En veliiik pozdrav vsem skupaj, sem nova na tem forumu 
Počasi se začenjam spuščat v skrivnostni svet cigank in bi prosila za malček vodstva..
Zase sem spraševala o nekem odnosu, kam pelje oz. kaj lahko od tega odnosa pričakujem, pa so mi padle karte vdove-ljubezen-poroka..ker sem seveda grozno pristranska pri tem vprašanju, ne morem razbrati odgovora objektivno. Lahko katera od vas pomaga?
Thank U že vnaprej
Pozdravljena in dobrodošla
Fino, da so ti ciganke blizu. Jaz vedno pravim, da so po krivici zapostavljene.
Vseeno pa bi rada vedela, kakšno je pa tvoje "subjektivno" mnenje na te karte, potem pa lahko malo pokomentirava.
Nekako so me pritegnile te karte, potem gre pa tako ali tako samo od sebe naprej; vse se zgodi z razlogom

Ko je padla karta vdove prva, mi je veliko povedala o najinem preteklem odnosu. Silhueta ženske tu predstavlja zame predvsem neravnovesje med dajanjem in sprejemanjem: njena drža, izraz na obrazu, roka; to vse govori o tem, da je v življenju veliko pretrpela, da se je razdajala, hkrati pa to, da je na pokopališču, lahko pomeni, da se poslavlja od takšnega načina življenja in da bo mogoče v tem življenjskem obdobju, ki ga začenja sedaj, pa spremenila vzorec obnašanja in poskrbela zase: zagotovila ravnotežje dajanja in sprejemanja.
Druga karta je karta ljubezni; Kupid na tej sliki zgleda raztresen

Prva stvar, ki sem jo opazila je seveda ta, da nima puščice v loku, pa tudi če bi jo imel, bi bil njegov strel neusmerjen..kar si sama razlagam, kot da ljubezen je prisotna, samo je neusmerjena, kot da se trenutno ne bi vedelo, kaj storiti z njo, kot da ni čas, da iz nje kaj konkretnega zraste.
Tretja karta je poroka, ki meni simbolizira nekaj stalnega, trdnega, trajnega, pa me vseeno ni prepričala v smislu, da bi mi odgovorila, da nama bo uspelo..prva stvar, ki mi je pritegnila pozornost, je bila razlika med izrazom na obrazu moškega in ženske: ona izgleda vznesena, pordela lica in pogled, medtem ko je izraz na njegovem obrazu zamišljen..moški ima sklenjene roke (kot da nekaj skriva, mu je nelagodno)..ta vtis so mi sicer omilile njegove bele rokavic, pa me je vseeno zbodlo v oči. Končna interpretacija te karte je bila pri meni nekako takšna: možno je, da se bova celo spustila v resno zvezo, pa nama zna biti za to še žal.
Evo, to je nekako to