Eno vprašanje...
Kako kredibilne so karte, če jih vržeš sam zase? Je vse skupaj dovolj objektivno za jasen odgovor? Je sploh možno vedeževati samemu sebi?
Hvala
Karte so vedno kredibilne
Stvar je v tem koliko smo sami sposobni to biti
Seveda sami sebi vedežujemo
...štos je v tem, da sva dve videli enako, potem pa je končni izid bil popolnoma drugačen...nič jasno...
Govorim o tistem vprašanju za službo, ko mi je padla karta duhovnika. Sama sem upala, da služba v tem kraju bo, danes sem izvedela, da na žalost iz tega ne bo nič. Sicer imam več žezel v ognju, ampak sem nekako najbolj upala na to službo, izrecno zaradi tega, kje (kraj) se nahaja in sem za to službo tudi vprašala - poudarek na kraju. Sedaj sem zatečkala za podobno delovno mesto v drugem kraju in spet čakam na odgovor 
Če pa počasi ne bom menjala delovnega mesta, se mi bo pa zmešalo, ker tukaj na tem sedaj le še stagniram, tako poslovno kakor tudi osebnostno. Še malo, pa bom raje brezposelna oseba - študent, kakor pa da se še dalje ubijam tam...
No, takole lahko pride do različnih interpretacij. Oz. nekdo lahko prebere tako ali drugače. Meni se je zdelo, da sem dala dovolj jasen namig. In sicer:
BO, če jo boš hotela videti in sprejeti Wink
Poglej držo duhovnika - ki predstavlja tebe
Torej nisva obe videli enako.
Boš morala počistit nekaj znotraj tebe.

Me zdaj razumeš - in še enkrat se osredotoči na karto Duhovnik in njegovo držo.