Čudne sanje...sanjala sem, da sem se vozila v avtu in sem srečala prijateljico iz otroških dni, s katero sva sicer še na vezi, ampak zelo malo. Na nekem dvorišču sva se obe zapeljali v krog, da bi se srečali na pravi strani (okna v avtu). Pri tem polkrožnem zavijanju pa je mene vrglo iz avtomobila in skotalila sem se v nagravžno lužo (ogromna luža). To me je tako spravilo v smeh, da nisem mogla vstati. Obležala sem v tisti luži, sploh nič mokra (?) in obrnila pogled v nebo. Tam je bila polna luna, na turkizno modri podlagi, beli oblački, čudovit zlatooranžen sončni zahod in res linearne razlike med temi barvami. Kot da gledaš tiste slike, ki jih ustvarjajo z barvnimi spreji in šablonami. Naenkrat so barve izginile in se je stemnilo, videla se je samo polna luna, tako čudovitega srebrnega sijaja, da ga ne znam niti opisati.
Dalje se na žalost ne spomnim, vendar sanje niso bile neprijetne. Največji štos pa je bil v tem, da sem zjutraj vklopila računalnik in šla pogledat na FB, nakar je bila ta prijateljica EDINA online! Me je kar zmrazilo (nisem je kontaktirala, ne vem zakaj ne, preprosto nisem je)...in sedaj na forumu najdem tudi nov naslov - pomen barv...
Nisem imela namena opisati sanj, ampak mi je nekaj reklo, da moram povprašati za mnenje.
HVALA!