Author Topic: Ciganske karte V. del  (Read 169944 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline roberta

• Novinec
  • *
Re: Ciganske karte V. del
« Reply #75 on: September 05, 2009, 11:46:25 AM »
Tea, če boš res tak faj, da pogledaš, prosim samo za odgovor "DA" ali "NE".
Pa lep vikend vsem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #76 on: September 05, 2009, 03:53:39 PM »
Ojla

No ni treba mi pogledat v karte že vem odgovor, po 4. dneh dela, sem ugotovila, da sem na cesti, na žalost so me zavedli, da sem enomesečno pogodbo podpisala, po podpisu, so mi pa povedali, da če so bo kdo prijavil iz kraja kjer je ustanova, me ne bodo sprejeli in me tudi niso, celo izvedela sem, da so bile te osebe obveščene, da je razpis. Tako, da po 4. dneh mi spet tečejo solze.

Tea ti si rekla, da mi določamo o delu oz o zaposlitvi, glede na mojo slabo izkušnjo, mislim, da ne, saj jaz sem vse naredila 100% in več, da bi to delo dobila.

to delo ti ni bilo namenjeno, " čaka te " točno tisto delo, katerega potrebuješ  ;) zato nič jokat in gledat v zaprta vrata, z dvignjeno glavo pojdi naprej v akcijo  :-* ne govorim ti tega " na suho " ampak iz lastnih izkušenj  ;)

sem vprašala vile, kaj ti glede tega sporočajo in pravijo, da moraš biti potrpežljiva  ;) saj se ti bo uresničilo tisto, kar želiš. V ozadju ( da ti ne boš vedela nič o tem ) se mora najprej še najprej nekaj dejavnikov pojaviti. Torej te opogumljajo, da moraš vklopiti še malo potrpežljivosti in zaupati, da se stvari, dogodki odvijajo tebi v prid. Kmalu boš videla in doživela željeni rezultat. Ne bo škodilo, če uporabljaš pozitivne afirmacije, priprošnje.  ;)

Taja
« Last Edit: September 05, 2009, 03:58:56 PM by taja6 »

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #77 on: September 05, 2009, 04:38:15 PM »
Kako mi ni bilo to delo namenjeno, če sem za to izšolana, hudo mi je le to, da so me zavedli in izkoristli, ker so rabili človeka za delat na koncu pa brcnili, po 4. dneh dela izvem, da sem zunaj. Delo iščem že 4 leta, zdaj hodi že v 5. leto in ga ne najdem, najdem najslabša dela, ki so najslabše plačana, pač usojeno mi je delo za strojem.  :'( :'( :'(

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #78 on: September 05, 2009, 06:12:36 PM »
Kako mi ni bilo to delo namenjeno, če sem za to izšolana, hudo mi je le to, da so me zavedli in izkoristli, ker so rabili človeka za delat na koncu pa brcnili, po 4. dneh dela izvem, da sem zunaj. Delo iščem že 4 leta, zdaj hodi že v 5. leto in ga ne najdem, najdem najslabša dela, ki so najslabše plačana, pač usojeno mi je delo za strojem.  :'( :'( :'(

ko boš prevzela odgovornost, boš spremenila vzorec, prepričanja

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #79 on: September 05, 2009, 06:19:10 PM »
 Kako odgovornost, človek pokliče za delo, podpiše za en mesec po 4 dneh izve, da je na cesti??

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #80 on: September 05, 2009, 06:51:14 PM »
Sonce:

Jaz sem delala za strojem in vem kako je, vem, da je vsako delo častno in ga spoštujem, ampak, ko dobiš osebni dohodek cca 400€/mesečno te stisne, saj s tem se ne da živeti normalno, ampak životariš. Tudi človek se veliko let trudi, da konča izobrazbo na koncu ne dobi dela, pristane tam, kjer niti osemletka ni potrebna. Človek, ki poskuša in poskuša najti delo, ga išče in ga ne najde, izgubi upanje in glava mu pade dol.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #81 on: September 06, 2009, 08:08:46 AM »
Macika za kakšno izobrazbo pa iščeš?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #82 on: September 06, 2009, 08:58:40 AM »
Jane: Pedagoška stran.

V 4. letih, ko sem dobila vedno negativen odgovor, sem pač se sprijaznila in si rekla pač ni sreče, boli me to, da so iz te ustanove obvestili druge, da je razpis in me s tem potunkali, izkoristili, da sem podpisala pogodbo, saj so že naslednji dan potrebovali človeka na delovnem mestu. Jaz sem se na delovnem mestu potrudila max in več, da le dobim delo. V ponedeljek grem jim to povedat, kako je nesrmano od njih. Mogoče se mi le kdaj nasmehne sreča.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #83 on: September 06, 2009, 12:43:31 PM »
En veliiik pozdrav vsem skupaj, sem nova na tem forumu  ;)

Počasi se začenjam spuščat v skrivnostni svet cigank in bi prosila za malček vodstva..
Zase sem spraševala o nekem odnosu, kam pelje oz. kaj lahko od tega odnosa pričakujem, pa so mi padle karte vdove-ljubezen-poroka..ker sem seveda grozno pristranska pri tem vprašanju, ne morem razbrati odgovora objektivno. Lahko katera od vas pomaga?

Thank U že vnaprej

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #84 on: September 06, 2009, 04:10:43 PM »
Retro Mačica, Retro, počaki do Oktobra; sprejmi delo drugo, manj zahtevno, druge smeri, treba prezivet sebe, tudi druge; ni garancije,da bomo vedno delali tisto za kar mso se izurili, učili, spoznavaš, ane
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #85 on: September 07, 2009, 07:21:36 AM »

Počasi se začenjam spuščat v skrivnostni svet cigank in bi prosila za malček vodstva..
Zase sem spraševala o nekem odnosu, kam pelje oz. kaj lahko od tega odnosa pričakujem, pa so mi padle karte vdove-ljubezen-poroka..ker sem seveda grozno pristranska pri tem vprašanju, ne morem razbrati odgovora objektivno. Lahko katera od vas pomaga?

Thank U že vnaprej

Pozdravljena in dobrodošla

Fino, da so ti ciganke blizu. Jaz vedno pravim, da so po krivici zapostavljene.

Vseeno pa bi rada vedela, kakšno je pa tvoje "subjektivno" mnenje na te karte, potem pa lahko malo pokomentirava.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #86 on: September 07, 2009, 07:26:03 AM »
Jane: Pedagoška stran.

V 4. letih, ko sem dobila vedno negativen odgovor, sem pač se sprijaznila in si rekla pač ni sreče, boli me to, da so iz te ustanove obvestili druge, da je razpis in me s tem potunkali, izkoristili, da sem podpisala pogodbo, saj so že naslednji dan potrebovali človeka na delovnem mestu. Jaz sem se na delovnem mestu potrudila max in več, da le dobim delo. V ponedeljek grem jim to povedat, kako je nesrmano od njih. Mogoče se mi le kdaj nasmehne sreča.

Macika

Nujno je, da se znebiš svoje zgodovine 4.let in razmišljanja v takšni smeri. Brez tega se ne boš premaknila dalje.

Potem se zahvali za vse situacije in ljudi, ki so te v teh časih učili - si pač morala vedno znova kaj videt, pa nisi uvidela.... Torej zahvali se in pusti ... Meni to ponavadi deluje tako, da si vse skupaj ogledam kot film na platnu in na koncu je napis THE END

Potem vizualiziraj novo službo. Točno tako kot jo želiš in si naredi nov film. Glej se, kako si srečna ob delu, kako si ustvarjalna, kako uživaš in kako se veseliš plačila, ki ga za delo dobiš. Zahvali se vesolju za radost in obilje.
ŽE TAKOJ. ŽE ZDAJ.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #87 on: September 07, 2009, 10:26:07 AM »

Thank U že vnaprej

Vseeno pa bi rada vedela, kakšno je pa tvoje "subjektivno" mnenje na te karte, potem pa lahko malo pokomentirava.

Nekako so me pritegnile te karte, potem gre pa tako ali tako samo od sebe naprej; vse se zgodi z razlogom  ;)

Ko je padla karta vdove prva, mi je veliko povedala o najinem preteklem odnosu. Silhueta ženske tu predstavlja zame predvsem neravnovesje med dajanjem in sprejemanjem: njena drža, izraz na obrazu, roka; to vse govori o tem, da je v življenju veliko pretrpela, da se je razdajala, hkrati pa to, da je na pokopališču, lahko pomeni, da se poslavlja od takšnega načina življenja in da bo mogoče v tem življenjskem obdobju, ki ga začenja sedaj, pa spremenila vzorec obnašanja in poskrbela zase: zagotovila ravnotežje dajanja in sprejemanja.

Druga karta je karta ljubezni; Kupid na tej sliki zgleda raztresen :) Prva stvar, ki sem jo opazila je seveda ta, da nima puščice v loku, pa tudi če bi jo imel, bi bil njegov strel neusmerjen..kar si sama razlagam, kot da ljubezen je prisotna, samo je neusmerjena, kot da se trenutno ne bi vedelo, kaj storiti z njo, kot da ni čas, da iz nje kaj konkretnega zraste.

Tretja karta je poroka, ki meni simbolizira nekaj stalnega, trdnega, trajnega, pa me vseeno ni prepričala v smislu, da bi mi odgovorila, da nama bo uspelo..prva stvar, ki mi je pritegnila pozornost, je bila razlika med izrazom na obrazu moškega in ženske: ona izgleda vznesena, pordela lica in pogled, medtem ko je izraz na njegovem obrazu zamišljen..moški ima sklenjene roke (kot da nekaj skriva, mu je nelagodno)..ta vtis so mi sicer omilile njegove bele rokavic, pa me je vseeno zbodlo  v oči. Končna interpretacija te karte je bila pri meni nekako takšna: možno je, da se bova celo spustila v resno zvezo, pa nama zna biti za to še žal.

Evo, to je nekako to  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #88 on: September 08, 2009, 07:30:00 AM »

Thank U že vnaprej

Nekako so me pritegnile te karte, potem gre pa tako ali tako samo od sebe naprej; vse se zgodi z razlogom  ;)

Ko je padla karta vdove prva, mi je veliko povedala o najinem preteklem odnosu. Silhueta ženske tu predstavlja zame predvsem neravnovesje med dajanjem in sprejemanjem: njena drža, izraz na obrazu, roka; to vse govori o tem, da je v življenju veliko pretrpela, da se je razdajala, hkrati pa to, da je na pokopališču, lahko pomeni, da se poslavlja od takšnega načina življenja in da bo mogoče v tem življenjskem obdobju, ki ga začenja sedaj, pa spremenila vzorec obnašanja in poskrbela zase: zagotovila ravnotežje dajanja in sprejemanja.

Druga karta je karta ljubezni; Kupid na tej sliki zgleda raztresen :) Prva stvar, ki sem jo opazila je seveda ta, da nima puščice v loku, pa tudi če bi jo imel, bi bil njegov strel neusmerjen..kar si sama razlagam, kot da ljubezen je prisotna, samo je neusmerjena, kot da se trenutno ne bi vedelo, kaj storiti z njo, kot da ni čas, da iz nje kaj konkretnega zraste.

Tretja karta je poroka, ki meni simbolizira nekaj stalnega, trdnega, trajnega, pa me vseeno ni prepričala v smislu, da bi mi odgovorila, da nama bo uspelo..prva stvar, ki mi je pritegnila pozornost, je bila razlika med izrazom na obrazu moškega in ženske: ona izgleda vznesena, pordela lica in pogled, medtem ko je izraz na njegovem obrazu zamišljen..moški ima sklenjene roke (kot da nekaj skriva, mu je nelagodno)..ta vtis so mi sicer omilile njegove bele rokavic, pa me je vseeno zbodlo  v oči. Končna interpretacija te karte je bila pri meni nekako takšna: možno je, da se bova celo spustila v resno zvezo, pa nama zna biti za to še žal.

Evo, to je nekako to  ;)

Tole si pa tako dobro napisala, da skoraj ne bi imela nič dodati.

Razen to, da kadar imava v kombinaciji ljubezen in poroko, to daje zelo lepo predispozicijo
Karta ljubezen sama po sebi res govori o otročji ljubezni, če pa je nanjo položena karta poroke, to govori o spoštovanju obveze in zavezanost ......
 ;)
www.Astro-Star.net

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #89 on: September 08, 2009, 09:19:53 AM »
 ;D kok faaaajn, pol mi pa tut ne gre tok zlo slabo k sm misnla, sm vesela..sm pa tut vesela, da je blo to polaganje kart očitno pozitivno in da kartice kljub vsemu pravjo, da nama loh uspe.

Hvala za pomoč :-*