Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #615 on: May 24, 2012, 01:28:43 PM »

O, mango obožujem :P

Tudi  jaz... mmmm, jz grem pa v Barcelono, mogoče imajo tam kakšne bolj sočne  :P
Sem jedla na tržnici v Barceloni že narezano sadje v skodelicah, med drugim tudi mango, še ni bil tisti tapravi. Kupila pa sem prvič čirimojo...Ajujjjj, nebeški sadež  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #616 on: May 24, 2012, 01:30:08 PM »

Rena imaš kakšno razllago-prvi del sanj,spet čustva

?
Drugi del sanj??

Bom premlela  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #617 on: May 24, 2012, 02:20:40 PM »
Kaj je to čirimoja?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #618 on: May 24, 2012, 02:21:01 PM »

Rena imaš kakšno razllago-prvi del sanj,spet čustva

?
Drugi del sanj??

Bom premlela  :D

Hvala :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #619 on: May 24, 2012, 02:42:24 PM »

O, mango obožujem :P

Tudi  jaz... mmmm, jz grem pa v Barcelono, mogoče imajo tam kakšne bolj sočne  :P
Sem jedla na tržnici v Barceloni že narezano sadje v skodelicah, med drugim tudi mango, še ni bil tisti tapravi. Kupila pa sem prvič čirimojo...Ajujjjj, nebeški sadež  ;D

vedno jih jem v Maroku...prej jih nisem poznala...seveda...je  eden ljubših sadežev mojega dragega  ;D po mojem je nek sorodnik hruške...odličen, sočen, okusen sadež;  pa tiste koščice je super cuzati  :D
https://www.google.com/search?hl=sl&rlz=&=&q=%C4%8Dirimoja&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=MCy-T9aENMbDhAfl55StDw&biw=864&bih=584&sei=NCy-T5-lJKzP4QSI6a0x

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #620 on: May 24, 2012, 02:44:28 PM »
Rena poglej, kdaj sem oddala zgornji post in št. posta  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #621 on: May 24, 2012, 05:41:31 PM »
Rena poglej, kdaj sem oddala zgornji post in št. posta  ;D

Jeaaa, frfota, frfota  ;D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #622 on: May 26, 2012, 11:26:56 AM »
Sanjalka, postavila si si cilje ali gradiš neke odnose, najbrž čutiš, da si si jih postavila malo previsoko in je potrebno soočenje oz. pristanek v realnosti. Ob tem pa nisi nemočna, v svojih rokah imaš moč, s svojo glavo lahko uvidiš rešitev, s svojimi nogami boš zmogla priti do novega, realno postavljenega cilja. Morje, »ocean čustev«, sploh ni tako globoko, je plitvo, iz česar sledi, da situacija ni tako težka oziroma se ti ni treba tako matrati ;).
Majica ali oblačilo, prijateljica:  oblačilo simbolično kaže na odnos do okolja, prijatelj del tvoje osebnosti, ki v sanjah daje priložnost, da se spomniš lastnih pomanjkljivosti. Če torej to poveževa, moraš omenjeno zadevo rešiti tudi tako, da prevetriš svoj odnos in svojo podobo, za katero se skrivaš, »odstraniš, slečeš« del svoje »lupine«, da se lahko zbližaš s svojimi domačimi (hči).
(se zahvaljujem Regini in Šepetu sanj…fantastično…).

Drevo simbolizira trdnost  oz. »netrdnost« ali stabilnost človekovega ravnanja. Čeprav je visok in lep hrast, deblo potrebuje oporo . Ta opora je simbolična: luč, svetloba. Njegove veje (roke) so obrezane na eni strani, torej delno pohabljene. Potrebuje oporo in lučko, da se bo njegova krošnja (glava) spet uravnovesila, rezultat tega pa ponovno občutek varnosti in miru (otroštvo).

Malo je trajalo, sem bila kar v gibanju zadnje dni.  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #623 on: May 26, 2012, 12:56:39 PM »
Danes ponoči se, sanjala, da so mi dali dojenčka v roke; najprej sem se branila, a potem sem bila vesela, da sem popustila in ga prijela v roke. Pazila sem , kako ga držim, pazila na glavco itd.. in lepo skrbela zanj ter bila  zelo vesela, zadovoljna ( nad tem, da sem naredila premik ).

I am ready for new  ;D
« Last Edit: May 26, 2012, 12:59:02 PM by taja6 »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #624 on: May 26, 2012, 02:27:45 PM »
Danes ponoči se, sanjala, da so mi dali dojenčka v roke; najprej sem se branila, a potem sem bila vesela, da sem popustila in ga prijela v roke. Pazila sem , kako ga držim, pazila na glavco itd.. in lepo skrbela zanj ter bila  zelo vesela, zadovoljna ( nad tem, da sem naredila premik ).

I am ready for new  ;D

Super sporočilo Taja  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #625 on: May 28, 2012, 08:29:25 AM »
Sanjalka, postavila si si cilje ali gradiš neke odnose, najbrž čutiš, da si si jih postavila malo previsoko in je potrebno soočenje oz. pristanek v realnosti. Ob tem pa nisi nemočna, v svojih rokah imaš moč, s svojo glavo lahko uvidiš rešitev, s svojimi nogami boš zmogla priti do novega, realno postavljenega cilja. Morje, »ocean čustev«, sploh ni tako globoko, je plitvo, iz česar sledi, da situacija ni tako težka oziroma se ti ni treba tako matrati ;).
Majica ali oblačilo, prijateljica:  oblačilo simbolično kaže na odnos do okolja, prijatelj del tvoje osebnosti, ki v sanjah daje priložnost, da se spomniš lastnih pomanjkljivosti. Če torej to poveževa, moraš omenjeno zadevo rešiti tudi tako, da prevetriš svoj odnos in svojo podobo, za katero se skrivaš, »odstraniš, slečeš« del svoje »lupine«, da se lahko zbližaš s svojimi domačimi (hči).
(se zahvaljujem Regini in Šepetu sanj…fantastično…).

Drevo simbolizira trdnost  oz. »netrdnost« ali stabilnost človekovega ravnanja. Čeprav je visok in lep hrast, deblo potrebuje oporo . Ta opora je simbolična: luč, svetloba. Njegove veje (roke) so obrezane na eni strani, torej delno pohabljene. Potrebuje oporo in lučko, da se bo njegova krošnja (glava) spet uravnovesila, rezultat tega pa ponovno občutek varnosti in miru (otroštvo).

Malo je trajalo, sem bila kar v gibanju zadnje dni.  :-*

Hvala Rena :-* :-*
Spet zelo dobra razlaga, takoj jo začutim, tako da vem, da je prava zame :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #626 on: May 28, 2012, 09:18:19 AM »
Me veseli, Sanjalka  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #627 on: June 04, 2012, 09:57:49 AM »
Danes proti jutru sanjala zelo žive sanje in sicer, da sem se s svojim dragim in njegovo hčerjo znašla v Parizu pred čudovitim hotelom Ritz, bil je res prekrasen. Stojiva pred hotelom in jaz sem čisto navdušena, prav občuduijem ga kako je lep, da to je pa sigurno najlepši hotel kar sem jih kdaj videla. No in tako razlagam svojemu dragemu in njegovi hčeri kako zelo je lep ta hotel in moj dragi mi pritrdi, saj je tudi sam navdušen, od hčere pa ni glasu. Obrnem se nazaj, saj naj bi stala za mano in ugotovim, da je ni. Zelo sem se ustrašila, saj sem pomislila, da smo v velemestu in ona je prvič v Parizu, da se nama ni sedaj izgubila oz. da je ni kdo ugrabil. Hitro grem nazaj in jo vidim le par korakov stran od naju, je rekla da je pozabila kovček in da ga je šla pač iskat. Sva ji rekla, da nama mora drugič to prej povedati, da ne more kar izginiti, saj sva se zelo ustrašila, ker bi se lahko izgubila ali bi jo lahko celo kdo ugrabil. Je rekla, da naju ni hotela motiti, saj je samo kovček pozabila in je vedela, da bo čez 5 min že spet pri nama.

No, zanimivo je tudi to, da sem si iz sanj zapomnila ime hotela in mesto v katerem smo bili, navadno si ne zapomnim imen. Šla sem pogledat na net in joj, isti hotel in to v Parizu, prav tak kot v sanjah. Sicer sem bila že 2x v Parizu, ampak nisem vedela da je tak hotel tam, skratka nikoli prej ga še nisem videla, niti nisem slišala za to ime, oz. jaz imena takoj pozabim :)

Rena, bom vesela tvoje razlage.
Hvala :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #628 on: June 04, 2012, 04:19:07 PM »
Helja :) Ta vikend sem uživala na morčiju :) Bilo je božansko in tudi sanje so bile božanske...
Sanjala sem da se našla ogromno barvnega pirja, pereščkov... večino je bilo zelenih oz. zelene barve..  ;) ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #629 on: June 04, 2012, 06:36:46 PM »
Danes proti jutru sanjala zelo žive sanje in sicer, da sem se s svojim dragim in njegovo hčerjo znašla v Parizu pred čudovitim hotelom Ritz, bil je res prekrasen. Stojiva pred hotelom in jaz sem čisto navdušena, prav občuduijem ga kako je lep, da to je pa sigurno najlepši hotel kar sem jih kdaj videla. No in tako razlagam svojemu dragemu in njegovi hčeri kako zelo je lep ta hotel in moj dragi mi pritrdi, saj je tudi sam navdušen, od hčere pa ni glasu. Obrnem se nazaj, saj naj bi stala za mano in ugotovim, da je ni. Zelo sem se ustrašila, saj sem pomislila, da smo v velemestu in ona je prvič v Parizu, da se nama ni sedaj izgubila oz. da je ni kdo ugrabil. Hitro grem nazaj in jo vidim le par korakov stran od naju, je rekla da je pozabila kovček in da ga je šla pač iskat. Sva ji rekla, da nama mora drugič to prej povedati, da ne more kar izginiti, saj sva se zelo ustrašila, ker bi se lahko izgubila ali bi jo lahko celo kdo ugrabil. Je rekla, da naju ni hotela motiti, saj je samo kovček pozabila in je vedela, da bo čez 5 min že spet pri nama.

No, zanimivo je tudi to, da sem si iz sanj zapomnila ime hotela in mesto v katerem smo bili, navadno si ne zapomnim imen. Šla sem pogledat na net in joj, isti hotel in to v Parizu, prav tak kot v sanjah. Sicer sem bila že 2x v Parizu, ampak nisem vedela da je tak hotel tam, skratka nikoli prej ga še nisem videla, niti nisem slišala za to ime, oz. jaz imena takoj pozabim :)

Rena, bom vesela tvoje razlage.
Hvala :-*

Sanje izražajo načrtovanje sprememb, težnjo po iskanju resnice, možnosti novih izzivov, ki se za kratek čas kažejo kot čudovita priložnost in verjetnost, da se uresničijo. Na zunaj je to otipljiva, krasna prilika. Še "vstopite" ne, pa  se  »pročelje« te čudovite priložnosti že obrne, oglasi se podzavestni strah pred neznanimi življenjskimi silami,  zaupanje vase je na preizkušnji.
Reševanje zadev  ne more več biti samo v naših rokah, uvideti moramo, da tisti, ki nosijo svoja bremena in težave, le – te tudi sami rešujejo. Dopustiti jim je treba, da se naslonijo nase, vendarle smo blizu, kadar bo že treba.

Hotel pa čisto možno, da si že kdaj videla v kakšnem filmu, ane?  Ali pa morebiti kakšnih slikcah, vodičih mesta Pariz ipd ;)