade v morje tik pred obalo, padec ni bil trd ampak kot bi se pač potopili v morje. Jaz nekako pridem ven iz letala in plavam pod letalom. Letalo sem morala z roko dvigniti, da sem lahko izplavala na površje. Čudno se mi je zdelo, da sem tako močna, da lahko kar sama dvignem težko letalo, vendar sem pomislila, da je to verjetno zaradi težnosti, ker smo bili v vodi. Tudi, ko pridem izpod letala, sem še vedno potopljena v vodi, ne vem ali bom imela še dovolj moči, da priplavam do obale ali ne. Vendar si govorim, da toliko moči bom že še zmogla, saj gre za življenje, tako plavam in držim roke ven iz vode, da bi me kdo opazil. Ko tako plavam samo z nogami, se dotaknem tal in vidim, da je morje pravzaprav zelo plitko in da se mi sploh ne bi bilo treba tako matrati,lahko bi se dvignila na noge in hodila po morskih tleh, glavo bi imela zunaj. No, skratka rešim se in sem na obali. V morju sem videla še majico neke moje stare prijateljice in prvo ko pridem na obalo preverim, če se je ona tudi rešila. In se je rešila, bila sem vesela in ji stečem v objem. (imela sem občutek, da je bila to moja hči).
Drugi del sanj pa je bil:
znajdem se pod blokom, kjer živijo moji starši (tam sem živela vse otroštvo tudi jaz), sem na travniku pred blokom. Na travniku je visoko drevo, mislim, da je bil hrast ali nekaj podobnega in ob drevesu je bila luč javne razsvetljave, ta luč je bila privezana ob drevo, kot nekakšna opora temu drevesu, ker je bil tako visok, da se ne bi nagnil, povesil, ampak da bi rastel naravnost. Pomislila sem, da je to zelo lepo drevo, ampak krošnja ni bila lepo obrezana, na eni strani daljše veje, na drugi skoraj čisto kratke, pomislila sem, da bi morala dati to lepo drevo obrezati nekemu strokovnjaku, ker je škoda da bi imel takšno krošnjo.
Rena imaš kakšno razllago-prvi del sanj,spet čustva?
Drugi del sanj??