Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #300 on: November 18, 2009, 08:32:24 AM »
Sanjala, da mi je hudič (brez heca) priskrbel karte za SP - Afrika, nogomet!!! loooool
Držala sem jih v rokah, bile so rdeče-rjave barve s posebnim vijakom kot varovalom proti ponarejanju. V roke mi jih je dal na leseni terasi pred hišo, ki je bila ograjena z visoko ograjo (kletka varianta). Vem, da me je gledal, kot da mi bo nekaj ukradel v zameno (hehe, prodala dušo za karte) ampak jaz sem bila previdna! Vem še to, da sem se sezuvala in so beli adidaski leteli po zraku čez celo teraso na drug konec, kjer so dokaj lično pristali...leteli so vragu mimo glave  ;D ;D ;D
joj kaj dela toti fuzbal! Štajerska (z mano vred) že čisto evforična! Še sanja se mi o kartah!

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #301 on: November 18, 2009, 10:26:29 AM »
Sem imela moro zato jo moram kar takoj napisat. Kaj pomeni pojma nimam, me je pa uspela vržt pokonci.

Iskala sem mojega Tomažka zunaj. Šel je s prijatelji in nikjer ga nisem našla. Ko sem ga končno odkrila je bil z nekimi mulci ves potetoviran s črkami po obrazu (F M in še ena črka so bile povsod). Bila sem šokirana ga odpeljala in mu po poti dopovedovala, da to ni ok, da ostane za celo življenje, da če že tatoo se da nekaj lepega ne pa črke po obrazu (potetovirali so ga tisti mulci) in da se gre to k profesionalcu kjer je sterilno in varno in kako so se grdo ponorčevali iz njega in ga iznakazili za celo življenje. On pa mi je nazaj jezikal kako sem tečna in zoprna in da itak gre za njegov obraz in kaj me briga in nasploh se je obnašal kot nek čisto grozen najstniški prestopnik :o
Počutila sem se čisto nemočno, bila zgrožena in na robu obupa.
Še dobro, da sem se zbudila.

Mogoče še v dodatno informacijo dejstvo, da o tetoviranju nimam slabega mnenja ali kakšnega prepričanja, da je to za kakšne posebne skupine ali kaj podobnega.

Že vnaprej hvala za kak namig :-*

Mene so tvoje sanje prav pritegnile in razmišljam, kaj bi pomenile. "Pošpegala" sem na Šepet sanj  ;D. Neprijetne sanje v zvezi z otrokom pomenijo, da bi morala spremeniti ali celo opustiti svoje načrte.  Poudarek na obrazu otroka... Zato sem pogledala še obraz... Soočenje, videti se... Iznakazili za celo življenje? Bo kakšna takšna sprememba ali bi lahko bila, če greš naprej po določeni poti? Ne vem...po moje bo mojstrica povedala svoje  ;) :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #302 on: November 18, 2009, 01:23:56 PM »
Sem imela moro zato jo moram kar takoj napisat. Kaj pomeni pojma nimam, me je pa uspela vržt pokonci.

Iskala sem mojega Tomažka zunaj. Šel je s prijatelji in nikjer ga nisem našla. Ko sem ga končno odkrila je bil z nekimi mulci ves potetoviran s črkami po obrazu (F M in še ena črka so bile povsod). Bila sem šokirana ga odpeljala in mu po poti dopovedovala, da to ni ok, da ostane za celo življenje, da če že tatoo se da nekaj lepega ne pa črke po obrazu (potetovirali so ga tisti mulci) in da se gre to k profesionalcu kjer je sterilno in varno in kako so se grdo ponorčevali iz njega in ga iznakazili za celo življenje. On pa mi je nazaj jezikal kako sem tečna in zoprna in da itak gre za njegov obraz in kaj me briga in nasploh se je obnašal kot nek čisto grozen najstniški prestopnik :o
Počutila sem se čisto nemočno, bila zgrožena in na robu obupa.
Še dobro, da sem se zbudila.

Mogoče še v dodatno informacijo dejstvo, da o tetoviranju nimam slabega mnenja ali kakšnega prepričanja, da je to za kakšne posebne skupine ali kaj podobnega.

Že vnaprej hvala za kak namig :-*

Mene so tvoje sanje prav pritegnile in razmišljam, kaj bi pomenile. "Pošpegala" sem na Šepet sanj  ;D. Neprijetne sanje v zvezi z otrokom pomenijo, da bi morala spremeniti ali celo opustiti svoje načrte.  Poudarek na obrazu otroka... Zato sem pogledala še obraz... Soočenje, videti se... Iznakazili za celo življenje? Bo kakšna takšna sprememba ali bi lahko bila, če greš naprej po določeni poti? Ne vem...po moje bo mojstrica povedala svoje  ;) :-*
V bistvu ja na nek način. Vprašanje je kako bi reagiral, če bi se slučajno morali preselit. Verjetno me (poleg vsega ostalega) to skrbi. Bi bilo smiselno.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #303 on: November 26, 2009, 01:31:45 PM »
Čudne sanje...sanjala sem, da sem se vozila v avtu in sem srečala prijateljico iz otroških dni, s katero sva sicer še na vezi, ampak zelo malo. Na nekem dvorišču sva se obe zapeljali v krog, da bi se srečali na pravi strani (okna v avtu). Pri tem polkrožnem zavijanju pa je mene vrglo iz avtomobila in skotalila sem se v nagravžno lužo (ogromna luža). To me je tako spravilo v smeh, da nisem mogla vstati. Obležala sem v tisti luži, sploh nič mokra (?) in obrnila pogled v nebo. Tam je bila polna luna, na turkizno modri podlagi, beli oblački, čudovit zlatooranžen sončni zahod in res linearne razlike med temi barvami. Kot da gledaš tiste slike, ki jih ustvarjajo z barvnimi spreji in šablonami. Naenkrat so barve izginile in se je stemnilo, videla se je samo polna luna, tako čudovitega srebrnega sijaja, da ga ne znam niti opisati.
Dalje se na žalost ne spomnim, vendar sanje niso bile neprijetne. Največji štos pa je bil v tem, da sem zjutraj vklopila računalnik in šla pogledat na FB, nakar je bila ta prijateljica EDINA online! Me je kar zmrazilo (nisem je kontaktirala, ne vem zakaj ne, preprosto nisem je)...in sedaj na forumu najdem tudi nov naslov - pomen barv...
Nisem imela namena opisati sanj, ampak mi je nekaj reklo, da moram povprašati za mnenje.
HVALA!

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #304 on: November 27, 2009, 07:17:38 AM »
Sanjala sem,da me je nekako fant nagovoril k temu,da se postrižem na moderno frizuro. In sem šla k nekemu frizerju (ne spomnim se,ali je moški ali ženska), ki me je postrigel čisto na kratko, z nekimi čopki ven in pobarval na živo oranžno. Vsi so bili navdušeni, jaz pa jezna,žalostna in popolnoma razočarana, ker mi lasje čisto počasi rastejo in vem,da bom znorela,dokler ne bodo spet zrasli.

Lasje predstavljajo neko moč, našo vitalnost, sem videla? Oranžna barva pa je barva pozitivizma, energije?
Če sanjaš, da te ostrižejo, pomeni, da te nekdo neupravičeno kritizira, prejemaš neke kritke.
V sanjah sem se počutila res grozno, obupano, žalostno.

Regina, bi ti še kaj dodala k razlagi?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #305 on: November 29, 2009, 05:34:02 PM »
to noč sem sanjala, da sem na lotu zadela 333,99 EUR  ;D :D ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #306 on: December 01, 2009, 10:10:03 AM »
Reginca, a si se kaj tukaj? Ku-ku :)

Jaz sem ocitno nekaj privlekla iz podzavesti, pa nimam pojma kaj.

Sanjala sem, da sem bila pri mojemu v sluzbi. In smo hodili po stavbi, kjer dela (mali je, ne da bi sploh opazili, kar shodil). Sem mislila, da vidim eno sodelavko od mojega, pa sem sla proti njej, da jo pozdravim. Bolj ko sem se ji priblizevala, bolj mi je bilo jasno, da ni oseba, za katero sem jo imela. Ampak sva vseeno padle v debato in mi je povedala, da jo selijo iz pisarne v drugi ali tretji kleti v pisarno v pritlicje. Pa sem ji rekla, da je to sigurno fajn, prvo ker je treba hodit ful po hodnikih, da pride do sedanje pisarne, drugo pa, bo sedaj imela okno in svetlobo v novi pisarni.

kaj bi to lahko bilo? ???

Hvala in lep pozdravcek ;)

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #307 on: December 02, 2009, 09:36:26 AM »
Živjo,

kaj pomeni če sanjš, da je oseba ki ti je ta trenutek v življenju najpomembnejša umre v prometni nesreči?!?!?! V sanjah sem čutla zelo močno bolečino in žalost ob smrti. Umrl je v prometni nesreči in ob 4h zjutraj:( ko je šel na kavo!??! kaj to pomeni? še nikoli  nisem v sanjah čutila tako močne bolečine:(

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #308 on: December 02, 2009, 09:28:47 PM »
Živjo,

kaj pomeni če sanjš, da je oseba ki ti je ta trenutek v življenju najpomembnejša umre v prometni nesreči?!?!?! V sanjah sem čutla zelo močno bolečino in žalost ob smrti. Umrl je v prometni nesreči in ob 4h zjutraj:( ko je šel na kavo!??! kaj to pomeni? še nikoli  nisem v sanjah čutila tako močne bolečine:(

Jaz, kot laik, bi rekla, da gre za strah, da bi ljubljeno osebo izgubila. In bolecina je pac del zalovanja.

Vec bo povedala pa Regina ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #309 on: December 04, 2009, 04:32:26 PM »
Punce, žal mi je, ampak z računanikom imam tako štalo, da nimam niti volje prit na obisk. Vse blokira, komaj kaj se lahko dela, zato si malo pomagajte med seboj, brskajte po spletni strani itd.
Se beremo, ko bo bolje. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #310 on: December 07, 2009, 05:57:52 PM »
Ola,

jaz sem že ugotovila tako da hvala Regina za tvojo skrb:)

Lp Ana

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #311 on: December 23, 2009, 09:55:55 AM »
hm jaz sem se tudi po lepem cajtu spomnila današnjih sanj,sanjala sem da sem pač nekje zunaj z mojo familijo in da je moja nečakinja naenrat stekla čez križišče sama in jst sem tkoj stekla za njo no in v tem času mi je naproti pripeljal avtobus in me udaril,wow keri občutki kot da v zelooooo počasnem filmu padaš in opazuješ ljudi okoli sebe vsi panični tebi pa je prav lepo,doler nisem pristala na tleh to pa je bil občutek ampak zanimivo je bilo to da sem imela samo par modric ter bušk pa zapestja so me bolela,ne vem ampak vem da bom malu sapirala tudi te sanje ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #312 on: January 13, 2010, 02:45:58 AM »
Eno vprašanje ... Vsake toliko se mi začne sanjati o pokojnem očetu. Vedno pred kakšnim pomembnim dogodkom ... Mi mogoče nekje stoji ob strani?
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #313 on: January 25, 2010, 02:06:20 PM »
nore, avanturistične sanje vsako noč že od začetka decembra dalje...za vikend sem spet sanjala v barvah - eno noč močno vijolično barvo, naslednjo  pa roza  ::)

dogaja se dogaja...TV sploh ne potrebujem  ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #314 on: January 25, 2010, 02:08:56 PM »
Eno vprašanje ... Vsake toliko se mi začne sanjati o pokojnem očetu. Vedno pred kakšnim pomembnim dogodkom ... Mi mogoče nekje stoji ob strani?

jaz verjamem, da ti stoji ob strani, te pride potolažit, spodbudit...verjetno so tudi tvoji občutki takšni zjutraj, ko se zbudiš...si vesela, ker si ga spet srečala  ;)

kjer je emocionalna vez močna, se vez med osebama s " smrtjo ", prehodom ene, ne pretrga  ;)