Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #315 on: January 25, 2010, 03:28:03 PM »
Eno vprašanje ... Vsake toliko se mi začne sanjati o pokojnem očetu. Vedno pred kakšnim pomembnim dogodkom ... Mi mogoče nekje stoji ob strani?

jaz verjamem, da ti stoji ob strani, te pride potolažit, spodbudit...verjetno so tudi tvoji občutki takšni zjutraj, ko se zbudiš...si vesela, ker si ga spet srečala  ;)

kjer je emocionalna vez močna, se vez med osebama s " smrtjo ", prehodom ene, ne pretrga  ;)

Zadnjič sem imela sanje, da je oče bolan in obupano iščem zdravnika zanj ... Pa se je potem nekaj slabega zgodilo. Dva dni nazaj pa spet tako pozitivne sanje. Upam, da se bližajo pozitivni dogodki.
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #316 on: January 25, 2010, 07:34:58 PM »
Eno vprašanje ... Vsake toliko se mi začne sanjati o pokojnem očetu. Vedno pred kakšnim pomembnim dogodkom ... Mi mogoče nekje stoji ob strani?

jaz verjamem, da ti stoji ob strani, te pride potolažit, spodbudit...verjetno so tudi tvoji občutki takšni zjutraj, ko se zbudiš...si vesela, ker si ga spet srečala  ;)

kjer je emocionalna vez močna, se vez med osebama s " smrtjo ", prehodom ene, ne pretrga  ;)

Zadnjič sem imela sanje, da je oče bolan in obupano iščem zdravnika zanj ... Pa se je potem nekaj slabega zgodilo. Dva dni nazaj pa spet tako pozitivne sanje. Upam, da se bližajo pozitivni dogodki.

samo poglej kako te številke/angeli obletavajo št. postov 733 in ura tvojea posta 03:28:03  ;)

tvoje sanje pa samo kažejo na tvojo izgubo, skrb in ljubezen do očeta...se čistiš na takšen način  ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #317 on: January 26, 2010, 08:18:15 AM »

samo poglej kako te številke/angeli obletavajo št. postov 733 in ura tvojea posta 03:28:03  ;)

tvoje sanje pa samo kažejo na tvojo izgubo, skrb in ljubezen do očeta...se čistiš na takšen način  ;)

Se strinjam z napisanim.
Ko je moj oce umrl, sem zelo pogosto sanjala, da je zdrav (umrl je za rakom), bolan, vesel, drugic spet nemocen, potem sem si kaj ocitala sama..v glavnem sem izgubo na sto in en nacin podozivljala in jo analizirala v sanjah... Se sedaj po vec kot 6 letih ga sanjam- sedaj drugace.

V trenutkih, ko ne vem kaj bi, si zelim, da bi bil ziv, da bi ga lahko prosila za nasvet... in mogoce, ga v takih trenutkih sanjam (ne vem, ker nisem prevec pozorna, kdaj tocno ga sanjam)

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #318 on: January 26, 2010, 08:36:39 AM »
Zdravo,

meni pa se ponavadi sanja nekaj kar se drugi dan zgodi, vendar pa glede na sanje to danes težko verjamem. Pa kr na kratko po točkah opišem:
a - sanjalo se mi je da se je delal nov silos za žito nasproti čez progo pa nova poslovna stavba (silos je bil velik kot 6 blok TEŠ za predstavo)
b - potem se mi je sanjalo da sem delal z bivšimi sodelavci v rastlinjaku, nakar je prišel bivši direktor in je pluval čez prejšnega
c - ker sem imel vsega dovolj sem šel ven kjer je enim, ki se je nosil včasih čez steklo nabil hlod skozi avto
d - nakar je po cesti prišla slonica z mladičkom in se je mali slonček hotel igrati z mano, ker me je prvo bilo malo strah sem šel v potok in on seveda za mano
nakar se je malo namakal v potoku js pa sem ga božal
e - en star pes je napadel 2 mladi mački nakar sem ga prvo kregal, potem pa ko je z gobcem poškodoval eno od mačk tudi brcnil da se je skriv v hišo. Ampak
ti 2 mački sta šli za njim v hišo in spet so se lovili, nakar so mački pobegnilio ven, js pa sem psa skušal zadržati z zazprtimi vrati. A so bile "majave" zato mi je ušel.
Zunaj za hišo pa so bile starejše mačke, ki jih je nekdo včasih pošprical, da se ne bi gonle. Njim si pes ni upal nič
f - sestrična mi je rekla, naj preverim dedne pogodbe  in še par stvari. Mene pa je bolj zanimalo, kako podreti zidan jez na potoku, ki si ga je nekdo postavil.
Pa sem predlagal naj naredijo splav, da ga bo on podrl...

To je to   ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #319 on: February 07, 2010, 12:29:16 PM »
danes ponoči sem sanjala zanimive, prijetne sanje - z dragim sva stala na obali morja in opazovala ter občudovala dve orki, kako plavata samo dva metra stran od naju  ::) - plavali sta kot bi se igrali in potem sta tudi leteli  ::)

sem malo iskala glede simbolike in prišla do tega, da bi lahko orki predstavljali velik, pomemben življenjski projekt, načrt...kar se naju skupaj tiče seveda; ker sva samo opazovala in ne stopila v vodo ali celo zaplavala z orkama, je zadeva šele v povojih  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #320 on: February 07, 2010, 02:29:35 PM »
Pred nekaj nočmi sem sanjala, da sem na letališču in čakam na polet. Medtem, ko sem čakala, sem šla ven iz letališke stavbe telefonirat. Ko sem stala tam zunaj sem med pogovorom opazovala neko letalo oblike bolj podobne zeppelinom, belo oranžne barve, ki se je pod nenavadnim kotom spuščal navzdol in namesto na pristajalno stezo treščil v bližnjo vodo (ne vem ali je bila reka ali morje). Ob tem sem se zbudila in nato predrugačila konec sanj, tako da je letalo varno pristalo in so bili potniki v redu.

:-* Gaja
« Last Edit: February 07, 2010, 02:43:11 PM by Gaja »
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #321 on: February 08, 2010, 02:44:25 PM »
Meni se je pa včeraj sanjalo o otroku, o punčki, stari cca. eno leto, ki sem ga imela v naročju. Sedeli sva v travi in gledali neke stvari različnih barv. Tako žive so bile ... Pa sem jo spraševala, kakšne barve je to in ono, če mi zna povedati. In mi je vse pravilno povedala. Sem se čudila njeni pameti ...
9ZK 656

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #322 on: February 09, 2010, 01:14:20 AM »
 ;D več žabic na kupu, skupina žab na kupu, grupiranje žab,fletno, ane, ....?
let it be

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #323 on: February 10, 2010, 03:41:01 PM »
;D več žabic na kupu, skupina žab na kupu, grupiranje žab,fletno, ane, ....?

Žaba

Asociacija:
- transformacija, sprememba, metamorfoza
- katere lepote in sposobnosti se skrivajo v meni?

Splošna razlaga: žaba se je na našem planetu pojavila veliko pred človekom, približno pred 360 milijoni let. O njej so pisali že Egipčani, stari Grki in Rimljani, posebno pozornost pa so ji namenjale stare kulture na Kitajskem. V sanjah predstavlja simbol prihajajoče preobrazbe in spremembe naše osebnosti ali življenja. Kljub svoji neprivlačni zunanjosti jo stare sanjske knjige opredeljujejo kot pozitiven sanjski simbol, saj simbolizira njen razvoj od paglavca do odrasle živali naš duhovni razvoj.

Psihološka razlaga: na psihološki ravni je žaba simbol rodovitnosti in erotike. Lahko predstavlja tudi aspekt naše osebnosti, ki ga moramo spremeniti. V sanjah žensk ima žaba podoben pomen kot v vsem znani pravljici o žabjem princu. Šele ko princesa žabo nahrani, jo vzame domov in poljubi, se spremeni v princa. Sanje o žabi lahko torej razlagamo tudi iz vidika odnosov in razmer, ki jih ženska goji do moških: šele, ko bo v hladne, zgolj spolne odnose vtkala duhovnost, toplino in zaupanje, bo našla izpolnitev v partnerstvu.

Spiritualna razlaga: tudi na spiritualni ravni simbolizira žaba preobrazbo in metamorfozo duha.

Ljudska razlaga: v ljudski razlagi stoji žaba predvsem za nove možnosti, nagrado in uspeh v poslu.
- žabo videti: dobri dohodki in sreča v ljubezni, tudi: užalostil boš nekoga;
- žaba v ribniku: napoveduje veliko denarja ali dediščino; tudi: zakoncem napoveduje mnogo otrok;
- žabe, če regljajo: pohvale in priznanja; dobre novice;
- žabe v travi: imaš zaupanja vredne prijatelje;
- žaba v močvirju: napoveduje težave, ki jih bomo zlahka rešili;
- žabo držati v rokah: dobiček; tudi: srečno boš kaj dokončal;
- žabe loviti: razne nadloge; tudi: premalo skrbiš za svoje zdravje;
- žabo jesti: napoveduje bolezen; tudi: bežno zadovoljstvo;
- če ženska vidi v sanjah debelo krastačo: napoveduje poroko z bogatim vdovcem; tudi: otroci bodo utrdili zakon;
- žabo ubiti: veliko škodo boš utrpel; tudi: škoduješ si sam s svojim vedenjem.
« Last Edit: February 10, 2010, 03:43:34 PM by ženska »
9ZK 656

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #324 on: February 10, 2010, 07:38:54 PM »
Zenska,

kje si nasla tole razlago?

:)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #326 on: February 11, 2010, 02:58:53 PM »
Meni se je pa včeraj sanjalo o otroku, o punčki, stari cca. eno leto, ki sem ga imela v naročju. Sedeli sva v travi in gledali neke stvari različnih barv. Tako žive so bile ... Pa sem jo spraševala, kakšne barve je to in ono, če mi zna povedati. In mi je vse pravilno povedala. Sem se čudila njeni pameti ...

kaj si srečala svojega notranjega otroka
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #327 on: February 12, 2010, 12:11:41 PM »

kaj si srečala svojega notranjega otroka

Možno. Sem pa slišala, da je možno, da sem prišla v stik s svojo dušo ...
9ZK 656

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #328 on: February 13, 2010, 09:14:53 PM »
Bila sem na nekem starem gradu in občudovala notranjost. Po gradu so začeli hoditi ljudje oblečeni v oblačila različnih obdobij. Grad se je začel znotraj rušiti. Učinki kot v filmu  ;D svetovno! Zagledala sem se v steno, ki se je porušila, za njo skrivna soba s staro kredenco (psiho) z ogledalom, potem vse pade v "galerijo". Ljudje so padali z balkoni, stopnicami...kot da sem opazovala film. Nobenega kričanja ali zvoka rušenja...nič, samo rušenje.
Druga scena, lesen hodnik (zgledalo je še vedno kot v gradu), gledam nečakinji kako tekmujeta v teku po hodniku. Mlajša se jezi, da je premagana, ponudim se, da ji pokažem kako naj teče. Hodnik je naenkrat leseno stopnišče, tamalo vlečem za sabo, tečeva  zelo hitro, spodaj se obrneva in greva navzgor (tamala prestrašeno gleda). Ne spomnim se, da bi prišla na vrh.

Kaj je vso to rušenje? Padanje ljudi z ruševinami? Stopnice? Sem nekaj brskala po spletu, pa ne najdem neke pametne razlage  :(

Offline mojca.c

• Trenutno v uvajanju
  • *
lovilec sanj
« Reply #329 on: March 21, 2010, 04:59:30 PM »
Ojla!

Se oproscam ce ni prava tema,

zanima me če resnično lovilec sanj pomaga...vaše izkušnje???

lp