Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #645 on: June 29, 2012, 08:42:37 AM »
Rena...moje sanje si izpustila  :P :P :P :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #646 on: June 29, 2012, 08:53:41 AM »
Rena...moje sanje si izpustila  :P :P :P :-*

Aja Sandry_ca, sem bolj mislila, da si samo delila sanje z nami, ne toliko za razlago.  :P  Ok, se moram doma malo poglobit  ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #647 on: June 29, 2012, 10:57:16 AM »
Brskala sedaj na netu o barvah angelov, tudi tu smo že pisali. Na prvi pogled najbolj "mavričen" deluje nadangel Uriel, v vijolični in zlati barvi, sicer pa imajo vsak svojo značilno barvo. Bi rekla, da je bilo to znamenje kar vseh  :-* :D

tudi jaz sem gledala na netu, nekje je bil Gabriel " mavričen", tale Urielova slikca je kar blizu ;)

http://www.spiritual-astrology-reading.com/2011/11/archangel-uriel-and-3000-fans.html

hvala  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #648 on: June 29, 2012, 12:58:43 PM »
Brskala sedaj na netu o barvah angelov, tudi tu smo že pisali. Na prvi pogled najbolj "mavričen" deluje nadangel Uriel, v vijolični in zlati barvi, sicer pa imajo vsak svojo značilno barvo. Bi rekla, da je bilo to znamenje kar vseh  :-* :D

tudi jaz sem gledala na netu, nekje je bil Gabriel " mavričen", tale Urielova slikca je kar blizu ;)

http://www.spiritual-astrology-reading.com/2011/11/archangel-uriel-and-3000-fans.html

hvala  :-*

Jeeeee, točno to sem tudi jaz gledala in mi je bilo najbližje mavrici. Zdaj pa samo še pogledat, kaj ima šefe Uriel čez  :D. Hec, naj mi Uriel ne zameri.  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #649 on: June 29, 2012, 08:44:21 PM »
skopirala sporočilce o d Maje  ;)

URIEL: Stvari mogoče izgledajo malo neprijetno. Pokličite Uriela, če vas je strah, če ste razburjeni ali če želite uravnovesiti svoje življenje. Pripravite se za popolno transformacijo. Na to glejte pozitivno, saj tako, kot zdaj, ne morete več živeti. Mogoče boste doživljali izbruhe energije in jeze. Umirite se, Uriel lahko pomaga. Njegovo ime pomeni "Bog je moja luč". Pustite, da vam razsvetli pot in vse bo dobro.

..kako na mestu, v bistvu so bile lahko sanje opozorilo, ker sem naslednji dan imela resnično izpad...no, zdaj je mimo  ;D

in še septemberski je  :D

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,816.0.html

« Last Edit: June 29, 2012, 08:48:33 PM by taja6 »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #650 on: July 01, 2012, 06:52:25 PM »
Danes iz nočne sem imela zelo močne sanje, vsaj meni so bile. Sanjala sem močen potres, kjer je bilo ogromno poškodovanih, meni ni bilo na srečo nič...imela pa sem ogromno moč, ki mi je bila podarjena da lahko pomagam poškodovancem. Zdravila sem z rokami in s svetlobo... bilo je magično in čutila sem ogromen ponos.
Res lahko rečem da so bile čudovite sanje.  ;D

Potres gotovo pomeni nenadno spremembo, ki je porušila neko stanje. Ta nenadna sprememba prizadene, a v tvojih rokah je moč, da pozdraviš ta stanja, da obvladuješ situacijo, da v svoje podzavestne strahove vnašaš svetlobo in jih tako osvetliš. Upravičeno si lahko ponosna, da si se sposobna spoprijemat s spremembami v svojem življenju.  :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #651 on: July 02, 2012, 10:26:43 AM »
Danes iz nočne sem imela zelo močne sanje, vsaj meni so bile. Sanjala sem močen potres, kjer je bilo ogromno poškodovanih, meni ni bilo na srečo nič...imela pa sem ogromno moč, ki mi je bila podarjena da lahko pomagam poškodovancem. Zdravila sem z rokami in s svetlobo... bilo je magično in čutila sem ogromen ponos.
Res lahko rečem da so bile čudovite sanje.  ;D

Potres gotovo pomeni nenadno spremembo, ki je porušila neko stanje. Ta nenadna sprememba prizadene, a v tvojih rokah je moč, da pozdraviš ta stanja, da obvladuješ situacijo, da v svoje podzavestne strahove vnašaš svetlobo in jih tako osvetliš. Upravičeno si lahko ponosna, da si se sposobna spoprijemat s spremembami v svojem življenju.  :-*

Juhhuu... ta potres se je že zgodila  ;D in prav zdaj se vse na novo postavlja...juuhheejj..končno  :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #652 on: July 02, 2012, 03:37:51 PM »
Spet moje sanje z vodo :-\
Tokrat sem sanjala, da stoji nek tujec (japonec,kitajec,ne vem točno) pred obalo in videla sem grozeč visok val ter v hipu vedela, da ga bo odnesel, ne spomnim se ali sem samo hotela zavpiti ali sem v resnici zavpila naj se umakne ampak vedela sem, da sem prepozna. No, val je zajel tega tujca, mislila sem si, da je konec z njim, vendar ko se je val umaknil, je ta tujec še vedno stal tam in nič mu ni bilo, samo nasmehnil se mi je in mi nekako dal vedeti, da je to samo igra :embarrassed:
Drugi del sanj pa jaz, moj dragi in še en par(moja prijatelja) ležimo na neki skali, pod nami pa je tolmun, lep prekrasen tolmun,. vse je zelo lepo in uživamo, nakar jaz kar naenkrat ugotovim, da je ta skala nagnjena (najprej ni bila nič nagnjena) in bi lahko vsi skupaj zgrmeli v ta tolmun. Povem priajtelju, da je najbolje, da gremo dol s te skale, da ne bomo vsi skupaj zgrmeli v vodo in je rekel, da naj neham komplicirati, da nam nič ne bo. Jaz sem vztrajala, saj sem vedela, da sploh ni opazil, da se je skala nagnila. Ko je dojel, da imam prav, smo se vsi umaknili in tudi rešili.
Hm, ja pravzaprav bi se že prej lahko sama umaknila, pa se nisem mogla, ker sem bila zadnja v vrsti, tako da so vsi trije ob meni se morali umakniti pred mano, šele potem sem se lahko jaz.

Kaj spet te sanje z vodo?
Rena, če se ti še da tole analizirati, bi bila prav vesela tvoje razlage.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #653 on: July 02, 2012, 10:51:01 PM »
Hehe Sanjalka draga, a nisi nekaj razmišljala o spremembi svojega nicka? Ti predlagam recimo tudi VodnaSanja  :D. Bom... verjetno pa šele kje konec tedna  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #654 on: July 03, 2012, 07:19:56 AM »
Hvala, bom z veseljem počakala do konca tedna :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #655 on: July 05, 2012, 07:10:15 AM »
Danes sem sanjala, da smo imeli piknik sredi poletja zanaju z bratom, ker sva prazovala rojstne dni. (oba sva škorpijona, tako da sred poletja piknik za naju?!?!)
Prišla je cela žlahta po fotrovi strani, s katero nimam nobenih stikov...in nekje vmes me je preblisnilo: omg, dedek?!? Po fotrovi strani, koliko časa ga nisem obiskala, joooj....kar zmrazilo me je...čisto panična sem se zbudila....in pol ure sedela in se nisem mogla spomnit, a je dedek umrl ali je še živ? Kdaj sem ga nazadnje videla, kje je?
Šele zjutraj, ko sem se konkretno zbudila, sem se sestavila k sebi...dedek je pokojen že neki časa.
Je pa res, da je fotr mel par dni nazaj rojstni dan...ampak kot pravim, nimamo nobenih stikov ne nič. Mogoče me to podzavestno matra?
Malo psiho sanje, ja.
Mi je pa všeč, da so padale kuvertice za rojstni dan, haha....   ;D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #656 on: July 05, 2012, 09:06:57 AM »
Meni se je danes sanjalo, da se z dvigalom vozim. To se mi je že večkrat v preteklosti ... Pa bi vprašala, kaj to pomeni? Pa ponavadi ima stavba, v kateri je dvigalo, 8 ali 9 nadstropij ... Večinoma 8, ampak danes jih je bilo 9, samo vanj se ni dalo z dvigalom.  ::)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #657 on: July 05, 2012, 10:28:19 AM »
Pomembno je ali si se peljala z dvigalom gor ali dol. Ce se peljes gor, napredujes v svojem duhovnem razvoju, se dvigas.Stevilki si bos pa verjetno znala sama razloziti. Skratka do 9 bos morala pes, morala se bos bolj pocasi vzpenjati in se malo pomatrati, do 8 se lahko pripeljes.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #658 on: July 05, 2012, 11:18:04 AM »
Hvala, se mi je zdelo, da je nekaj takega.

Grozne sanje so bile včasih (ko sem bila v kakšnih težkih trenutkih), ko se mi je sanjalo, da sem v dvigalu, ki se je spuščalo tako hitro, da me je kar od tal dvigovalo in sem se mogla držat, da me ni dvignilo.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #659 on: July 05, 2012, 11:28:59 AM »
Zanimivo. Jz pa se zavem, to je tako hecno, v sanjah se zavem, da sanjam in da nadaljujem dogajanje iz sanj...prav nadaljevanke včasih  ;D. Mučile so me pa včasih sanje, da moram po ozki deski prit od ploske strehe ene stolpnice, zelo visoko, do druge. Meni so se pa solzile oči, me pekle... brrrr   :embarrassed: