Spet moje sanje z vodo

Tokrat sem sanjala, da stoji nek tujec (japonec,kitajec,ne vem točno) pred obalo in videla sem grozeč visok val ter v hipu vedela, da ga bo odnesel, ne spomnim se ali sem samo hotela zavpiti ali sem v resnici zavpila naj se umakne ampak vedela sem, da sem prepozna. No, val je zajel tega tujca, mislila sem si, da je konec z njim, vendar ko se je val umaknil, je ta tujec še vedno stal tam in nič mu ni bilo, samo nasmehnil se mi je in mi nekako dal vedeti, da je to samo igra
Drugi del sanj pa jaz, moj dragi in še en par(moja prijatelja) ležimo na neki skali, pod nami pa je tolmun, lep prekrasen tolmun,. vse je zelo lepo in uživamo, nakar jaz kar naenkrat ugotovim, da je ta skala nagnjena (najprej ni bila nič nagnjena) in bi lahko vsi skupaj zgrmeli v ta tolmun. Povem priajtelju, da je najbolje, da gremo dol s te skale, da ne bomo vsi skupaj zgrmeli v vodo in je rekel, da naj neham komplicirati, da nam nič ne bo. Jaz sem vztrajala, saj sem vedela, da sploh ni opazil, da se je skala nagnila. Ko je dojel, da imam prav, smo se vsi umaknili in tudi rešili.
Hm, ja pravzaprav bi se že prej lahko sama umaknila, pa se nisem mogla, ker sem bila zadnja v vrsti, tako da so vsi trije ob meni se morali umakniti pred mano, šele potem sem se lahko jaz.
Kaj spet te sanje z vodo?
Rena, če se ti še da tole analizirati, bi bila prav vesela tvoje razlage.
Hvala